101030
.
-
Előről úgy néz ki mintha az új Mondeora ráb@szták volna a Volvo hűtőrácsát :S -
Remélem csak a magazik munkatársa volt elvetemült és nem így fog kinézni az új S60-as:
"A képeken persze még nem a végleges autó látható, azt csak 2009-ben mutatják be: ezek csupán egy svéd magazin számítógéppel generált képei, amelyeket egy olyan munkatársuk elbeszélése alapján készítettek, aki látta a következő S60-as korai vázlatait. Ahogy az XC60 tanulmányon, itt is jól látható, hogy a Volvo új főtervezője, Steve Mattin megpróbál új színt vinni a márka karakterébe, méghozzá úgy, hogy az autók továbbra is könnyen azonosíthatók legyenek. Ennek érdekében meghagyják a jellegzetes hűtőmaszkot és a motorháztető formáját, de új, a korábbiaknál sokkal érdekesebb első lámpákkal és hullámos övvonallal próbálják ismét izgalmassá tenni a középső Volvo szedánt.
Az is kiderült, hogy az S60-as léte egy rövid ideig tényleg veszélyben volt. A fejlesztést a Volvo anyacége, a Ford anyagi problémái miatt felfüggesztette vagy hat hónapra, de hamar felmérték, hogy a márka eladásnövelési terveit nem lehetne megvalósítani, ha lemondanának erről a típusról. A svédek ugyanis évi 600 ezerre szeretnék növelni eladásaikat az évtized végére, ami igazán komoly feladat, figyelembe véve, hogy jelenleg úgy 450 ezer Volvo készül éves szinten."
TC -
Érdekes módon már nincs fent...... -
Szerintem egyértelmuen kamu. -
vagy kamu hírdetés, vagy valakit nagyon megvezettek:
-
G_ArchAngel #53786 Magyar alternatív autó. SoloDuo -
tudod mi az az innerciarendszer??? -
Ezdebaszottronda :/ -
DJ BP #53783 láttam én már videón 100-100km/h-ás félig frontális ütközést, háát enyhén szétszálltak -
Kistestvért kap a Dodge Viper; a Pontiac Soltice, és az Audi TT ellenfeleként kerülhet majd a kereskedésekbe a Dodge Demon.
-
nos ahogy nézem nem durvan kaptak el egymast csak epphogy a sarkokkal -
de azért a porschénak meg van rogyva hátul a teteje -
Szerintem max 60-nal mehettek egymásba. -
Valószínuleg eléggé le tudtak lassítani az ütközésig. -
Borg #53777 Azért a képekből ítélve nagyon gyorsan se. -
biztos egyik se ment lassan :D -
DJ BP #53775 az szép, ügyes -
Azért az durva, hogy pont egy Porscheval ütközött :D -
Megkímélt Audi kevés kilométerrel eladó:(
-
DJ BP #53772 nem erről van szó. Nem mindjárt az amcsi SUV-okra kell gondolni. Had ne mondjam, hogy országúton mennyivel többet számít a nagyobb test, a nagyobb súly, mind menetkomfortot, mind biztonságot tekintve. Ez nekem fontosabb annál, minthogy fogdosom a műanyagokat, meghogy megnéznek az utcán. Ilyen autóknak max. nagyvárosban közlekedőknek jó. Én meg nem ott lakok. Úgyhogy ízlésembe csak ne szóljál bele. Meg számodra csak annak van ízlése, aki olaszautókat szeret, ennyit erről. Miközben ugyanúgy lehet ízléses egy ,,tömegautó" is. Pl. kis lakások is lehetnek ízlésesek olcsó cuccokból, míg egy kastély gusztustalan is lehet. Attól hogy drága cuccod van, nem vagy egyből ízléses, sőt az ilyen emberek az igazi stílustalanok, akik az ellenkezőjét hiszik. Attól hogy megveszik méregdrágán egy tervező munkáját, az a tervező stílusát tükrözi, nem az övékét, kell mellé plusz is az ember részéről, hogy legyen stílusa, különben sznobság az egész. -
DJ BP #53771 csak 2x annyiba kerül :) -
kell valaki az anyosulesbe akiben megbizol es kesz :D -
Eszembe se jutott megvenni csak felmerült a kérdés, hogy elméletileg lehet-e és ha igen kijövök-e olcsóbban, de marhára nem szal lényegtelen. :) Amúgymeg mintha rémlene vmi műsor amiben egy mitsut alakítottak át. Mondjuk ha jól emlékszem abból rally autó lett. -
Főleg előzni jó vele:) -
hat ja lehet h egyatalan nem lehetseges, nemtom... de szerintem is mondj le rola nem érné meg. amugy siman el lehet kozlekedni jobbkormanyos kocsival, muszakit ugyanugy kapsz ra -
plussz KPM ugye...

-
nyugodtan elfelejtheted... -
hát az legalabb 500rugo szerintem ha nem több... teljes műszerfalcsere, a pedálokat meg a kormányszerkezetet átrakni nem kis meló... -
sziasztok
Van egy elméleti jellegű kérdésem: mennyit kóstál egy jobb oldali kormány bal oldalra való áthelyezése? (Semmi politika :DD).
Láttam egy használt rovert 780k-ért (75-ös) néhány éves, csak jobbkormányos. Érdekelne, hogy mennyi pénzért úsznám meg, meg mit kellene változtatni műszakilag.
A kérdés nem egyszerű, esetleges válaszokat előre is köszi. :) -
pofás kis gép, retrofiling... ilyeneket szivesebben latnek az uton magam elott mint a sok buzi smartot, felall attol a kis szartol a szor a hatamon -
Had ne magyarázzam, nem tehetek róla, hogy nincs ízlésetek.
Erre nem is kell reagálni, nem akarok senkit személyesen megsérteni, de had ne én magyarázzam már, hogy miért ilyen autókat terveznek a legnevesebb designerek. -
Borg #53760 Hanem máshogy? És kisebb? Ettől felső kategóriás? :D -
Én pont ellenkezőleg érzem, inkább ülnék egy jól felszerelt Tripiunoban (ami azért nem kelti olcsó autó hatását), mint egy kemény muanyagokkal körülvett hatalmas utastérben.
A Spiderem mellé lehet, hogy bevállalok majd egy ilyet idővel :D -
Mert nem úgy néz ki, mint egy Honda Jazz, egy Toyota Yaris, VW Polo, Opel Corsa stb. -
Nekem a Mini jobban tetszik... -
DJ BP #53756 mondjuk Smart helyett simán ez kéne, még Mini helyett is :).
De alapból nem kéne ekkora autó, ennyiért. Lehet aztán mahagóni berakás, meg krokodilbőr ülése, bazinagy presztízse, jobban érezném magam egy tömegmodellben -
DJ BP #53755 várjuk meg jó is lesz-e :DD
-
Ööö hát nem is tudom... talán a várható ár/méret miatt... -
Hát MERT:DDD -
Borg #53753 Felsőkategóriás kisautó? Aztán ugyan miért lenne az?