101030
.
-
DJ BP #53509 nem arról beszélek, amikor a fenti útról leesik a kerék
-
Nem volt túl magas a padka, mert az első lökhárítónak semmi baja. -
DJ BP #53507 ezt a f*szzt, mekkora gázzal akart parkolni? :)), mert kis gázzal csak fennakadt volna, amikor lemegy az első kerék :) -
loál:)
-
DJ BP #53505 azért mondtam :DDDD -
Tudunk röhögni rajta, amikor nem tudja kinyitni. :D -
Végülis a Combino is 1000 lovas! :-) -
DJ BP #53502 óriási technikai előrelépés volt a Veyron megépítése. Értelmetlen? Az, de ha így gondolkodnánk akkor soha nem lenne technikai előrelépés semmiben.
Jaj, el ne ájuljak már... Attól még eszetlen dolog, műszakilag lehet okos valaki. Mondjuk amennyi évet és pénzt kaptak rá, bárki, bármelyik gyár meg tudná csinálni.
,,soha nem lenne technikai előrelépés semmiben."
Ja az, Tom Cruise féle sztárocskák villogjanak vele, ez tényleg előre lépés... Mi az úristen haszna lesz ebből az emberiségnek? -
DJ BP #53501 most 3.8 vagy 3.2 alatt gyorsulatal szazra. ugyanugy kiguvad a szemed!
ugyanugy elsirod magad hogy milyen zsir erzes.. stb stb stb. szal nekem eleg lenne egy lambo gallardo is.. mondjuk slr vagy enzo vagy bugatti esetleg koenigsegg helyett. aszem a gallardoban vagy sl55amg ben nem ereznem hogy bazz.. lehetne gyorsabb is. ha meg gyorsabb kell akkor elmegyek a nazahoz hogy tegyenek fel arra a "ringlispielre"
Igazad van, ezért mondom, hogy k*rvára értelmetlen 1000 ló... A sznob idiótáknak való, egy autókat szerető és ismerő beismeri, hogy Ferrari egy Aston sokkal nagyobb kultusszal rendelkezik, mint egy VW által hirtelen feltámasztott márka... -
naja.. tegnap lattam egy sti-t.. nemtom hogy volt e rajta bodykit de annyira zoralul nezett ki hogy jujj.
nekem az egyetlen bajom ezekkel hogy negy ajtosak. en imadom ha csak ket ajto van es az baszottnagy. mint ami nekem is van a scionomon:D de amugy szupersport autokrol beszeltem. ha meg 100ezer dolcsia latti gepezet kene akkor aszem porsche. bar aszem az r8 is 100 alatt lesz.. es aze jobban nez ki mint egy porsche -
miért, neked mi a legjobb? -
Borg #53498 Neked. -
en egy lancer evoval lennek a legelegedettebb... ar/ertekaranyban es érzésben valamint funkcionalitasban nincs jobb kocsi -
ezt tudom en is... szvsz se kell lefikazni a bugattit... nem vagyok egy jeremy.. nem vezettem 800 sport autot... mindenesetre ha azert vesz vki enzot.. mert gyorsulasra jobb fel mp vel vagy akar 1 el is az egy FASZ!!! erzesre, latvanyra, szaglasra.. SEMMIFELEKEPP nem fogod eszrevenni hogy te most 3.8 vagy 3.2 alatt gyorsulatal szazra. ugyanugy kiguvad a szemed!
ugyanugy elsirod magad hogy milyen zsir erzes.. stb stb stb. szal nekem eleg lenne egy lambo gallardo is.. mondjuk slr vagy enzo vagy bugatti esetleg koenigsegg helyett. aszem a gallardoban vagy sl55amg ben nem ereznem hogy bazz.. lehetne gyorsabb is. ha meg gyorsabb kell akkor elmegyek a nazahoz hogy tegyenek fel arra a "ringlispielre"
( bazz hogy irjak a ringlispilt?) -
lol.. haggyadmar -
A hifi hangerőszabályzóján meg szervó, nem?
-
Borg #53493 De ami a legjobb, hogy ABS van a kézifékén :) Hogy vészmegállásra tudd használni, ha a fékek elszállnának. -
Annyi otthon nincs összesen =D -
Borg #53491 10 :) -
Csomó mindenből ki lehet hozni ezer pacit, csak nem mindegy, hogy hogyan.. És nem mindegy, hogy hány kilométerenként kell cserélni a darabjait.. Ha jól tudom akkor ebben pl 6 db radiátor hűti a cuccot =) -
Borg #53489 Pedig de, 8 literes, hengersoronként 1 turbó (W16).
És ugye 1.9tonnát gyorsít 100-ra 2.5 sec alatt.
Azért nagyon messze van a mezei konstrukcióktól :) -
akkora??? ha jol emlexem quad turbo! vagy az a regebbi bugatti volt???
mondjuk mondhatnank hogy ket turboval is el lehet erni 1000 et.. nomeg talan 1 el is.. de gondolom quad turbonal megszunik az a fogalom hogy turbo lag.
eze megy olyan szarul :D -
én az autora mondtam hogy sznob geci... semmirevalo penzkidobas... neharagudjatok de egy akkora motorbol 1000lo hehhh... el ne ajuljak mar... trágya -
Jahh kb. ennyit is ér... -
Egy autóba nem lehet csak úgy beleb@szni 1000 lovat, és elérni hogy 400km/h val menjen, óriási technikai előrelépés volt a Veyron megépítése. Értelmetlen? Az, de ha így gondolkodnánk akkor soha nem lenne technikai előrelépés semmiben. -
Én az autót siratom. Ki vezette? -
DJ BP #53483 én még az autót sem sajnálom, tipikus példája az eszetlenségnek. Nem attól jó egy autó, hogy beleb*sznak 1000 lovat. Instant kultusz ez a VW-től, semmi több -
mitsirsz az egy tragya sznob geci :D -
Opel GTC concept
Állítólag nem fogják gyártani, megmarad conceptnek, viszont az új Vectra sokban fog hasonlítani rá.
-

-
Franko, koszi. -
elso bugatti megvolt! -
caranddriver.com
most hasonlitottak ossze az r8 at az egyik porsche val -
Vmi angol nyelvu oldalt tudtok mondani ahol vannak normalis hosszabb cikkek autok osszehasonlitasarol?
Pl autobild.de szeru cucc angolul.
Thx. -
Tiszta Oroszország, van 1 szűk kör, akik gusztustalanul gazdagok, aztán 1 szakadék és a csórók vannak. -
Romániában burjánzik a fehérgalléros bűnözés. Ott egy-két dzsipó zsebből kifizeti ezt. Max, ha nem tetszik neki, akkor 1-2 napig nem kaszinózik annyit, na bumm. -
DJ BP #53473 Bár keleti szomszédainknál csak két hónap múlva indul az Audi R8-as sportkocsi értékesítése, a Porsche Romania máris 15 megrendelést regisztrált. Ez annak fényében különösen meglepő adat, hogy a méregdrága modellt még senki sem csodálhatta meg élőben a szalonokban.
:DDDD -
Az viszont baromi jó, hogy 5 gangos. Baromi ritka az 5 gangos 250 CE. -
Idővel, ja. De ez elég sok meló, és pénz. De mindenképpen szeretnék egy tipp-topp autót csinálni belőle. A 100%hoz olyan 800-900ezer kell. De már olyan 1-2százezerből szép lesz. -
felujitod? marmint.. testelemek meg uj fenyezes, stb?