101030
.
  • Taranov
    Azt semmi esetre sem tudom elfogadni, hogy valaki azt mondja, hogy azért választott Daewoo Matizt (vagy Honda Jazzt, vagy bármit, teljesen mindegy) Lancia Ypsilon vagy Mini helyett, mert az tetszett neki.
    Tudom, hogy a Mini és a Lancia Ypsilon (főleg az előbbi) baromi drágák, és elképzelhető, hogy én sem az utóbbi kettő közül választanék, de nem lenne pofám utána arra fogni, hogy az tetszett, nem pénzkérdés volt. Vagy ha ezt mondanám, joggal szólhatnák le mások a rossz ízlésem miatt.
  • Taranov
    De pont ezt mondom, hogy egyáltalán nem szubjektív. Ahogy az sem, hogy hogyan öltözködsz (legfeljebb bizonyos korlátok között nevezhető szubjektívnek), milyen bútorokat veszel, milyen étkészleted van.
    Természetesn ez nem azt jelenti, hogy pontosan elő van írva, hogy mi illik hozzád, mert természetesen nincs, de azért ne nevezzük már egy idős emberen a baseball sapkát stílusosnak egy szép kalappal szemben, vagy szintén egy idős házaspár lakásában az Ikea bútorokat stílusosnak a több mint 100 éves rusztikus bútorokkal szemben. Ez persze sokmindnetől függ, a lakás méretétől is többek között, pont ezeknek a feltételeknek kell együtt teljesülniük, hogy ne nézzen ki nevetségesen.
    Ahogy ruhában sem a Nike melegítő és egy póló a stílusos egy nőnek, úgy az autóknál is vannak ilyen dolgok.
    Abban teljesen igazad van, hogy mindenki maga választ, de aki egy normális autó helyett egy szakadt, rozsdás, hangos BMW-vel jár (bár ez általában az anyagi helyzetének köszönhető), azt ne védjük már, hogy neki az tetszik. Egyébként bizonyára az tetszik neki, és akkor érdemes ránézni, megnézni, hogy egyéb területeken van-e ízlése.
    Teljesen normális, hogyha az ember egy másik emberhez megy először vendégségbe, megnézni a lakásban a színeket, a bútorokat, és azt mondja, hogy ennek az embernek nagyon jó ízlése van, vagy azt, hogy tiszta vicc, hogy miket párosít össze.
  • Taranov
    A Murci valóban nagyon megnyerő.
  • DJ BP
    de én elfogadom hogy másnak fontos a külső, de nem mondok ilyeneket, hogy ,,az átlagos vásárlók baromira nem tudják megítélni, hogy melyik autó stílusos.". Hát azt vallom, mindenki azt veszi, ami neki tetszik, és nem értem mit kell elemezni a személyiségét... Meg hogy stílusa nincs
  • CSOCSO
    jezus.. hatulrol nagyon vad! btw en ilyen autot nem vennek.

ha track attack auto kell akkor vennek egy uj porsche rs-r t oszt kesz. ha meg utcara kene valami mutogatni valo szupersport akkor murci lp640 vagy inkabb slr722
  • GregSB

Felül R, alul sima Zonda:

• GregSB
    Pagani Zonda R

Felül R, alul sima Zonda:

Nekem még jobban tetszik mint a sima Zonda, de az ára 1,2 millió euró. Akkor már inkább Bugatti Veyron.
  • I.C.ram
    Na úgy néz ki, hogy vasárnap megyek megnézni a Mercit Győrben. Stílusosan egy W115-tel :D
  • GregSB
    Nagy, biztonságos, default családi kocsi.

Műszaki meghibásodás szempontjából valahol a japánok és olasz-franciák között van. (haverék S60-asában a központi zár vacakolt sokáig, meg a kézifék-behúzva lámpa folyamatosan égett a műszerfalon, meg ehhez hasonló apróságokra lehet számítani, de azért nem fog szétesni mint Arcangel rönója :)
  • oneal1
    köszi!
  • SötétBarom
    Olvass.
  • oneal1
    na senki nemtud mondani pár dolgot a volvo v70 ről?
  • Punker
    ennyi erővel vitázhatnátok a szöke vs vörös nőkről is :)
  • SötétBarom
    Gazdaságtudományi Kar...

Én tökéletesen megértem, hogy te más szempontból értékeled az autókat.
  • DJ BP
    ,,Maradjunk inkább abban, hogy az átlagos vásárlók baromira nem tudják megítélni, hogy melyik autó stílusos."

