101030
.
-
Borg #53029 Nem nagy szám, de a többinél jobban bejön külsőre. (mondjuk még a WRX-nél is, de arra azért nem cserélném el) -
DJ BP #53028 nem értem, mitől olyan nagy szám ez a Volvo? -
Borg #53027 Mondjuk ennek ellenére a golf gti, mps, c30 hármasból akkor is a C30 kéne.
Persze a C30 vs WRX már más kérdés... -
DJ BP #53026 C30 T5:
,,Egy új Golf GTI alapára 7,9 millió, a 260 lóerős, villámgyors Mazda 3 MPS-é 8,08. Nézzük csak, mennyi lehet ez a csúcs-C30. Nyolc? Nem, nem, ennél a T5 alaplistaára is több. Kilenc? Nem, a Summum 9,5-ről indul. Hát akkor tizenegy? Nem, az extrákkal bizony ez az autó 12,135 millió forintba kerül. Négyszemélyes, háromajtós, 220 lóerős, fronthajtású. A 2,8 literes Impreza WRX STi 280 lóval és a hozzá kapcsolódó legendával elvihető 10,8-ért."
Azért azért, khm khm... Enyhe túlzás... TT-t is kapsz pl. -
DJ BP #53025 én kivárom az új Maserati Coupé-t :DDD, amúgy k*rva jó
-
Borg #53024 Lótomi úgy tapasztalta, hogy a hollandok nem csak a könnyûdrogokat rendszabályozták meg:
Csak egy észrevétel a messzi Hollandiából: itt minden müszaki vizsga (APK) során minden autónak felírják a km óra állását, amit regisztrálnak egy központi adatbázisba, online. Onnan minden illetékes (szerviz, hatóság) lekérdezheti, hogy x autó mennyit futott. Ezt a papirt ráadásul adásvétel esetén mellékelik is. Mi a következõ esedékes müszaki vizsga elõtt 3 közeli szervizbõl kaptunk levelet, hogy milyen akciókkal várnak, ha náluk csináljuk meg a vizsgát. Érdemes lenne felvetni ennek a kötelezõ bevezetését ...
Ez egy idézet a homárrol. -
lol. -
hmmmmmmmmmm -
Top Gearben most tesztelték a Brabus SL-t. 730 ló, 800 valamennyi Nm nyomaték. Mégis ugyanannyi idő alatt ment körbe mint a BMW M5. Egyszerűen nem tudják effektíven átvinni az útra ezt az erőt. (Ugyan ez volt a gonf a hasonló erejű CL-el is) -
Icram mostmár jobban fogod utálni Jeremyt mint valaha:
Eladta a Ford GT-jét és egy Lambo Gallardo Spydert vett helyette :D -
khm... ez pimpeles,nem tuningolas! vagy ennel az autonal mar ugyis lehet hivni hogy "customizalas"
:D -
Dehiszez Tyuning!
-
autó:
még jó,hogy lehet kapni -
kersed meg az árát:) -
uhh -
Borg #53014 Ezt így ebben a színben kérném is elvitelre... :P
-
neked is mondom, a külföldi témával nem igazán vagyok tisztában.
amit írtam az újautó trailerről le> vámpapír bankból ki> forgalomba helyezés> új tulaj büszkém elhúz című metódus!!! -
Ez egy használt VW Lupo Németországból, aminek az honosítási ügyintézési költségei a kérdésesek, mert a helyszínen csak valami 5 napos rendszámot kell venni 20k-ért, itthon meg ugye a regadó a nagyobb tétel.
De akkor ezekszerint kb. 100k-val le akarnak húzni.
Köszi a segítséget. -
ja meg a regadó befizetését igazoló okmány /eredeti/ -
akkor le akar venni
másrészt, ha egy autó listaára mondjuk 3.000.000Ft akkor abban benne van regadó,meg ÁFA minden szarság, tehát felesleges róla külön beszélni...
a normál üzembe helyezés ebből áll össze ÚJ autónál:
- ccm X forintösszeg/hengerűrtart. függvényében/
- okmányirodai illeték
- rendszám
- címke
- ha hiteles a verda akkor +1500 ft opciós jog bejegyzés -
mondom neked, hogy ezzel nemvagyok tisztában. ami itthon kell: adásvételi/ez gondolom külföldről is kell/ vagy számla. eredetvizsga. új tulaj nevére szóló biztosítás. sztem/de ez nem 100%/ a verdát le fog kelleni ,műszakiztatni adatlapra és ez alapján foja a mélyen tisztelt okmányiroda forgalmit kiadni. -
Az nem sok.
Milyen más költségek lehetnek még itthon?
Mert nekünk azt mondta egy kereskedő, hogy a regadón kívül még 120-150e Ft-os költség van, de ezekszerint az átírás csak ~20k.
-
de még kell számolni 12.000Ft illetéket, és ha új a verda akkor 5.500 rendszám+ 320Ft címke -
18Ft/ccm -
Elvileg már bent van az országban a kocsi, tehát le van vámkezelve stb. Csak forgalomba kén helyezni. Tehát gondolom nem lehet sokkal másabb a helyzet, mint egy forgalmi nélküli autónál, esetleg még annyi, hogy van rá EU-s forgalmi, zöldkártya, stb, és így gondolom azért valamivel egyszerűbb a helyzet (vagy olcsóbb). -
Mibe kerül most az átírás köbcentinként?
Egy 1200 ccm-es dieselről lenne szó. -
kell-kell
kenyérkeresőnek... :d -
én a sima átírással kapcsolatban mindenben tudok neked válaszolni, de a kinti témában nem vagyok otthon
sry -
Mingyá jön Csocsesz aztááá majd jól megbüntet ezért:D -
Borg #53000 Nézd meg esetleg a v8cars fórumot, ott biztos irattak már át valami régi amerikai autót. -
Borg #52999 Az egész autó csúnya szerintem. -
Érdemes lenne írnod az [email protected] (Autó2 szerkesztőség), vagy megnézni a hasznaltauto.hu-t. -
Képzelem, hogy mennyi egy ilyennek az átfutási ideje :( De lehet az lesz végül. -
Miért nem írsz a szerkesztőségnek? -
Az nem létezik, hogy senki ne tudjon erről a sima átíratásról semmit, megspékelve egy kis nemzetközi töltettel. :( Az is jó nekem, ha valaki valami webes oldalt tud, ahol ez le van írva. Totalcaron nem találtam ilyet, csak kb 2003-as dolgokat, amik ugye már kicsit elévültek. -
szerintem ha tudnák írták volna
mert rendes népek járnak ide:) -
tényleg nem tudja erre senki a választ? vagy csak simán szar bele mindenki? :( -
CSúnya a felnije:o -
erről keressetek majd népítéletet:)
Mercedes SLR roadster
-
Én is szoktam, de eddig mindent lehúztak, amit vettem.