Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt valamit elírtak, inkább 1100-1200 kg... Mondjuk így se kéne 1,2-vel árulni 😊, a Classic II.- be legalább 1,4-es az alap, az 1,6-os viszont nagyon megy a kategóriához, és a motorhoz képest
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Sokáig úgy volt, hogy idén tavasszal veszek én is egy Sprintet. Nagyon jó kocsi. Elég bika Boxermotorja van. Motorja nagyon megbízható, és jó, viszont a kasztni rohad eléggé 😞
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck
Amúgy nem muszáj, hogy dízel legyen, csak amint azt már I.C.ram is írta az ilyen árú benzinesek elég sokat fogyasztanak, ezt már más is mondta nekem 😊 És bár még soha nem vezettem dízelt, már sokan mondták ezeket a dolgokat amit ti is. Amúgy opel astran tanultam vezetni. 1.2-es volt azthiszem, nagyon jó kis autó szerintem, csak marha sokat fogyaszt. Bár ezek csak az én meglátásaim, amint már mondtam nem igazán értek az autókoz, ezért is kérdezlek titeket.
don't give a fuck
Ha van alkalmasabb topic ahol segítséget kérhetnék akkor irányítsatok oda plz, ja és nem vagyok kíváncsi az "anyuci, apuci autót tol alá, azt megy vagánykodni vele" hsz-ekre, ugyanis tisztában vagyok az egyelõre elég szerény vezetõi képességeimmel, pont arra kell az autó, hogy megtanuljak vezetni 😊 Na, ennél szebben nem tudtam kifejezni magam, kösz mégegyszer! 😊
don't give a fuck
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ha vki tudja elmagyarázhatná nekem mi az a hidrotõke, müködési elve stb...
keres a neten de sehol nem találom a mûködési elvét, csak azt, hogy állandó probléma van vele, stb...
azért kérdezem, mert tegnap elõjött az autós téma a haverokkal és senki nem tudta mi az, na erre gondoltam én hogy rákeresek a neten de nem találom ( <#lama>#lama> ) <#smile>#smile>
ha vki tudja megköszönném...
meg mi a másik megoldás, mármint vannak a hidrotõkés autók meg a ...????
Szerintem a lámpák jól be vannak állítva, és nagyon sok helyen van egy kiegészítõ lámpa a jobbra fordulóknak.
Általában ha pirosat kapunk, az azért van, mert a keresztezõ úton zöldje van a forgalomnak, ezért a beidegzõdéseket is figyelembe véve rengeteg baleset lenne - SZVSZ!
Cvd javaslatát meg azért találom feleslegesnek, mert ha a belsõ sáv vonala 2 méterrel hátrébb van, mint a külsõ, akkor mindenki a külsõben próbál legalább egy autónyival elõrébb kerülni... (ez a magyar mentalitás - sajnos).
Mindössze ennyi: ott, ahol nincs lámpa, hogy kanyarodsz ki jobbra? Minden esetben kiontja a beled egy nyergesvontató? Olyan kurvára veszélyes?
Mi értelme van ennek a hozzáállásnak, hogy zsigerbõl tagadunk minden újat? Pattintott kõkorszak ne jöjjön vissza? 😄
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
mondjuk ja.. az se rossz ha mondjuk csak este 11 tol van ilyen engedely hogy lehet jobbra fordulni pirosnal.. hiszen olyankor alig van auto.. alampak megis mukodnek es soxor az ember feleslegesen var a rohadt zoldre.. es ilyenkor ez az engedely baromi jol tud jonni... sooot... szvsz ha en hazamegyek siman hasznalni is fogom😄😄😄😄
vannak helyek ahol ki van rakva atabla hogy pirosnal marpedig ne fordulj balra!
ezt meg lehet csinalni otthon is...
ilyen NINCS hogy nem latsz ki.... lehet hogy magyarorszagon vannak ilyen keresztezodesek.. amcsiban de szerintem otthon is.. akarhol megalsz a savokban.. mindegyik autobol kilatsz... azonkivul akik jobb oldalra kanyarodnak azok kiaraszolnak.. a tobbi auto akik majd egyenesen avagy balra mennek azok nem araszolhatnak..azok allnak 2es fel meternyivel hatrebb merthat ott a zebra...
te meg odagurulsz.. nem jon senki gyalogos? jo akkor atgurulsz a zebran es hopp.... mindent latsz... en mint TAPASZTALT "jobbrakanyarodniszabadpirosnal" aszondom hogy ez az egyik legnagyobb dolog itt amcsiba amit ki tudtak talalni a kozlekedessel kapcsolatban....
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
jobbos kanyarbol baj nem lehet.. mivel akkor mesz mikor latod hogy mehetsz...
szal ez egy bevalt dolog itt amcsiban. .es valoban kenyelmes mert teljesen felesleges hogy varjal a zoldre ha egyszeruen nem zavarsz senkit es tudsz kanyarodni......