101030
.
  • R0zs0máK
    Akkor én előre szólok, hogy vesztettem :D Ilyesmire nem vagyok hajlandó :)
  • csm
    mert már a tescoparkolóban csapatás is le lett oltva,csak közúton, Giorgi-mód való összemérésnek lenne értelme,győztes pedig az,aki a végén élve kiszáll :D
  • GregSB
    Nagyon kemény ez a faszméregetés ami a topicban folyik. Miért nem jöttök össze egy parolóban és döntitek el ott kinek van igaza? :D
  • R0zs0máK
    Ebben a videóban is komoly vezetési tudásról tesznek tanúbizonyságot ezek a drift istenek...főleg, mikor a szembejövő kamiont majd mögötte a másik kocsit is majdnem telibeveri...
  • Susarc
    jaja azthiszi a mezei emberke,hogy dejóolcsón vettem...aztán majd rádöbben 1 hét után,hogy kezdheti eladni a gyatáját:P

a "megkímélt" szónak pedig semmi jelentősége:P:)
  • pedobear
    Ezeknél a kocsiknál jókat röhögtem a leírásokon. Azt tükrözik, hogy ennyire meg annyira megkímélt az összes. LoL

Köztudott, hogy ezeket nem azért veszik, hogy babusgassák. Ritka az olyan, aki úgy használja, mint egy hétköznapi autót. Ezekhez az alkatrész drága, mert nagyrészt BMW MotorSport-os. A sima E34 alkatrészei közül csak egy része egyezik meg. Hiába néz ki első látásra ugyanúgy.
  • pedobear
    Getaway in Stockholm 2002

Emlékeim szerint egy kék és fekete Subaru volt a videóban, amit én láttam, de már jó régen volt. Lehet az egy másik nevű video volt. Mert a Suprásra emlékszem és az később jött ki.

• Susarc
    "2001-es már a faceliftes motorral, márka szervizben garanciában cserélve." hmm motorcserés ?:)
  • Susarc
    csúnya dolog,de rövidebb-hosszabb időn belűl hasonlóan járt volna ha ő vezet akkor is......hiába vezet ő jól ha az egyik keresztezpdésben telibeveri egy platós Kraz:S:(( vagy egy seicento:(
  • pedobear
    1992-es M5 E34 volt itthon se olyan drága már manapság. Jól lementek az árak a használtatópiacon. Ha 10 légzsákos E39-es M5-öse van akkor lehet túlélte volna (bár nem tudom, hogy mi volt a halál pontos oka). Ilyen kocsi manapság már alig drágább valamivel. A Mercedes az lehet, hogy a szüleié, az se ér sokat manapság.

Ha valaki akar lenni a magyar OOM-500 akkor nem kell sok minden hozzá. Kettőésfélért van egy 430 pacis autó amiben nyomatékosabb a motor és a súlya is nagyobb. Mondjuk 300km/h felett ment kilométeróra szerint Giorgi Tevzadze verdája.

Egyébként régen volt egy (asszem stockholmi) svéd videó amiben egy vagy kettő Subaru száguldott este a városban elég nagy sebességgel még a GhostRider korszak előtt.

Ez volt elvileg az utolsó videója, nem rég készülhetett (valahol jobb minőségben is fent van).

• Prézli
    Emmost hülye kérdés lesz, de így elnézve a gépparkot... szóval csak bennem merült fel, hogy ez a Giorgi kicsit maffiózó volt? :D
  • pedobear
    Egyik álma volt, hogy egy filmben kaszkadőrszerepet kapjon. Egyik interjúban (mert TV-kben is benne volt) egy vezetéstechnikai tréninget akart létrehozni az átlagos, kezdő vezetőknek. A felesége biztos ezt szerette benne, hogy ilyen nagy kockázatvállaló és vad bátor típus. Azzal biztosan nem számolt, hogy a saját kocsijában fog úgy meghalni, hogy nem ő vezeti és azzal sem, hogy a sajátjához hasonló vezetési stílus miatt ő lesz majd az áldozat.
  • Susarc
    belenéztem a FB oldalra amit létrehoztak neki...hát borzasztóan felelőtlen volt az az ember! Ráadásul most házasodott nemrég....szegény csaj....megnevelhette volna,hogy versenypályán állatkodjon ne a forgalomban! kemény videók vannak azn oldalon...folyamatosan kísértette a sorsot!
  • kemszi2
    hát tényleg tiszta csoda hogy még élek...
  • pedobear
    Hagyjad már, még egy 14 éves gyerek is különbül driftel mint ezek a beképzelt rozs-ro-mák félék!

