Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Azok mindíg is nem voltak vmi szépek!
De nem mondhatjátok, hogy a Pinifarina szart ad ki a keze közül?
Van rá egy-két példa, hogy igenis jól néznek ki az általa alkotott kocsik.
Persze ez szerintem is ronda!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
és ez a felni :DDD mint egy gagyi dobócsillag, csak most nézem
MR-2 persze
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
meg uj supranak is ronda lenne...hatulrol meg csak csak elmenne uj supranak..de elolrol meg supranak is csunya!!!!!! ubergagyisztikum ez a lampakialakitas
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
hat a b oszloptol hatrafele valoban baromira suprasra sikeredett...
Kisautók közül a Civic, egyértelmû... (nálam) és kinézetrõl van szó nem árról!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Kéne tesztelniük egy jó kis mercit!
Az lenne a legjobb!
<#vigyor3>#vigyor3>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Akkor veszek neked egy Fiat Punto-t :PPP Csúnyácska, de azért elegáns <#vigyor>#vigyor>
egy ujabb bogarat lecsajoznek... ahogy egy smartot is.. vagy egy uj eclipset... nahde egy bmw-t nem csajoznek le paszek...
She's gorgeous. She nice, lovely, fast and comfortable. She's a BMW 320i. I've just felt in love, i think.... <#whatever>#whatever>
Kossuthra viszont jöttek ki érdekes dolgok :)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kossuth nevû városból mégtöbb van. Abból konkrétan 8-at tudok :)
Van: Floridában (CSOCSO! NYOMÁS ODAKÖLTÖZNI!)
Iowaban, Indianaban, Mississipiben, New York (államban), Ohioban, Pennsylvaniaban és Texasban :) Itt biztos van. De szvsz még több helyen is van.
visszont van egy rakás Kossuth nevû híd, reptér, postaállomás, kórház, stb :)
Kossuth nevét viseli a legtöbb magyar vonatkozású hely.
nem volt helyszínelés mer rögtön lekanyarodott arról az útról:)
!Forza Ferrari!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
amcsiknál minden városnév kb államonként 10x elõfordul, olyan fantáziátlanok.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)