101030
.
-
DJ BP #53712 sportos :DD -
és ez tetszik?
Lapos,széles mi kell még:)
-
DJ BP #53710 engem meg nem érdekel, egy autó jól nézzen ki, tetszen nekem és kész :), innentől kezdve nekem tök mindegy, ki mit honnan :D -
rosszul írtad,így helyes:
egyre több autó hasonlít az Alfára:) -
Persze, igazad van neked is, csak ígyis egyre több autó hasonlít egymásra, de még a tervezők is ezt erősítik ezzel a dologgal. Egy formatervező tudjon különbséget tenni és tudjon elvonatkoztatni a saját elképzeléseitől. Számomra a 147 és Ibiza eset azt mutatja, hogy kényelmesebb volt ugynazt megcsinálni, mint egy egyedit alkotni... -
Nekem sem tetszik, hogy az olasz designt átmentik a németekhez, de abban is lehet igazság, hogy vagány formaterv nélkül nem tudják lehagyni a Mercedes C-t és a 3-as BMW-t. Pedig most itt a nagy lehetőség, az Audi nagyon belendült. -
"Alfa Romeo dizájnerek tervezik az új Audi A4-est
Az egyre erősödő konkurencia mellett az Audi nem bízza a véletlenre legsikeresebb típusa, az A4-es sikerét. Az Alfától elcsábított formatervezőkkel, széles motorválasztékkal és tágas utasteret ígérő padlólemezzel kíván hódítani a negyedik generációs modell....." (a5.hu)
Na ez az ami baromság. A végén lesz egy Alfa Romeonak kinéző Audi. Ezek a formatervezők is manapság jönnek-mennek egyik gyártótól a másikig, persze nem tudnak elszakadni attól a formavilágtól, amit a korábbi márkánál csináltak. Példa erra az Alfa Romeo 147 és a Seat Ibiza. Nem igaz, hogy nincsen fantáziájuk újat alkotni, ahelyett, hogy jellegét tekintve ugyanazt csinálják meg a másik márkánál.... -
-
Ja, jóvan, az én készülékemben van a hiba XD
A Fa**ba részt mindenáron Fábia-nak dekódoltam
-
Borg #53703 Talán nézd meg kettővel lejjebb :D -
Basszus :D Ott van pár hozzászólással lejjeb ugyanaz az AUDI! :D -
A kereke alapján én Oktáviára tippelnék, de a kinézete alapján akár tamagocsi is lehetett fénykorában :) -
Nem szép. Tiszta kombi. -
Látszik, hogy kilehet venni, és simán berakod ázni egy mosdónyi vízbe, aztán tiszta is. -
Borg #53699 Lebukott a Porsche Panamera -
Aztabüdösk****Fa**ba!!4
-
Borg #53697 Biztos kivehető, és mosható. -
DJ BP #53696 ehh :)
-
porszívóval kiszívod? :) -
Biztos hogy az, de abba bele sem merek gondolni hogy milyen tortúra lehet levakarni a - főleg tövében megülő és rátapadó - koszt....
Én a sima mélyedés híve vagyok inkább. -
nekem csak igy jelenik meg. -
egyébként hiába nézki gázul, ez egy hasznos dolog tud lenni... -
Ehh, gumifű az új Twingo műszerfalán :DDDD
-

Ez kicsit szétnyílt:( -
Hát már 19 licitáló van. -
Oké hogy ABT, de ki ad ezért 6700 eurót??? -
DJ BP #53687 :DD -
ehh
-
DJ BP #53685 nem tudom mi a gond, miért ne írhatnál? -
DJ BP #53684 980e km, egy 0-át elírtak, nem? :) -
Egy szóval nem mondtam, hogy szépen beszél, de szalonképesen.
Egyébként nem, nem tudom elengedni magam, remélem ennek ellenére írhatok ide. -
Ez az autó egy vicc :D -
Figy, sok a melo. Stressz, megszoritasok, stb... Van aki igy reagal ra.
Auto mania tenyleg szanalom. Beulnek aztan csak mondanak vmit a levegobe. A TCben meg eletszeruen van eloadva az egesz, mintha haverral tesztelnel egy gepet ugy igazabol. Lehet, hogy nem egy kulturmusor, de szvsz is abszolut elfogadhato a stilusa. -
Ez legalább nem városi terepjáró:) -
Borg #53679 Keveset futott olcsó hobbyterepjáró - 4 tonnás vonóhoroggal :D -
Borg #53678 Nem csak pletyka volt az S2000 Type-R?
A Honda legfrissebb közleménye szerint jövő hónapban egy versenypályára optimalizált S2000-est mutatnak be. Még csak annyit árultak el, hogy az autó agresszív hangolású lesz, képeket sajnos nem mellékeltek.
-
DJ BP #53677 valóban, volt néhány hiba, de engem nem zavart annyira. Így is jobb az összes ilyen magyar műsornál sztem :)
Legalább kritikusak -
DJ BP #53676 te nem tudod elengedni magad néha? Foci kommentátoroknál is nagyon merev vagy, csak a szakma... :DD
Azt kéne észrevenni, hogy a TC-ben fanatikusak az autók iránt, teljesen őszintén élvezik, amit csinálnak. Ezzel szemben a többi olyan mint egy riportműsor... Ebből alapból következik, hogy melyik mutatja be alaposan a dolgokat.
A Gyulai meg szépen beszél? Olyan szépen, hogy néha alig tud kijönni megkezdett mondatából, nem őszinte a gyerek, meg az egész műsor egy műmájerkedés. Az eljátszott összekötővideók rohadtul idegesítőek. -
Borg #53675 Jó középkategória.
Most van valami GT Radial márka vagy mi, állítólag annak van a legjobb ár/teljesítmény aránya. -
a Goodrich márkájú nyári gumik vajon milyenek?