101030
.
  • DJ BP
    ilyen esetben bezzeg nincs elbambulós kamionos, pedig megérdemelnék, hogy felkenődjenek. Ilyen fasziknak mekkora az átlagéletkoruk, amit megélnek? Mert statisztikailag hamar eljön az a pont, amkor nem jön be egy manőver, vagy valaki eléjük hajt
  • M@TriX
    huh, nem semmi állatok....

Autópályás száguldozás....
  • Harly18
    Ha mégis reagálna valaki a cikkre, akkor azt itt tegye! Thx...
  • Harly18
    Hopp....Ezt nem ide akartam :)
  • Harly18
    Olcsóbb lehet a következő VW Golf

Már jövőre bemutatkozhat a 6. generáció

Minél előbb bevezetné a Volkswagen a Golf hatodik generációját, amit főleg Amerikában kritizálnak ára, minősége és teljesítménye miatt. Az utód a tervek szerint ezekre mind megoldást nyújt.
    Radikális változásokra nem kell számítani a Volkswagen Golf következő, immár hatodik generációja esetében, a koncepciója azonban némileg módosulni fog, elsősorban az amerikai piac nyomására. Odaát túl drágának, és ehhez képest gyengének és nem elég jó minőségűnek tartják, emiatt az eladásokat tekintve sem úgy szerepel, ahogyan elvárnák tőle. A gyártó szemszögéből az is gondot jelent, hogy egy autó megépítése kb. 37 órát vesz igénybe, ami a duplája annak, amennyi ideig a konkurenciának tart ez a művelet. A hatodik generáció ezért jóval kevesebb változatban fog készülni (jelenleg 97 különböző variáns létezik), a költségcsökkentés érdekében pedig az anyagbeszerzésen és a fejlesztésen is próbálnak spórolni. A tetőt és az ablakokat például egy az egyben a mostani modelltől veszik át, a formaterv a Passatéra és az Eoséra hasonlít, míg a fényszórók, a LED-es hátsó lámpák és a lökhárítók a Golf R32-t idézik majd. A mostani 13 tagú motorpalettát is lecsökkentik, és kizárólag közvetlen befecskendezéses erőforrások szerepelnek majd a kínálatban, és esetleg egy hathengeres dízel is bemutatkozhat az autó orrában. Az is elképzelhető, hogy egy R32-mél erősebb, R36-os modellt is építenek majd, DSG-váltóval és 4Motion összkerékhajtással felszerelve.
    A még fiatal Jettát és a Golf Plust, valamint a még bemutatásra váró Golf kombit az új Golf mellett is tovább árusítják majd, ami a jövő év folyamán kerül a kereskedésekbe - feltéve, hogy az új vezérigazgató, Martin Winterkorn nem dönt az elhalasztása mellettt.
  • DJ BP
    de nem is fog annyiba kerülni :DD
  • Harly18
    Csak annyit akartam ezzel, hogy eszméletlenül fikázzák a Cross sorozatot, hogy semmi értelme és tessék.....mások is kijönnek ilyen modellekkel. Akkor várom, hogy ezt a Renault mikor kezdik el fikázni....
  • DJ BP
    mintha a VW spanyol viaszt talált volna föl...
    a többi mocskosautógyár meg 4 kerekű autókat forgalmaz, a szemét tolvajok, fujj

No Comment
  • Harly18
    Jólvan, te is írtad...utólag észrevettem :P Szóval egy újabb "plázaribi" autó készült el, de én azt hiszem, hogy ezt a vonalat a VW indította el...
  • Taranov
    A Cross Polo sokkal jobban néz ki szerintem, mint a sima, de iszonyat drága.
  • Harly18
    A cikkben írják, hogy ez az alap verzió, más külsővel, míg az RX4 egy 4x4-es volt.....
  • Harly18
    Az nem mindegy, hogy 4x4-es vagy egy alap verzió, amit így díszítettek fel. Sőt még ez a narancsos szín is elég koppintás szagú....
  • Taranov
    Akkor jól emlékeztem. De neked a plázaribi kifejezés mondhatni a kommunikációd alapjaként szolgál, ha nem sértelek meg ezzel :-)
  • Harly18
    Erről tudok, de ez 4x4-es, nem?
  • Taranov
    Eddig nem volt a Scenicnek "cross" változata? Nekem vmi rémlik egy bazinagy pótkerékdobozzal a hátulján.
  • DJ BP
    elnézést, khm hallotál Scenic RX4-ről?
    na ki az aki másol? ráadásul valóban 4x4-es volt... nem ilyen plázaribi autó

