101030
.
-
Max a panoráma tető lehet opcionális. -
Ez egy felsőkategóriás kisautó. Ezekből nem nagyon van eltérés külsőre alap, és nem alap közt. -
Borg #53750 Ja, de azért meg kell jegyezni, hogy a képen szokás szerint nem az alaptípus látható, sőt. -
Beszarás, hogy milyen jópofa autó.
Meg is látszik a Fiat Group eredményein, hogy odatesznek mindent. -
Nem is sokkal kisebb, mint az Y. Legalábbis az eggyel előző Ynal kb azonos méretű. A mostani Ypsilon kicsit nagyobb nála.
Amúgy az lenne a tuti, ha farmotoros lenne :) Tök nagy csomagtartója is lenne elől. -
DJ BP #53747 Y áron lesz kb., talán picit olcsóbb -
Hát az nemsokára itt van.
De gondolom csillagászati ára lesz, vagy esetleg árban is a Grande Punto alá pozicionálják? -
2007 július 4 - 50. évfordulón mutatják be, mivel 1957-ben készült az első 500-as.... -
Nagyon ütős szerintem.
Lehet már tudni, hogy mikor jelenik meg? -
Nem rossz és még emlékeztet is a régire....
-
jó -
1) nem azert vagyok hazigizda mert en autos szaki vagyok. hanem azert mert minden nap itt logok.. igaz mar nem napi 8 orat de itt vagyok azert egy parat, ergo tudok figyelni a dolgokra
2) az autos dolgokrol annyit hogy amerikaban vagyok. negyedannyi autos alkatreszt nemtok magyarul mint angolul.
amerikabol kiindulva az AC az air condition, de amugy az amerikai legkondi rendszerekben sem vagyok profi..szalnem csodalkoznek ha air condition pump nem is letezne, vagy legalabbis nem ilyen neven. -
de fentvagyok
csocsoindex neven keress -
lehet...
csak én nem vagyok házigazda egy autós topikban...
és bizonyára tudnál mondani, de azért az AC az kb. az autós alapműveltség része, vagy nem? -
miert lenne szomoru? tudnek neked olyat mondani amit en tudok autoalkatreszileg te meg a szotarban se talalnad meg.
btw az ac pumpa az a benzinpumpa? -
vonatkoztassál már el a klímától...
ha meg nem tudod mi az AC pumpa, akkor az elég szomorú... -
Mellesleg Csocso, nem vagy már fenn a fotozz.hu-n? -
Természetesen igen, de van egy AC pumpa nevu alkatrész, és van simán az AC. Utóbbi a légkondi, azaz az air condition. Az AC pumpa gondolom nem air condition pumpát jelent. :) -
??? nem vagom.. nem autorol van szo? -
"az AC minek a rövidítése az AC pumpa esetében"
-
air condition? -
DJ BP #53731 a simával nekem semmi bajom, nem egy Punto, de pl. a Corsa nekem inkább esetlenebb. Sztem nem ronda, ez a kombi is csak picit esetlenebb, nekem nem kéne, se a formája, se a kategória miatt, inkább a Ceed SW kéne akkor már, nagyobb, és motort, felszereltséget tekintve mégcsak nem is drágább -
Kösz! :) -
ja a #53725-re... -
AC-Albert Champion -
"arról azonban nem szólt, hogy változatlan formában, esetleg új elemekkel folytatódik a show"
Az tuti hogy új pályát kell találniuk a kocsik tesztelésére, mert a repteret amit eddig használtak megvette valami ingatlan cég és lakóparkot épít rá :S -
Nekem meg valahogy az új formatervek nem tetszenek, talán az Audit és az Alfát leszámítva.