• Susarc
    tegnap egész nap ez volt a téma.....jöhetettek volna "megvédeni" ,mert csak én állítottam,hogy igencsak profin vezetett a srác! Rozsomák /a hírhedt tescóparkoló driftördöge/ meg társai szerint semmi extra nem volt a vezetésében....LOL
  • pedobear
    Semmi kétség, profi volt a maga nemében.

• Coral Springs
    Aki a tudását fitogtatja az vagy irigy, vagy tele van előítéletekkel. Az biztos hogy amit ez az ember leművelt a forgalomban azt nem lehet begyakorolni akár egy kanyart, vagy összejön a mutatvány, vagy balesetet a vége. Hogy egyszer nem okozott balesetet az nem véletlen, ennyi véletlen nincsen.
  • Coral Springs
    A legalsó videóban egy feeling az a szerpentin.
  • Coral Springs
    Ezt amilyen természetességgel leírtad, szerintem olyan természetességgel nyalnád föl az első útszéli fát, oszlopot, vagy épp a szembejövőt.
  • pedobear
    Mi köze annak a jogsihoz, hogy ki hogy vezet? Szerinted ott ezt a vezetési stílust tanítják?
  • pedobear
    "Az nem volt szép tőle,hogy a közúton csinálta a BULI-kat,de szerintem párját ritkító érzéke,és tehetsége volt a kölyöknek......azért csinálta a videóit,mert az volt az álma,hogy kaszkadőr lehet belőle...amikor simán felvételizni akart ki nevették,és elküldték,hogy ez nem így működik.......bla bla bla....Ő pedig megmutatta a videóival,hogy igen is rátermett lenne erre a feladatra.....legalább az vitte el amt szeretett .....Isten vele....meg a ló erők........."

"Több kommentet is láttam már és elég sokan állítják azt, hogy szombat este éjjel 3 körül a szállodába menet vesztette életét UTASKÉNT, de a saját autójában. Igazat adok annak, aki azt állítja, hogy az általa képviselt vezetési stílus nem a közutakra való, viszont a tudását maximálisan elismerem és bevallom tiszteltem is ezért."

"Nem ő vezetett! Kocsit és nőt sose adunk kölcsön!"

R.I.P Giorgi Tevzadze

• CSOCSO
    :D
  • pedobear
    OOM - 500

Tragikus halált halt a drift-legenda
  • pedobear
    A BMW M5 E34 az nem Drift autó, hanem egy Sportautó. Nem kell leértékelni.

"miért nem épített egy driftgépet és indult versenyeken?"

Azért, mert nem a drift volt a fő lényege, igazán rájöhettél volna már.

Ez a videó inspirálta ezt a műfajt Paris 1976 (C'était un rendez-vous)
  • RatBaG #96294
    hogy fogja a kormányt, te jó isten...
  • Prézli
    Szerény véleményem szerint Giorgi kivételes tehetség volt, és kegyetlenül érezte az autót, a gond az volt, hogy megfelelő inspirációt jelentett sok látens bojrészörnek, és a sors iróniája, hogy ez is ölte meg az ürgét.
  • Szabi #96292
    tiszta szégyen, pedig a világ legjobb sofőrjei civil forgalomban csapatják...
  • desigo
    érdekes módon profi versenyzők és lezárt úton mennek...
  • csm
    hagyd,mind csírák vagyunk :)
  • Stockbauer33 #96289
  • miki30246
    hát ez hihetetlen :o
    elmebeteg kínaiak.
    beszálltam volna a BMW be és elhajtottam volna míg kergetik egymást.
  • Susarc
    BMW vs MERCEDES_P

• cement
    jah, vicces volt. pont megvan videón egy ilyen eset, mikor a bamba turista nem látta h jön föl a busz, és nagyon bement a kanyarba, persze a busz nem tudott elfordulni az meg ott állt és bámult, mire leesett neki h elbaszta :)
  • miki30246
    érdekes módon az alább linkelt videóba rally is volt, ők sem estek le, ha nem lenne biztonságos rallyt sem szervezhetnének.
  • desigo
    Itt semmilyen versenyzési lázad nem lesz mert egyet hibázol és repülsz le a kövek közé a szakadékba...
  • miki30246
    én mindent készpénzre veszek
    am meg tuti nem örül aki beragad egy ilyen autóbusz mögé, szórhatja a szitkokat, mert bizony itt nincs hely előzni, és ha rátör valakire a versenyzési láz, könnyen végetvethet annak egy túrista busz.
  • miki30246
    nem célom a hitelessé válás, ezt honnan szedted?
    amúgy egész szépen felmegy, de látszik ott azért van pénz normális buszra, itt még a kékesre se bírnak felmenni :D
  • Szabi #96281
    ezzel a mondatoddal nagyon hitelessé váltál.. :DD

• miki30246
    kötve hiszem hogy itt fel bír menni egy busz