101030
.
-
lol KOENINGERESGERGEGRSIGREGSEGGRIEG sem tud pihenni szak ok is kijonnek egy nem street legal verzioval.. de ez meg hagyjan.. kijonnek valami CCXR vel vagy mivel ami ethanollal megy es tobb mint 1000 loerot tesz le?? bugattinak annyi? -
alfa.. khm.. marmint focvagen koppintas a felni... szvsz -
vrumm vrummm
-
Borg
Köszi! :)
Fifi
Budapesti vagyok. -
Jajj csocsy nem tod tagadniXD
Csak húzlak... -
kihagyta mer nem is vagyok hentai manias... az anime meg kicsit mas...
zorrot se keverjuk ciccolinaval meg a kedvenc lovaval..... -
ÉS én is!:
Boldog Szülinapot Csocsesz!!!
Ui: ICram kihagyta, hogy hentai mániás:PPP -
lol:D kosz! -
mar meselt a mercirol.... ugy irta le amire szamitani lehet: ubermodon megy, uberdolgokat tud... azt is be lehet allitani hogy hanymp ig vilagitsona dome vilagitas.. blutusz telcsidre csatlakozik, minden faxxag benne van.. ciki lehet. nomeg az emberek felrehuzodnak/beengednek maguk ele -
Boldog születésnapot te néger kurva :D -
KOSZONOM! -
tudnak élni:) -
haverom most ment fel NY-ba vezetni egy gazdag kocsognek a csaladjad es neha csak a gyereket.. milyen autoval??? s55 merci............. a zsir uj. -
Ja ma láttam az egyetem mellett egy vadonatúj Toyota Landcruisert (azt a retrósat), és rögtön lekapcsolták a rendőrök :D -
Engem nem is nagyon szoktak megállítani, inkább a szakadt BMW-sekre és a teherautósokra hajtanak. -
Épp azért mondtam, hogy elöbb kiöntik nagyjából az alakját, aztán finomra marják. Hisz itt is egy kiöntött tömbből csinálták. -
DJ BP #53413 igen, mondjuk nem kell vitákba menni, ha bemér, elkap el kell ismerni, könnyebb úgy a dolga az embernek.
Mondjuk taplók tényleg vannak, múltkor egyik Cora parkolóban keresztbe állt két mozgi parkolón egy Octáviájuk. Nekem van erre szoruló ismerősöm, úgyhogy utálom az ilyet. Bent áll kettő a vevőszolgálatnál. Odamegyek, elnézést, de sztem rossz helyen parkolnak. Erre beszól: ,,Mi köze hozzá intézkedünk, nem a maga dolga".
Jó példát mutatnak, mi? Hát tegye ki a villogót ott áll meg ahol akar, de hogy pont ilyen helyre beáll kerszetbe, ne csodálkozzunk hogy mások is ott állnak... -
Ezzel nem vitatkozhatom, mert még csak egy osztrák rendőrrel találkoztam, de a magyarokkal eddig nem volt problémám. Természetesen bunkók, de csak annyira, amennyire a magyarok általában. Egyébként eléggé nagyvonalúak és jószándékúak voltak eddig. -
DJ BP #53411 a ,,jót" én is így értettem :D
utaztam Spanyolországig, Angliáig, Párizsig, és rendőrt szinte nem is láttam, mondjuk nem is száguldoztunk, főleg a benzin miatt, de 150-160 benne volt az út végefelé :), főleg hazafelé, olyankor már lesz*rod, csak érj oda :). Azért a német autobahn durva dolog, mész éjszaka 170-nel, erre jönnek úgy jópáran, mintha állnál :) -
Borg #53410 A magyar rendőrök között is ugyanannyi paraszt van, mint ausztriában. -
Hát egyszer engem elkapott Bécsnél az autópályán. Hát mondanom sem kell, hogy a magyar rendőrök 100× udvariasabbak, ez ordítozott, mint egy elmeháborodott, minden lehetséges részletbe belekötött, de legalább a minimális büntetést szabta ki. -
DJ BP #53408 HBD CSOCSO -
HBD -
DJ BP #53406 ja jó, de ilyen hosszú úton jobb minél hamarabb túllenni, :), ez már fárasztó, nem élvezet
mellesleg azért pályán is látsz dolgokat :) -
Ez egy photoshop kép, ami a mostani Passat megjelenése előtt készült... -
hová valósi vagy? -
én mondjuk, hacsaknem nem szakad minden kötél, az újrafutózottat kihagynám... -
Borg #53402 Az nehéz lesz.
A gumik.com -on a legolcsóbb, újrafutózott, 35720/db. Elég drága méret...
Használtban max hirdetés után találhatsz, duen.hu, hasznaltauto, vagy ilyesmi helyen... -
Sziasztok!
Padkára szorítás miatt kifújt egy 225/60 R16-os 210-es Pirelli snowsport gumi
Tudtok segíteni hol találok ilyet? Csak egy darab kéne, használt.
-
csatlakozom:) bsz Csocso -
Borg #53399 Az öntés sosem lesz olyan minőségű, mint ez.
Persze abban igazad van, hogy kurva drága. -
Boldog szülinapot CSOCSO!
-
Kicsit megkésve... sry Kit-Kat :)
Retro-DS banner :P
-
ennek kurvára semmi értelme... Rohadt költséges, rengeteg idő, stb. Sokkal olcsóbb lenne kiönteni, és utána lemarni, finomra csiszolni. -
Borg #53395 Milyen 150? :D
Autópályán 160-180, országúton meg ritka a 150 is... inkább 80-140 között.
Nem arról szól a dolog, hogy minél előbb letudd országúton. Ahol nem lehet hajtani, ott legalább látsz valamit a tájból, nem mint az autópályán. Ahol meg jó kis kanyargós, ott lehet a 100-at is élvezni, nem kell 150. -
DJ BP #53394 de 150-nel 130 helyett kisebb eséllyel kapnak el durván, mint 100 helyett 150-nel :DDD, átlagtempód meg alatta marad bőven :)
Német Autobahn meg ugye :) -
Borg #53393 Brutál. Alu V8 blokkot marnak egy darabból :)
Én tanultam Thinkdesignt (HyperCAD-HyperMILL), de ez annak is a tetőfoka :) Na kb ilyen dolgok mentek, mikor tréningen, meg westcam bemutatókon voltunk a BMW-sekkel... -
anno szívódízel Golf II-vel jártunk Hamburgba 2éven át 2-3 havonta...
Kasseli hegyeken egy túlélőtúra volt átverekedni magunkat, de szerettem... :D -
Borg #53391 Ez benne van a pakliban :) De autobahnon is. -
Én max hegyi kis utakon mennék egy jó kis régi kábrióval nyáron a francia riviérára :)