Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
A Grande Punto gyönyörú<#worship>nagyon eltalálták a kocsit a digósok.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MikX
De ez csak egy Concept nem?
Azok mindíg is nem voltak vmi szépek!
De nem mondhatjátok, hogy a Pinifarina szart ad ki a keze közül?
Van rá egy-két példa, hogy igenis jól néznek ki az általa alkotott kocsik.
Persze ez szerintem is ronda!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

robotnyk
eleje nem rossz, de a hátulja randa
és ez a felni :DDD mint egy gagyi dobócsillag, csak most nézem
fifi
b+ pont azon gondolkoztam, melyik Toyota amire hasonlít ez a szecskavágó.... :D

MR-2 persze

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
szerintem meg az eleje a ronda.. nem mintha uberszep lenne az egesz... de ezek a lampak meg beomlok.. rohadtcsunyak...
meg uj supranak is ronda lenne...hatulrol meg csak csak elmenne uj supranak..de elolrol meg supranak is csunya!!!!!! ubergagyisztikum ez a lampakialakitas
[Walaki]D`Lair
Elõrõl még csak-csak valami, agresszív, de a háta olyan mint egy szar Toyota MR-2...mint valami játékautó...vagy mûanyag szappantartó...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Félelmetesen ocsmány!

[Walaki]D`Lair
Menjen már a picsába a pininfarina...ilyen ronda ferrarit a 612 óta nem láttam...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
lattatok az uj ferrarit?
hat a b oszloptol hatrafele valoban baromira suprasra sikeredett...
robotnyk
civic egy kategóriával feljebb van, imo
MikX
Nekem a Yaris sem tetszik, de a punto mégúgyse!
Kisautók közül a Civic, egyértelmû... (nálam) és kinézetrõl van szó nem árról!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Vviikkttoorr
Sziasztok!
Kéne tesztelniük egy jó kis mercit!
Az lenne a legjobb!
<#vigyor3>

I.C.ram
Grande Punto nekem nagyon tetszik. Kisautók közül az most a legszebb, meg az új civic, de az meg kruva drága ugye.
I.C.ram
Akkor vegyél Yarist :D Az meg egy Hiroshimai gesa leszármazottja az atombobma után :P
geri15
Hááát nemtudom... Hát ahogy így mondod, nekem személyszerint elég visszataszító, másik az hogy én a régi puntora gondoltam :P Mondjuk egyikse sokkal jobb xD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

MikX
Ja az, sõt csúnya!

robotnyk
a grande punto "csúnyácska"?
geri15
:DDDD

Akkor veszek neked egy Fiat Punto-t :PPP Csúnyácska, de azért elegáns <#vigyor>

I.C.ram
Már leírtam párszor, hogy az olasz autók az elegáns, gyönyörû nõk, míg a német autók, atlétás kigyúrt kopaszok. Mindenki döntse el, hogy neki melyik kell :P
I.C.ram
Pedig hidd el, hogy sokkal több van. Amcsiból hoztak nekem egy baromi részletes térképet, és azon nézegettem.
geri15
nõ lelke van annak is! harcias amazon! <#idiota>

robotnyk
kiváló program, de nem térképnek való
12346
messze nem tökéletes/hiánytalan prg.. nem tom mér van rákattanva mindenki:)

CSOCSO
egy trabantot le oregcsajoznek.. egy wartburgot leoregbacsiznek...
egy ujabb bogarat lecsajoznek... ahogy egy smartot is.. vagy egy uj eclipset... nahde egy bmw-t nem csajoznek le paszek...
geri15

She's gorgeous. She nice, lovely, fast and comfortable. She's a BMW 320i. I've just felt in love, i think.... <#whatever>

GregSB
Budapestet csak 1-et(a miénket ;) dobott ki nekem a Google Earth, USAban 1et sem talált.

Kossuthra viszont jöttek ki érdekes dolgok :)

DJ Bee18
mondjuk Trianon nem magyar helység, csak ott írtunk alá :))), nem csak magyar onatkozású

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Kit--Kat
JA elég sokat pofozgattak a kultúrájuk, de ha nem látnak túl az Atlanti Óceán akkor ez van:) Minnyá ránézek Google Earthel ezekre a helyekre:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
JA azt tudom, hogy nagyon istenítették amikor odalátogatott.

I.C.ram
meg ugye van még pár Hungary nevû helység is. Szóval azért ott van szerte usaban a magyarok kéznyoma :D
I.C.ram
Ja meg van Attila nevû város is :D
I.C.ram
Ja meg ugye van még egy rakás mindenség Erdélyrõl is elnevezve :D Sõt Louisiana van Trianon !Bevásárlóközpont!, illetve a térrõl kapta a központ a nevét amin van, és az a Trianon tér. :)
I.C.ram
Najó túlzás, hogy 50 van, de 5 biztosan. Kettõt konkrétan tudok, hogy hol van. Egyik Georgiaban, másik Missouriban.

Kossuth nevû városból mégtöbb van. Abból konkrétan 8-at tudok :)

Van: Floridában (CSOCSO! NYOMÁS ODAKÖLTÖZNI!)
Iowaban, Indianaban, Mississipiben, New York (államban), Ohioban, Pennsylvaniaban és Texasban :) Itt biztos van. De szvsz még több helyen is van.

visszont van egy rakás Kossuth nevû híd, reptér, postaállomás, kórház, stb :)

Kossuth nevét viseli a legtöbb magyar vonatkozású hely.
I.C.ram
New Yorkban az egyik sugárútnak is az a neve, hogy Kossuth Avenue, vagy street vagy mi a frász. Kossuth amerikai látogatásának tiszteletére.
CSOCSO
:D
Kit--Kat
Míííí???:/

I.C.ram
meg van Kossuth nevû város is.
I.C.ram
Budapestbõl is asszem valami 50 db van :)
Kit--Kat
Ja ezeknél a zseni americoknál van Rome Amsterdam meg minden, kész vicc:)

oneal1
köszi!!!!
nem volt helyszínelés mer rögtön lekanyarodott arról az útról:)

!Forza Ferrari!

M@TriX
ha nem volt nagy forgalom és ez az elsõ kihágása, akkor 20-asból megúszhatja (tapasztalat ;))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

I.C.ram
Hát tényleg... kruvasok london van itt :D

amcsiknál minden városnév kb államonként 10x elõfordul, olyan fantáziátlanok.
Falconer
Apám volt, hogy ugy intézte el, hogy azt irta, hogy egy külföldön élö barátja vezette a kocsit, akit szívesen megnevez, ha kérik. Nem kérték :)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Én is így gondoltam.

robotnyk
majd utánanéz az, akinek szüksége van rá.
Akkor segítek: nézzetek utána a Szabálysértési Törvényeknek, abból is az 57-ik paragrafusnak.

robotnyk
nem személyes, de igen mondjuk hogy tapasztalat. egy ideig bejött a külföldi rokon vezette duma, de mostmár nem nagyon, bár biztos körzete válogatja
Ez tapasztalat? Mert nekem igen...

robotnyk
ha nem nevez meg senkit, õt büntetik meg, ha mást, megkeresik és azt, ha nem létezõt ad meg, akkor mégjobban megbüntetik
CSOCSO
nincs koze.. az a filmes hallivuud.. ez meg olyan mint egy megye