101030
.
-
DJ BP #53389 meg elkap a jó osztrák-német zsernyák -
Borg #53388 Hidd el hogy nem. Csak benzin legyen.
Autó kérdése a dolog. -
Jó nagy hülye, aki Párizsba az Alpokon keresztül megy :D Deutsche Autobahn powah! :D -
DJ BP #53386 1300km, Alpokon át, háát te tudod, de azt is megunod :DD -
DJ BP #53385 átéltem szegedről :) utasként, sofőrként is k*rva unalmas lehet :DD -
Borg #53384 Erre is van jó megoldás. Nem kell autópályán menni, és egy virgonc autóval máris élmény lesz :D Persze ha nem futsz bele trafiba :D -
Szerintem a vezetés is megunható egy Budapest-Párizs útvonalon az autópályán :P Pont az ilyenekre találták ki ezt. Mondjuk ilyen üzemanyagárak mellett jobban megéri repülővel menni. -
jóóó de akkor nem tudod élvezni a hátsó fertályat:) -
Én személyszerint jobban szeretek vezetni. -
elfogadnám céges autónak egy sofőrrel... -
alfakopp... najo inkabb ki se mondom:D -
Asszem ilyen volt régen a Regina (?) címu német sorozatban, illetve ismerős lehet még az autóskártyákból is :-) -
Ez qrvajooo :DD Rendorautoban meg sosem lattam. -
LOOOL :DDD
-
-
"mondj 1 fullosabb, elegánsabb mini autót, ha tudsz."
BMW Isetta :PP -
-
POZOR!
Nem azt mondta, hogy az Ypsilon olyan, mint egy Rolls-Royce, hanem azt, hogy az Ypsilon a kisautók Rolls-Royce-a. -
Nézzétek meg a totálcár anayagát,
abban 1 egész jó felszereltségü Y van.
Nyilván aki ilyet vesz nem a fapadosat vélasztja...
visszatérva Borg, mondj 1 fullosabb, elegánsabb mini autót, ha tudsz.
-
Wáó. -
Azértm indjárt más. -
Egyik egy elegáns női autó, másik meg egy fiatalos sportos kisautó (ami szerintem mellesleg nem méltó az elődjéhez...)
Egy operaház vagy egy kaszinó elött nem kétséges, hogy melyiket tudnám jobban elképzelni.
Az meg külön vicces, hogy a Mini fullos változatánka a belsejét hasonlítják a legfapadosabb Ypsilon belsőhöz Alcantare nélkül... -
ráncfelvarráshoz készülnek volkswagenék a passatnál? -
háát, ha már választani kellene, részemről biztos nem az Ypsilon lenne, de mint tudjuk ízlések és pofonok és kész. akinek tetszik tetszik, akinek meg nem annak nem.
bár nem tudom elegánsosság alatt mit értettél, de itt van a két gép belseje is...
-
Hát az új Ypsilon-nál elegánsabb mini autót nem találsz az tuti. Főleg a bi-color fényezéssel. -
Nem bírták az autók a szennyzett üzemanyagot
Kíváncsi lennék a két áruházlánc nevére... :)
meglátjuk nálunk meddig bírják a lambdaszondák ;) -
Ez télleg kicsit erős volt ;DDDD -
Borg #53362 " Az Y a mini autók Rolls-Royce-a."
-
De ez hibás összehasonlítési alap. Kapásból az Y kis autó a ceed alsóközép. ÉS még talán így is drágább az Ypsilon. Az Y a mini autók Rolls-Royce-a.
Aki Y-t megengedheti kis autónak valszeg nem ceedet venne helyette ha nagyobbat akarna. -
Nem 1 kategória vele a 2 japó verda. Ez 3 S2000ből sem jönne ki. -
ZsirosKenyer #53359 lol, jó rég jártam erre de látom még mindig nem sikerült elfogadtatni magatokkal hogy különböznek az ízléseink :)
Szerintem az olasz autók design-terveiben jóval több az "érzelem", ettől függetlenül a többi márkának is ugyanúgy van stílusa, és valakinek jobban tetszik ha kevesebb a csicsa egy autón. Ezt kellene megértened!