A VW-vel már kezdek kibékülni, de az előző Passatot és a 4-es Golfot az én ízlésem szerint még nem sikerült felülmúlniuk. -
Tudja-e valaki, hogy az AC minek a rövidítése az AC pumpa esetében? -
Egyetértek teljesen. A régi 206-os nagyon tetszik, de a mostani....Mindig olyan furcsák azok az autók, amiknek a méreteit növelik és a formatervet csak felfrissítik, valahogy mindegyik borzasztóan bénán fest..... -
Ronda mindkettő. -
Kövezzetek meg, de ez randa....Peugeot 207 SW
A sima 207-esnek is eléggé aránytalan lett a formája, de így....
-
DJ BP #53721
Úgy tűnik mégsem kell búcsút venniük az autórajongóknak a Top Gear-től, hiszen Jeremy Clarkson, a műsor egyik házigazdája most új bejelentéssel állt elő. A múlt héten még azt nyilatkozta, hogy várhatóan nem térnek vissza új adásokkal, de tegnapi nyilatkozatában ennek ellenkezőjét tette közzé. A 46 éves Clarkson szerint félreérthették őt legutóbb, és megnyugtatott mindenkit, hogy a Top Gear az ősszel új évaddal indul, arról azonban nem szólt, hogy változatlan formában, esetleg új elemekkel folytatódik a show. A pletykák kiinduló pontját ugyanis pontosan az jelentette, hogy állítólag nem volt összhang a műsorvezetők és a producerek között az ügyben, hogy mennyire tolódjon a hangsúly az autóktól a hírességek felé.
-
Ez régi, azóta már nyilatkozott megint:
Clarkson Says Top Gear Will Be Back
Posted March 19th, 2007 at 12:34 GMT by Viper007Bond in Top Gear
Okay, so apparently (and thankfully) Top Gear will be back sometime this fall.
Jeremy Clarkson has confirmed he will be returning to front a new series of Top Gear.
The TV presenter, 46, left the future of the BBC2 show in doubt last week after telling viewers there would “not be a new series”.
But last night he said: “Everyone seems to think the programme is finished or that I’ve left.
“Well, sorry to disappoint you all but it isn’t and I haven’t. Top Gear… will be back in the autumn.”
Szal lesz ősszel új adás, és Clarkson is benne lesz. -
Nagyon kötöszködős hangulatban vagytok :) Mondjuk azt, hogy mindenkinek igaza van egy kicsit, mert ez ismét egy olyan dolog, amit mindenki máshogy lát.... -
DJ BP #53718 ennyi erővel a Golf olyan mint egy előző Corolla :D -
Jellegét tekintve ugyan úgy. Persze nem úgy értettem, hogy olyanok, mint 2 tojás, de azért azt nem lehet letagadni, hogy a 147-esen és az Ibizán sok formai megoldás hasonló, sőt, ami végülis nem meglepő, mivel ugyanaz tervezte, épp ezért nem lehet arról beszélni, hogy csak véletlen... -
mar olvastam valahol de meg mindig remelem hogy ez csak egy rossz pletyka -
Azért szerintem kicsit erős, hogy ugyanúgy néznek ki. -
Már hivatalos a BMW X6 -
Nem lesz több Top Gear?
Megszűnhet minden idők legnépszerűbb autó tévéműsora, a Top Gear. A program legkarakteresebb műsorvezetője, Jeremy Clarkson, miután a szezon utolsó adását azzal a félmondattal zárta, hogy "nem tudjuk, mikor térünk vissza", azt írta a Sun hétvégi számában, hogy az adás nem tér vissza a képernyőre. A BBC szerint a Top Gear nyáron visszatér egy különkiadással, majd ősszel egy új szezon kezdődik. "A múlt heti adás után a szolgáltató azt nyilatkozta, hogy nyáron visszatér a műsor. Csak annyit mondhatok, hogy ez nem így lesz" - írta Clarkson.
A pletykák szerint Clarkson és műsorvezető társai, James May és Richard Hammond összekülönböztek a producerekkel a műsor jövőjét illetően. A csatorna több hírességet és kevesebb autót akar, ami hőseinknek nyilván nincs ínyére.