101030
.
  • I.C.ram
    Fiat Albeat asszem pont dicsérték, hogy milyen nagy csomagtartója van meg, hogy jó családi autó. Régen láttam azt a részt már.
  • ZsirosKenyer
    valld be csak az nem tetszett hogy szidták a fiatot :)

Nekem viszont épp az jön be hogy VALÓBAN tesztelik az autókat minden szempontból és el is mondják a véleményüket elég keményen.

A Gyulai műsora olyan mintha az autógyártók promóciós videóit vágnánk be egymás után. Múltkor beült a gyerek vmi 60-as muscle car-ba, és ott mondogatta hogy "hűha, olyan.olyan ....olyan jó érzés." - eközben látszott az arcán hogy legszívesebben átülne vmi jó kis bőrüléses dízel passatba. Komolyan mondom fogalma sincsen a vezetés élményéről.
  • I.C.ram
    Azért ne legyünk már ennyire prűdek.

Fifth Gearben is előfordul, hogy "shit" stb. és abszolút nem jellemző a totalcar-ra ez ilyen stílus. Egyszer-egyszer befigyel, na bumm.
  • ZsirosKenyer
    az autómánia mindennél szörnyűbb. Múltkor gondoltam belenézek, erre a szőke p*csa egy landroverrel megy a macskakövön kb 30 km/h-val és 10 perc hümmögés után megszólal: "nem is rossz".

Na ez aztán az autós műsor
  • Taranov
    Ez igaz, de Gyulai úgy beszél, ahogy az a tévében megengedhető. Én nem tudok egy olyan musort nézni, ahol azt mondják a Fiat Albeában, hogy "befosunk" vagy "mindjárt befosunk", már nem emlékszem.
    Sajnálom, de mi nem szoktunk így beszélni itthon, így ez eléggé szokatlan.
    Egyébként az mtv-s Istenes László a kedvencem ebben a mufajban, de neki nem tudom, megvan-e még a musora.
  • I.C.ram
    Hát nem tudom, mit lehet Gyulaiban szeretni. Gyulai egy egyszerű B kategóriás majom. Se humora, se érzéke nincs az autóteszteléshez. Feje meg olyan kocka, hogy légmentesen zárja a képernyőt. Dögunalmasak az autótesztjeik. Nagyon X sőt... Z kategóriás műsor, amit Répa Katával bohóckodnak.
  • Taranov
    Nekem nem különösebben jön be ez a laza, közönséges stílus, ezért is szimpatikusabb Gyulai, annak ellenére, hogy szar a musora.
  • Borg
    Karotta a TC-ről:

"Nos, ezt kissé elcsesztük, ez kétségtelen. Sok tanulság van, bizonyos dolgokban nem vagyunk jók (stúdió), bizonyos dolgokat jól kitaláltunk, de szarul csináltunk meg (reptér), bizonyos dolgokat szarul találtunk ki és úgy maradt, bizonyos dolgok meg elég jónak indultak, de nem maradt idő rendesen megcsinálni őket. És néhány perc tényleg olyan volt, amilyennek akartuk. Kevés. Remek dolgokat kellett kivágni és kínos elemek maradtak benne kényszerből, ennyivel bölcsebben vágunk a neki a következőnek.

Egy óra az kurva sok, és mi rengeteg mindent akartunk belerakni, hogy végig érdekes legyen. Aztán az érdekességek rövidek lettek és elvesztek, a fennmaradó rész meg olyan, amilyen.

Továbbá az is feltűnő, hogy amennyire mókás tud lenni néhány perc ripacskodás, annyira irritáló, ha egy órán belül ilyen könyörtelen rendszerességgel bukkan fel.

Eredetileg a szórakoztatás és az autózás metszetére terveztük a műsort, aztán a kapkodás és a nem kellően alapos koncepciókidolgozás miatt ide érkeztünk vele. Winklernek abszolút igaza van: a csatornának ehhez semmi köze. Teljesen szabad kezet adtak, kedvesen segítettek, ahol tudtak, ezt egyedül mi csesztük el, nem más.

Azt hiszem, a következő hónapban visszaóvakodunk abba az irányba, amiben jobbak vagyunk, és a kísérletező kedvünket majd csak apránként éljük ki, nem egyben.

