101030
.
  • DJ BP
    sportos :DD
  • desigo
    és ez tetszik?
    Lapos,széles mi kell még:)

• DJ BP
    engem meg nem érdekel, egy autó jól nézzen ki, tetszen nekem és kész :), innentől kezdve nekem tök mindegy, ki mit honnan :D
  • desigo
    rosszul írtad,így helyes:

egyre több autó hasonlít az Alfára:)
  • Harly18
    Persze, igazad van neked is, csak ígyis egyre több autó hasonlít egymásra, de még a tervezők is ezt erősítik ezzel a dologgal. Egy formatervező tudjon különbséget tenni és tudjon elvonatkoztatni a saját elképzeléseitől. Számomra a 147 és Ibiza eset azt mutatja, hogy kényelmesebb volt ugynazt megcsinálni, mint egy egyedit alkotni...
  • Taranov
    Nekem sem tetszik, hogy az olasz designt átmentik a németekhez, de abban is lehet igazság, hogy vagány formaterv nélkül nem tudják lehagyni a Mercedes C-t és a 3-as BMW-t. Pedig most itt a nagy lehetőség, az Audi nagyon belendült.
  • Harly18
    "Alfa Romeo dizájnerek tervezik az új Audi A4-est

Az egyre erősödő konkurencia mellett az Audi nem bízza a véletlenre legsikeresebb típusa, az A4-es sikerét. Az Alfától elcsábított formatervezőkkel, széles motorválasztékkal és tágas utasteret ígérő padlólemezzel kíván hódítani a negyedik generációs modell....." (a5.hu)

Na ez az ami baromság. A végén lesz egy Alfa Romeonak kinéző Audi. Ezek a formatervezők is manapság jönnek-mennek egyik gyártótól a másikig, persze nem tudnak elszakadni attól a formavilágtól, amit a korábbi márkánál csináltak. Példa erra az Alfa Romeo 147 és a Seat Ibiza. Nem igaz, hogy nincsen fantáziájuk újat alkotni, ahelyett, hogy jellegét tekintve ugyanazt csinálják meg a másik márkánál....
  • SötétBarom
  • RelakS
    Ja, jóvan, az én készülékemben van a hiba XD

A Fa**ba részt mindenáron Fábia-nak dekódoltam
  • Borg
    Talán nézd meg kettővel lejjebb :D
  • I.C.ram
    Basszus :D Ott van pár hozzászólással lejjeb ugyanaz az AUDI! :D
  • RelakS
    A kereke alapján én Oktáviára tippelnék, de a kinézete alapján akár tamagocsi is lehetett fénykorában :)
  • I.C.ram
    Nem szép. Tiszta kombi.
  • I.C.ram
    Látszik, hogy kilehet venni, és simán berakod ázni egy mosdónyi vízbe, aztán tiszta is.
  • Borg
    Lebukott a Porsche Panamera
  • SötétBarom
    Aztabüdösk****Fa**ba!!4

• Borg
    Biztos kivehető, és mosható.
  • DJ BP
    ehh :)
  • Punker
    porszívóval kiszívod? :)
  • GregSB
    Biztos hogy az, de abba bele sem merek gondolni hogy milyen tortúra lehet levakarni a - főleg tövében megülő és rátapadó - koszt....

Én a sima mélyedés híve vagyok inkább.
  • CSOCSO

nekem csak igy jelenik meg.
  • fifi
    egyébként hiába nézki gázul, ez egy hasznos dolog tud lenni...
  • GregSB
    Ehh, gumifű az új Twingo műszerfalán :DDDD

• desigo

Ez kicsit szétnyílt:(
  • I.C.ram
    Hát már 19 licitáló van.
  • GregSB
    Oké hogy ABT, de ki ad ezért 6700 eurót???
  • DJ BP
    :DD
  • desigo
    ehh

• DJ BP
    nem tudom mi a gond, miért ne írhatnál?
  • DJ BP
    980e km, egy 0-át elírtak, nem? :)
  • Taranov
    Egy szóval nem mondtam, hogy szépen beszél, de szalonképesen.
    Egyébként nem, nem tudom elengedni magam, remélem ennek ellenére írhatok ide.
  • SötétBarom
    Ez az autó egy vicc :D
  • Falconer
    Figy, sok a melo. Stressz, megszoritasok, stb... Van aki igy reagal ra.
    Auto mania tenyleg szanalom. Beulnek aztan csak mondanak vmit a levegobe. A TCben meg eletszeruen van eloadva az egesz, mintha haverral tesztelnel egy gepet ugy igazabol. Lehet, hogy nem egy kulturmusor, de szvsz is abszolut elfogadhato a stilusa.
  • desigo
    Ez legalább nem városi terepjáró:)
  • Borg
    Keveset futott olcsó hobbyterepjáró - 4 tonnás vonóhoroggal :D
  • Borg
    Nem csak pletyka volt az S2000 Type-R?

A Honda legfrissebb közleménye szerint jövő hónapban egy versenypályára optimalizált S2000-est mutatnak be. Még csak annyit árultak el, hogy az autó agresszív hangolású lesz, képeket sajnos nem mellékeltek.
  • DJ BP
    valóban, volt néhány hiba, de engem nem zavart annyira. Így is jobb az összes ilyen magyar műsornál sztem :)
    Legalább kritikusak
  • DJ BP
    te nem tudod elengedni magad néha? Foci kommentátoroknál is nagyon merev vagy, csak a szakma... :DD

Azt kéne észrevenni, hogy a TC-ben fanatikusak az autók iránt, teljesen őszintén élvezik, amit csinálnak. Ezzel szemben a többi olyan mint egy riportműsor... Ebből alapból következik, hogy melyik mutatja be alaposan a dolgokat.
    A Gyulai meg szépen beszél? Olyan szépen, hogy néha alig tud kijönni megkezdett mondatából, nem őszinte a gyerek, meg az egész műsor egy műmájerkedés. Az eljátszott összekötővideók rohadtul idegesítőek.
  • Borg
    Jó középkategória.
    Most van valami GT Radial márka vagy mi, állítólag annak van a legjobb ár/teljesítmény aránya.
  • fifi
    a Goodrich márkájú nyári gumik vajon milyenek?