101030
.
  • I.C.ram
    Na nemsokára nézem a következő állólámpás coupét.

Ez már 2.8-as duplavezérműtengelyes, 185 lovas. Ez a legesélyesebb a megvételre, de leötte még mindenképpen megakarom jobban is nézni.
  • I.C.ram
    Unalmasnak nem nevezném, inkább szimplán ronda :D

Amúgy meg láttam nemrég új Fiat Multiplát. Nem tudom mit akarnak még a fiaték attól a szörnytől :P Bár már kicsit szebb lett, de még mindig elég durva.
  • cement
    panda??? uristen annal unalmasabb csunyabb kocsit nehez csinalni
  • DJ BP
    felejtős, 4 milla

ja de neked nem 4x4-es kell csak jó ha magasabb? Akkor sima Panda dízelt nézd meg, ha neked nem túl pici
  • DJ BP
    SX4, nagyon drága
  • DJ BP
    Panda 4x4-et megnézném még a helyedben, lehet picit drágább, nem tudom. Kisebb autó, de nekm inkább az tetszik
  • Borg
    A csomagtér szerintem ebben a "kategóriában" semelyikben sem lesz nagyobb. Az SX4, ami elvileg az utód, az is kisebb belül. Mondjuk abban legalább a hangszigetelés jobb, meg van 4x4. Vagy esetleg Panda 4x4? Külsőre inkább az.
  • fifi
    megér szerintetek venni? járkálok elég sokat aszfalton kívül is, tehát jó ha magasabb, most utánaérdeklődve a JTD motor elég korrekt, nekem nem is kell nagyobb... egyedül a csomagtérrel nem vagyok kibékülve...
  • DJ BP
    Bangle 3-as kupéja elbújhat, egy vicc ehhez képest
  • Borg
    Fiat multijetre alapul a ddis, csak a hangszigetelés mennyiségén spóroltak elég rendesen.
  • I.C.ram
    Fiat dízelek meg elég jók.
  • fifi
    ezt tudom, de a motor ebben ugye FIAT vagy GM vagy minek hívják most...
  • Taranov
    Hát a Suzukival sosem voltak minőségi problémák
  • fifi
    és egyébként relatív tartós vajon???
    nem tudom használtpiacon milyen állapotúak lehetnek, mert így képről nehéz eldönteni...
  • Borg
    Csak annyi, hogy extra kurva hangos belül. Ebben az egyben különbözik a többi kisköbcentis turbódízeltől.
  • desigo
    letisztult szép verda

bannerba vele
  • fifi
    diesel ignissel van valakinek személyes tapasztalata?
  • CSOCSO
    A5 es S5 szemelyesen
  • Taranov
    Hát remélem, hogy ez kamu :D
  • DJ BP
    hát ezaz, állítólag megszűnik majd a számozás, és ilyen ,,hangzatos" nevet kapnak :DD A Daewoo ugrik be :DD Remélem a névhez is lesz később ízlésük, olasz név kéne
  • Taranov
    Hogy lehet egy Alfa neve Racer?
  • SötétBarom
    Áz.
  • I.C.ram
    Felni és az orrész is Alfa...
  • Borg
    Akkor ez most fiat, vagy alfa?
  • SötétBarom

A Racer várhatóan 2008-ban mutatkozhat be: a Grande Punto padlólemezére épülő modell valószínűleg többféle turbómotorral is elérhető lesz. Többek között az új 1,4 literes legerősebb, 180 lóerős változatával is, de a pletykákban egy vadonatúj, 1,8 literes, és legalább 230 lóerős négyhengeres benzinmotorról is szó esik. Egyesek azt is tudni vélik, hogy a Racerben gyári alapfelszerelés lesz a nemrég bevezetett Q2 jelzésű önzáró differenciálmű, amely lehetővé teszi, hogy 160-180 lóerőnél nagyobb teljesítményt is biztonságosan, uralhatóan az útra vigyenek a két első keréken keresztül.
  • I.C.ram
    Most hova tojjunk? :P Van jó pár 5*os autó.
  • Borg
    Új Legend törésteszt
  • DJ BP
    ez csak tanulmány, sose veheted így meg :) Csak az újabb Opelek erre fognak hasonlítanni...
  • CSOCSO
    Opel Gt coupe gallery

motorrol annyit tudni hogy 300 loero koruli v6
  • CSOCSO

India alkot: TATA Elegance
  • CSOCSO
    az uj Merci C-DTM

eljatszanek vele:D
  • fifi
    I-es volt...
  • berlinboy6329
    Erről az Opelről van még kép+infók,hogy mi ez mikortól kapható mennyiért meg ilyesmi?
  • I.C.ram
    Amúgy meg ezek a mercik még mindig vígan futnak az arab országokban, ahol ugye nincs rozsda. Szinte alig kell ezekhez hozzányúlni, ha nem rohadnak.
  • I.C.ram
    Úgyhogy megvan a szervízkönyve, mostmár nem keresem elő, de az is fent van a neten. Bevan pontosan regisztrálva, hogy melyik ellenőrzéskor mennyi volt benne, mert ugye ez kötleező nyugaton, nem úgy mint nálunk. Kurvára marketing fogás tényleg egy 30 éves taxis, ütött-kopott W115-ös erényeivel villogni...
  • SötétBarom
    Valszeg ez a kopóalkatrészektől eltekintve teljesen gyári..
  • Borg
    Sehogy, marketingfogás... ugyanúgy arról sincs adat valszeg, hogy ez alatt mit és hányszor cseréltek, generáloztak benne.
  • DJ BP
    4,6? Hú b+ :)
    és mivel tudják bizonyítani, hogy tudták követni? :)
  • Harly18
    Az egy 2-es Golf volt szerintem...
  • Taranov
    Hát ez nem semmi, amiről eddig hallottam, és sokat futott, az egy Golf I-es volt 30 év alatt egymillióval.