Rengeteget dolgoztunk vele, nagyon akartuk, hogy jó legyen, aztán mégis inkább fos lett. De nem csüggedünk: szilárd alapokat építettünk szarból, így lefelé már nem vezet az út. A következő tán jobb lesz. A frizurám mindenképpen. "
  • Borg
    New CTR promo video
  • CSOCSO
    itt ezt ne hirdesd.
  • DJ BP
    a másik tévés kolléga NO COMMENT
  • DJ BP
    nekem tetszett a TC, inkább az 1 hónapos szünet zavar :)

Top Geares, de mégis Totalcaros az egész fíling. Egyedi
  • whiskeyman
    jaa, ok
  • Borg
    Érdekes blog a totalcarhoz :D
  • Punker
    a végén a S600-as az jó volt :)
    meg a verseny a mentővel.....

a többi mi volt? arról lemaradtam.
  • cement
    hat en direkt mondom megnezem, hat ez akkora uncsi szar lett mint a geci be is aludtam rajta de nem banom... regen kurvajo volt ez meg valami hulladek. kukaskocsi meg dugulaselharitas... beszarok
  • I.C.ram
    Nekem csak ezek a szar show elemek nem tetszenek, mint zenekar, studióban gányolás, stb.
  • I.C.ram
    félreértettél... olvasd el újra a hozzászólásom.
  • Kit--Kat
    Nekem is jobban tetszett a sima.
  • whiskeyman
    hát engem is, ez így elég tré lett
  • I.C.ram
    Nem tudom miért kellett ilyen szar show jelleget adni a műsornak... :/ Ez a szar rockzenekar, meg azok a gányolós parasztok nagyon nem illenek bele a műsorba.
  • I.C.ram
    Engem pl sokkal jobban érdekel az ilyen autók tesztelése, mint a hétköznapiaké. Arra ott van a kockafejű Gyulai Balázs meg a Répa Kata...
  • whiskeyman
    de miért nem autókat tesztelnek? miért kell kukásnak öltözni?
  • I.C.ram
    Megy az új totalcar.

A főcím rész tiszta Jackass koppintás :P
  • Punker
    mit nem értesz? nem vágom az afrikai törzseket, de azok az agyagedényes banda elég feltünő sokszor látni őke tmindenféle tv-s jelenetben, az alsó ajkukba anyagedéyneket raknak és tágítják folyotn, mint 1-2 barom a fül gyűrűt.......
  • cement
    ez szazszor szebb mint az s5
  • Kit--Kat
    Én most kivételesen vágom mire gondol:DDD
  • desigo
    jaja:)
  • Csabesz6
    én ja:)
  • I.C.ram
    Egy BMW van, ami tetszik. Az pedig a 6os.
  • Taranov
    Ezt érti valaki? :D
  • CSOCSO
    hat ugy nez ki mint azok az afrikaiak akik tanyert tesznek az also ajkukba..
  • Taranov
    Élőben még jobban néz ki, de valahogy nem hoznak lázba ezek az autók. Kicsit olyan érzésem van, mintha a sokadik bőrt húznák le erről a BMW designról. (ugyanígy az Audiról)
    Az új 7-es BMW-n még lehetett vitatkozni, nekem bejött, de azóta lényegében csak azt finomítgatják, sportosítják.
  • GregSB
    Ez kimaradt:
  • GregSB
    Hát én erre nem mondanám hogy egy vicc (még az S5 mellett sem):

• Taranov
    Én nem így gondolom, egyszeruen extravagánsak.
    Nem mindig kell ragaszkodni a megszokott formákhoz.
  • DJ BP
    épp most kezd nőni :), már egy árban voltak :)

mondjuk egy egyterűbe előbb vennék dízelt, meg Accordba :), de kisautóba én legalábbis soha
  • fifi
    valszeg 1.5 - 2 éves használt lesz...
  • I.C.ram
    Az meg a másik, hogy egyre kisebb a különbség a dízel és a benzin között árban. Nem értem ezt a dízel mániát.
  • DJ BP
    de azt ugye tudod, hogy nagyjából 130e km alatt térül meg a dízel felára? Kiszámoltam 1,5 literes gyári fogyasztáskülönbséggel, listaárral