Ismered-e azt hogy valaki tojik rá? :D Ha megfelelő minőségű, motor, futómű rendben van, biztonságos, megbízható, és olcsóbb mint a konkurencia, tőlem aztánlehet Ssangyong is külsőre, és sokan így vannak vele. Ennyire erővel Armani cipő, öltöny, Rolex óra nélkül nem mehetek ki az utcára, mert hülyének meg igénytelennek nézel?
    Ez az egész stílus duma arra vezethető vissza, hogy neked egyszerűen a külső számít, el kéne fogadnod, hogy másoknak nem ez számít, nem pedig az ízlésüket elemezni. Mellesleg komolyan nem értem, szép agresszív a 159, de egy Accord is ugyanúgy tetszik, én nem látom mitől lenne stílusosabb az Alfa, másképp néz ki, ennyi. Punto is, egyszerűen más íveket használ, mint a Fordpl., de hogy ez miért jelenti rögtön hogy stílusos? Ez csak egy kasztni
  • Taranov
    Lehet, hogy végül nem is jársz rosszul.
  • G_ArchAngel #53333
    nem, nekem Mazda6 kombi a kedvencem, de mikor a Rötyót vettük azt 80e km-rel kaptam volna meg 4,2 milláért, a Megane 3 milliójával és 36e km-ével szemben...

amúgy már 150k a Renault ajánlata, ezt elfogadjuk és lehet holnap kész lesz...
    nincs kedvem ezen agyalni, az idő megy és nincs autóm...
  • oneal1
    hali

nemsokára veszünk kocsit, úgynézki volvo v70 lesz.

van valakinek tapasztalata róla?

a 2.4es diesel lesz benne 163 lovas
  • Borg
    Egyébként, hogy kintről vetted a Mégane-t, nem lehetett az törve előtte?
  • Borg
    Ha ilyen hajó kategóriában gondolkozol, (megane kombid van nem?), akkor az accord, vagy mazda6, netán avensis szerintem nem olyan rosszul néznek ki, sőt. Ma meg láttam egy új Toyota Camry-t is, az kifejezetten szép lett szerintem.
  • G_ArchAngel #53329
    mindegy, ha kész lesz, akkor nyáron használom, aztán - ha összejön - egy-két évig külföldön leszek, utána meg veszek egy japán taligát...

ronda, ami elérhető, ez igaz - de nincs vele (annyi) baj...
  • Punker
    hát pedig ez már a vicc, ezt még ők maguk se gondolhatják komolyan.....
  • G_ArchAngel #53327
    én nem ezt gondoltam elsőre...

mindegy, most kérünk ajánlatot az alkatrészere máshonnan...
  • Punker
    lol :)
  • Taranov
    Maradjunk inkább abban, hogy az átlagos vásárlók baromira nem tudják megítélni, hogy melyik autó stílusos. Vagy egyszeruen félnek egy valóban szép autótól, mert ugye a szomszédnak nem olyan van.
  • G_ArchAngel #53324
    a Renault-ügyhöz:
    az alkatrész 170e, erre jön a munkadíj, a végösszeg 280e...

ez egy féltengelycsere, a kiegészítő gumiharanggal és konzollal...

ezeknek elgurult a gyógyszerűk?
  • fifi
    "mekkora okádékul néz ki"
    ugye te tökéletesen tisztában vagy azzal mit jelent a fogalom: szubjektív

mert; ha igen, akkor gond egy szál se...
  • Borg
    Melléduma.
  • Kit--Kat
    be volt linkelve, ha nem emlékeznél
    a szépség 1 bizonyos szintig szubjektív... De van amire rá lehet mondani, hogy ronda és van amire szép attól függetlenül bejön-e.
  • desigo
    az,hogy hogy néz ki elég szubjektív
    kinek milyen az ízlése...

Várjuk a Te statisztikádat!
  • Kit--Kat
    Hihetetlen ez az ember.....
    Ne csak nézz lássál is... Ott volt az angol statisztika lista...
    Jöhetsz nekem Adac listákkal, én is tudok keresni olyan cikket amikor a hondát a földbe gyalázzák mekkora okádékul néz ki...
  • Borg
    Melyik másikat? Csináltál olyat, amiben első a Fiat? :DD Ez tényleg no comment...
  • Kit--Kat
    Na tuttam hogy ezt hozod be...
    Miért nem a másikat linkelted be?
    No comment...
  • Borg
    Csak nem erre gondolsz?

Had idézzek neked:

"Das Tabellenende hat der Fiat Stilo von seinem Vorgängermodell Bravo übernommen."

:DD
  • Taranov
    És ne csak a legutóbbit.
  • Kit--Kat
    hát akkor csak nézd meg jól a legutóbbi statisztikát
  • Borg
    Ja hát autobild, adac, automotor, topgear, mind-mind magyar oldalak, és statisztikák :D
  • Taranov
    Személyesen én is :D
    Viszont ő Puntoról Grande Puntora upgradelt, feltételezem, hogy elégedett.
    Az internet meg más tészta, de azt ugye tudjuk, hogy az egy négyzetkilométerre eső olaszfikázó állampolgárok számában Magyarország világelső.
  • Taranov
    Én bízom benne, hogy 1-2 hónap múlva megjelenik az újságban az eset, ami tényleg nyilvánosságot fog jelenteni.
  • DJ BP
    mivel olasz autós embert én pl. talán 1-et ha ismerek :DDDDD