101030
.
  • Kit--Kat
    Ez sanszos, hogy ott készült.
  • I.C.ram
    Alfa Romeo 8C Competizione
  • desigo
    ez miez?
  • I.C.ram
    Csiki-Bege autóplázában már van egy ilyen.
  • DJ BP
    Volt itt szó Bentleyről, A5-ről, Maseratiról, én akkor is ezt venném, és mindenki irigykedhetne :))
    Ez az a forma, amitől még én is hátast dobok :)
  • Taranov
    Ja, sajnos.
  • Taranov
    Borzasztó.
    Ez egy kisautó.
  • I.C.ram
    Csak az a gond, hogy ezek a tervezőasztalon, esetleg egy-egy prototípuson túl nem élnek.
  • Taranov
    Szívesen látnék ilyen autókat az utcán a hasonló kategóriájú BMW-k, Mercik, Audik helyett. Ebben azért több a fantázia.
  • desigo
    durva az eleje
    jó agresszív:)
    gyalogosevő
  • I.C.ram
    középkonzol szerintem gát, hogy így elválasztja az utast a vezetőtől.
  • SötétBarom
    Ez szép.
  • Borg
    Lincoln MKR concept

• Taranov
    Hát a lámpa az nagyon nem.
  • Taranov
    Bevállalnék azért egy ilyen VW-t, még ha nem is a Fiat Group terméke :-)
  • vass17
    Mintha egy rx8-ast alkítottak volna át....Valahogy nem az igazi.:((
  • GregSB
    Már látom előre, hogy az Audi R8 tesztelése közben szitkozódni fog, hogy miért nem azt vette olcsóbban :D
  • Kit--Kat
    Gallardo csak 1 VW:D
  • I.C.ram
    Elég furcsa. Valahogy nekem sem tetszik.
  • I.C.ram
    mer' hülye :P Lehet, hogy a Ford GT csak egy primkó izomautó a Gallardo Spyderhez képest, de szerintem 10x annyi élet van benne, mint a Gallardoban :P
  • GregSB
    Képeken nekem sem tetszett az előzőhöz képest. Nagy üres sima felületek, sehol egy domborulat (főleg az oldalán).

Előben viszont pont ez a nagy letisztult "üres" felület fogja meg a szemedet, mert kilóg a sorból, megtöri egy utca átlagos látványát. Ezüst színben legalábbis eszeveszett jól nézett ki.
  • GregSB
    Totalcaron megjelent hírekből annyit vettem ki, hogy az A4-es és az A6-os szerkezeti elemeiből épül fel és e kettő közé illeszkedik be.

Szal valszeg kissebb lesz a 6os BMW-től / Clk Mercitől, viszont nagyobb a 3astól és C-től.
  • Taranov
    Képeken pedig nem látszik elég feltunőnek, legalábbis az elődjéhez képest.
  • GregSB
    Én napokban láttam utcán új 3as coupet ezüstben. Hát mindent lehet rá mondani, de azt nem hogy elbújhat bármi mellett :D

Szép ez az új Audi is nagyon egyébként
  • GregSB
    Ez nem a BMW 3 coupe kategóriája, hanem inkább a 6os-é és a CLK Mercié, nem?
  • desigo
    komoly lett
  • DJ BP
    nagyon méltóságteljes lett :)
  • streeter
    Szép, nagyon tetszik. Végre lesz az Audinak is egy rendes 2 ajtós coupeja.
  • DJ BP
    élőben kiderül :)
  • Kit--Kat
    Nekem annyira nem tetszik, egyszerűen nem olaszos, nem ezt vártam a Maseratitól.
  • DJ BP
    ,,Az R8-ashoz ezen két erőforráson kívül az sem kizárt, hogy lesz még egy harmadik is, mégpedig egy dízel. A Q7-ben bemutatkozott, 500 lóerőre és 1000 Newtonméterre képes hatliteres V12-es bizonyára igen-igen fürgén mozgatná az R8-ast, az előzetes számolgatások szerint könnyen négy másodperc körüli időt futhat a 0-100 km/órás műsorszámban."

De durva :DD, dízel szupersportautó, ezt is megéljük :D, beindítás milyen röhejes lehet :), olyan hanggal mint egy céges Passat :)
  • DJ BP
    kéne mindkettő :), A5-tel mindennap járkálni, pl. a V8-assal, amúgymeg a Maseratival élvezkedni :DD
  • DJ BP
    ho-ho, dőzsölünk, az emlegetett szamár:
    valahogy olaszosságot nem érezni annyira, olyan BMW-s hatást kelt, furán németes, de valahogy tetszik

• DJ BP
    de nagyon masszív hatást kelt :))
  • DJ BP
    nekem is tetszik, csak belül túlságosan limuzinus, TT-ből csempészhettek volna, legalább kerek légbeömlőket, stb. műszerfal is lehetne sportosabb.
    De elviselném persze :DD
  • Borg
    Állat!
    Tetszik az új hátsó dizájn is. Új 3-as bmw coupe elbújhat szerintem.
  • DJ BP
    lesz majd RS5-ös is
  • DJ BP
    Audi A5: (inkább A6-osra hajaz, de remélem könnyebb nála, különben a 3-as agyonveri)

• Borg
    Valszeg sokkal drágább ekkora méretben ugyanolyan biztonságos autót építeni.
  • DJ BP
    mert pl. S80, XC90, V70 teljesen reális árú, de ezeket a kis Volvokat nem értem mit érnek meg akkora pénzeket...