Itt van például ez az Alfa SC:
tényleg nagyon dizájnos meg minden de nekem már túl sok. Inkább vinnék egy 350Z-t vagy egy S2000-et. -
DJ BP #53358 De azt, hogy ez az autó stílusos lenne, azt nem merném állítani, ahhoz valahogy túl átlagos.
Ki mondta hogy stílusos? Jobban tetszik, inkább azt vnném Ypsilon helyett, ennyi. Én ilyet épp azért nem mondok, mert szubjektív a külső -
Az Accord designja eléggé jól sikerült. Azért azt merem mondani, hogy nekem nem a szívem csücske, de a kategóriában ez azért egy szép autó.
Nem mondom, hogy kifejezetten az olasz autókat tartanám szépnek és stílusosnak, de azért azt mindenkinek be kell ismernie, hogy ebben az olaszok a legjobbak. (Nemcsak autóban természetesen, ruhákban ugyanúgy)
Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az olasz designstúdiók nem csak olasz márkáknak terveznek. -
Hát erre nem tudok mit mondani. Nagyon jó autó a Cee'd, 5 éve még elájultunk a Rovertől, hogy az 1.4-es motorjába 103 LE-t présel, miközben a VW és egyéb igénytelen 1.4-esek 75LE-vel döcögtek. (Már amelyik 16 szelepes volt)
Most meg a Cee'd is 103 LE-s 1.4-es, ha jól emlékszem.
Az ára sem rossz ebben a kategóriában, nekem tetszik belülről is, bár nem ültem benne, de azt mondják, hogy a futómuve is jó. Még azt is megértem, hogy az Astránál vagy a Golfnál jobban tetszik. (Bár én nem így vagyok vele)
De azt, hogy ez az autó stílusos lenne, azt nem merném állítani, ahhoz valahogy túl átlagos.
Már csak az sem vet rá jó fényt ilyen szempontból, hogy nagyon nagy számban tervezik gyártani. -
DJ BP #53355 úgy vettem észre hogy számodra az olasz autó jelenti a stílust. De a stílus arról szól, hogy kihez mi illik. Én pl. magamat nem tudom olasz autóba elképzelni, nem vagyok én ilyen mentalitású, ellenben egy Accordban már igen, sztem az is stílusos autó
merd azt mondani hogy nem stílusos :DD
-
"[...] de ezzel tényleg nem fontos törődni ilyen szinten" -
DJ BP #53353 a Lancia, mint márka exkluzívabb, de ezzel tényleg nem fontos törődni ilyen szinten.
Magyarul azért stílusos, mert drága? Nem a forma számít, nem arról szólna az ízlés szöveg? -
DJ BP #53352 ,,valaki azt mondja, hogy azért választott Daewoo Matizt (vagy Honda Jazzt, vagy bármit, teljesen mindegy) Lancia Ypsilon vagy Mini helyett, mert az tetszett neki."
De nézzünk azonos árkategóriát. Ezerszer vennék Kia Ceedet mint Lancia Ypsilont mert sokkal jobban tetszik, képzeld el :). És ki mondja meg hogy egy jó méret, futómű, motor nem lehet fontos? Miért csak a külső? -
Mindkettő stílusos női autó. A Nissan Micrára egy rossz szót nem szóltam.
Legfeljebb azt lehetne felhozni, hogy a Lancia, mint márka exkluzívabb, de ezzel tényleg nem fontos törődni ilyen szinten. (Aztán ha már business class autót akarsz, akkor nem mindegy, hogy Mercedes E osztály vagy Kia Opirus) -
Borg #53350 Na most akkor hasonlítsd össze a Lancia Ypsilont, a Nissan Micrával.
És mond azt, hogy a Micrának nincs stílusa. (mindamellett, hogy nekem egyik se tetszik)

.jpg&w=250)