101030
.
-
jah olvastam már, tulajdonosváltás van, szvsz nem biztos hogy vége. (nem mintha védeném)
nekem azt tetszik, hogy 7-8 ezer autósuk van. Pontos számadat meg ilyesmi? Az 1000 autós vagy/vagy azért nem olyan kicsi ;)
az új tulajjal valszeg beetették az egészet aztán ő fogja megszívni ezt az egészet. Ha így lesz, akkor nagyot fogok nevetni. -
Borg #53268 Szopó, dehát sejthető volt. -
DJ BP #53267 és hol a 200+ lóerős gép amit ígértek??
ehhez képet 155LE... jó később lesz 180 is -
Ezek körbe sem néznek. Csak elindulnak.....Nagyon kész :) -
-
Borg #53264 Grande Punto Abarth -
DJ BP #53263 de miért mennek ilyen nagy tempóban? ebből van a gáz, úgy megindul néhány... -
lehet hogy nem ártana pár lámpát elhelyezni...... -
DJ BP #53261 jól néz meg kell hagyni, még a C-t megnézném élőben, de brutalitásra ez lett a legjobb.
Viszont valahogy ebbe nem tudok egy nyugodt 50-est elképzelni :)), mert sok középkorú meg idősebb vett A4-eket, főleg kinnt. Most mi lesz? Átülnek C-be? Csak az A4 lejjebbről indul árban, tényleg ilyen formán van konkurense? :) -
Ha ez így fog kinézni akkor ki lehet SZVSZ jelenteni, hogy az Audi modernizálta a legszebben a dizájnját a nagy trióból. -
ez egész jo -
eleje valóban hajaz kicsit a lexuséra, háta meg tényleg bmw-s. nekem nem tetszenek az új mergák, túl szolidak sztem. a korábbi e osztály, a korábbi kereklámpás SL, clk, ezek voltak a királyok:D -
DJ BP #53257 az nem én voltam, úgyhogy vele beszéld meg -
Borg #53256 Szerintem kicsit koreai beütése van, mint mindegyik újabb mercinek... -
kovezzetek meg de elolrol merci es egy uj lexus osszekeverve.. hatulrol meg bmw es merci osszekeverve... az uj cl lampai sokkal jobban neznek ki -
Hát ez a kombi valóban nem lóg ki.
Ami megdöbbentett, hogy az elsőautós kollégának is bejátszotta valaki pár hozzászólással lejjebb a Ceedet, ami egyrészt drágább, másrészt nagyobb.
Azért egy fiatal nőnek Swift helyett valamivel drágábban Ceedet venni nem lenne szerintem okos dolog, de nem akartam beleszólni. -
G_ArchAngel #53253 egy, szerencsére(?)...
igazából azért nem bíznám külsősre, mert inkább nézze át a márkaszervíz az egész rendszert, nehogy később meg a váltó essen szét... -
Borg #53252 Egy féltengely kompletten olyan 50 rugó körül lehet, plusz amennyi bőr van a szervíz pofáján. Plussz a munkadíj. Egy féltengely le-fel rakása szakszervízben, megfelelő eszközökkel megvan max 1 óra alatt, és ebben benne van a váltóolaj utántöltése is. -
Mai alkatrész/javítás árakat ismerve, szerintem ne számíts sok jóra, de ne legyen igazam :P Lancia-nkba egy hátsó lámpatest 45 rugó volt... Nevetséges. ennyiert egy komplett, felújított 250-es, injektorost motort kapok a W114-es Mercedes-be :P, és ez nem vicc. -
sajnos jól gondoltam...
de egy/kettő?/ féltengelycsukló még mindig olcsóbb, mintha a váltóházat gallyaztad volna le... -
Sok sikert és kevés kiadást! -
G_ArchAngel #53248 Sziasztok,
Egyelőre csak szétszedtük, felmértük a kárt, holnap visszük Kelet-Pestre...
Az elszabadult motor szétverte a féltengely csuklóját...
Ha lángol Rákoskeresztúr holnap, akkor az azt jelenti, hogy felhúztam magam:)
-
kicsit koreai :/ -
DJ BP #53246 A4: (ugyanonnan, ahol a C-osztály képét közölte az Auto Bild, el szokták találni :)
De lesz sportback is:
-
DJ BP #53245 nekem bejön ez az első kockalámpa dizájn, 80-as évek Mercijei ugranak be
E:
innen viszont BMW, erősen, megtarthattak volna egy háromszögszerű lámpát, új S-osztályos utánérzettel
-
DJ BP #53244 és mennyivel drágább mint egy amcsi limó :DD -
DJ BP #53243 de egy Golfhoz hasonlítottam... ahhoz képest semmivel sem semmilyenebb... Vagy mi van a Golfban, amitől ő kilóg a semmilyenségből? :D -
mennyivel szebb mint az amcsi limók :)
-
Igen, most ez a Ceed az ajánlások tárgyává nőtte ki magát, de azért sok hozzánk hasonló ember lesz szerintem, akiknek egyszeruen nem fog tetszeni, mert semmilyen. -
Erre csak azt tudom mondani, hogy van rá igény, hisz ezért csinálták, még akkor is, ha ennyi pénzért eggyel nagyobbat lehet venni.
A másik... :) Nekem meg ezerszer inkább egy 40 éves Bogárhátú fél milláért, mint akár a Ceed vagy a Golf Kombi :P -
DJ BP #53239 sztem 590 az a 690 liter, az nagyon gyanúsan sok, egy E-Klasse kombinak van akkora, és az már kész hullaszállító :)
Az Octavia 560... ez is akörül lesz
,,annak a csomagtartó számít leginkább."
de ezt mondd meg, minek fizetne ezért 7 misit?? eggyel nagyobbakat vehet, amik motortechnikában leverik a TDI-t... Mi szól mellette? alap 1,6-os meg már őskövület, a konkurensek bőven jobbat adnak, 1,6FSI meg már irreeálisan drága. Ezerszer Ceed SW 1,6 -
Hát nem tudom, a 4-es Golf kombiváltozatáshoz képest ez nagyon nagy visszaesés szerintem, bár a hátulja annak sem tetszett különösebben. -
Szerintem sem lett egy szépség. De ha olyan hátsója lett volna, mint egy Passatnak, akkor meg az lett volna a baj. Aki kombit vesz, annak a csomagtartó számít leginkább. Az itt meg rendben van. Persze lehetett volna szebb is, de.... -
az biztos, hogy az elejéhez nagyon nem illik -
osztom a véleményed. nagyon ronda lett a segge...
-
DJ BP #53234 hát, ritka randa lett a segge...
amennyibe kerül majd egy 2,0TDI-vel, (sima 5 ajtós Golf közepes comfortline: 6,8M!!, a kombi akkor min. 7,1M!) akkor már Accord kombi (jobb motor, jobb felszereltség, mi kell még?), vagy új Mondeo... Ez édes testvéreim röhej felsőfokon. Grat aki megveszi -
Volkswagen Golf kombi - 2007 -
gyorsított fanövesztővel ;) -
DJ BP #53231 ezt hogy? :) -
Egyetértek.