• Harly18
    Utánozós majmok.....Csak megéri ilyet gyártani, ha már lemásolták a Vw-ről.....
  • DJ BP
    nem tudom, nekem nem jön be, pedig a legjobb CC-lesz azt igérték (futómű+merevség), kívülről jelenleg az Astra CC tetszik a legjobban.

Egyik se kéne. Sima coupét még el tudnék képzelni, olyat miért nem csinálnak? G Astraból volt egyedül... Nem érné meg a gyártóknak? Pl. nem is lenne akkora feláruk, mint a CC-knek. Focus, meg Megane coupé pl., jobban néznének ki, jobb őket vezetni, miért csak a plázaribikre gondolnak? :DD
  • desigo
    komoly reklám de a verdát még előbb megnézném élőben...
  • GregSB
    Ford Focus CC reklám :)

Tetszik ez a CC
  • CSOCSO
    mostmar ertem.. nem tetszenek annyira azok sem.
  • Taranov
    És vajon hogyan szídták a cikkben? Kicsi a csomagtartó? Sokat fogyaszt? Vagy csak szimplán ronda? :D
  • Taranov
    Na jó, de a BMW-nek presztízse van :D
  • I.C.ram
    Érdekes, mert a totalcaros cikkben is agyon dicsérték.
  • Kit--Kat
    de a z8 az mán jóóól néz ki:DDD
  • Kit--Kat
    Nyilván arról lehet korrekt elemző írást adni, vagy cáfolj meg.
  • Taranov
    Alfa Brera és Alfa GT.
    Mert ugye mondtad, hogy az Alfa 8C Competizione-n kívül egyik sem jön be neked.
  • I.C.ram
    pedig tök érthető a mondat
  • CSOCSO
    eztet nem ertem:(

?Brera? GT? Azok nem néznek ki jól??
    he?
  • Taranov
    Brera? GT? Azok nem néznek ki jól? (mondjuk senem sportkocsik, se nem prémium kategóriájúak, de legalább van realitása, hogy az embernek egyszer lesz egy)
  • CSOCSO
    az egyetlen alfa ami szvsz valahogy kinez... ez sem kene, de egesz szep. akkor mar inkabb ajamesbondos bmw coupe (z8?)
  • CSOCSO
    allatul nez ki ez is.. inkabb engem astonra emlekeztet vagy az uj jaguarra ( ami ugyancsak astonos:D)

nomeg alfakoppintas
  • CSOCSO
    ppfff.. hat szerintem sokkal kiralyabbul nez ki mint a 3 as bomike
  • Taranov
    Nem tudom milyen újságíró írhatta ezt, de hogy ízlése nem volt, az tuti.
    Tudom, hogy ilyet nem szokás mondani, de tartsuk már magunkat valamennyire a realitásokhoz.
  • cement
    mittomen mar valamilyen ujsagban olvastam... te csak olyan autorol olvastal mar amit forgalmaznak???

amugy izlesek es pofonok tudod... nekem nem tetszik. neked tetsszen, nekem akkor se fog.
  • Kit--Kat
    Neked aztán jó az ízlésed

Na melyik cikkban? Még tudtommal nem is forgalmazzák, szóval érdekelne...
  • cement
    jol lehuztak valamelyik cikkben, es igen. semmirevalo, igazan, semmire, és szerintem még szépnek se szép.
  • cement
    pofás. nemet autokbol csak audit vennék, ha vennék német autot.
  • redbull0304
    Szép...
  • Taranov
    Az tuti.