101030
.
-
Az emlékére nyiss egy topikot aztán oda mehetnek a képek/videók.
-
Coral Springs #96358 Ez hülyeség.
Nyugat Európában ezek az autók egyáltalán nem szar állapotban kerülnek eladásra. Amivel pedig szembesültem anno amikor arra jártam, ugyan nem látok a csukott motorháztető alá, ám kívülről gyönyörű állapotban futnak ezek az autók. Nyugat európai trend =/= kelet európai.
-
Jaja, a sok fost amit innen már kivet a piac ők boldogan felvásárolják, ez látszik is a fotókon... -
Figyeljétek meg a rendszámokat: valamelyiken GE másikon meg GEO van. Egyébként elég fura rendszámok vannak. Egyediek.
Most jöttem rá, hogy ezt jelenti: 00 M5 00
Kb olyan mint ez oo=00=oo
Szerintem ezeket akkor rakják fel ezek, ha forgatás van. -
Ennyi leharcolt autót egy helyen... -
miki30246 #96354 Ott is tudják mi a jó ;)
A BMW macsó, gengszter, emellett luxus színvonalú kényelemmel kápráztatja el tulajdonosait lenyűgöző menettulajdonságok mellett. -
Valami azt súgja, hogy nem sok hacsi van Grúziában 
-
Engem érdekel, jöhet még! :) -
+1 -
jól van mostmár unalmas ez a grúz bohóc, nem kérünk több képet köszi. -
Rákerült pár autóra az OOM-500 rendszámtábla
Rejtélyes üzenete a halála előtt -
3 autója volt.
Mercedes-Benz S500L 320LE
BMW M5 E34 340LE
Mercedes-Benz S600L 7.0 AMG 496LE
needfordrive.com profilja -
Egyébként azt írják, hogy Gio Tevzadze jogsiját elvitték előtte és azért vezetett a barátja.
Fast and furious... Soviet-style Veszélyes: Tbilisi a város, hogy az amerikai nagykövetség arra figyelmeztetett látogatói tele van "vezetők, akik kevés figyelmet fordítanak a sebességkorlátozás, sáv fegyelem és rendszeresen beavatkozik a szembejövő forgalom" googlevel
Giorgi Tevzadze's Last Drift Video Before His Tragic Death and an Eerie YouTube Message -
Jó lenne tudni mekkora egy ilyen cuccnak a mérete :D -
-
Susarc #96344 nocsak.....
-
A férfiak meg a seggükbe dugják ezeket? De a nőnek is van olyan. tehát kettőt is hozhatott volna. -
-
Coral Springs #96341 London -ba kapta le valaki nem rég.
-
Ez egy jópofa autó, egyszer tapogattam élőben.. Kb akkora, mint egy cipősdoboz :DDD -
-
hát de ha megnézed, fél havi fizetésébe kerül egy olyan. feketepiacon eladja, jó fizetés-kiegészítés -
"A Daciától" itt fejeltem telibe a billentyűzetem
-
Coral Springs #96336 Az egyetlen európai autógyár ami teljes egészében favorittá vált számomra. Ez az ember egyszerűen megjelent a semmiből, és évszázados múltra visszatekintő márkákat vágott kenterbe. Számos olyan újítást, technológiát hozott az autóiparba, hogy mindenki csak sasolja hogy mi van. Megy is a lobbi ellene rendesen, például az Agera R végsebességét a mai napig nem sikerült kitesztelni, mert az erre alkalmas pálya a VW tulajdonában van. A szakemberek 440-50 km/h közé saccolják a végsebességét, a motorja ráadásul több lóerőt ad le bio üzemanyaggal, mint hagyományossal, arról nem is beszélve hogy az egyetlen autó a kategóriában, ami megfelel az EU környezetvédelmi előírásainak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
számomra ez a kretén vita is érdekes, megint rá kell jönnöm mennyi kretén b@lf@sszal vagyunk körülvéve a világban...
-
Hogy valami érdekes is legyen a topikban :)
-
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/06/26/befecskendezot_csempeszett_a_vaginajaban/ -
epic lancia
-
Én speciel arról, hogy szerintem nem volt ügyes a csóka. Az nem tudom hogy jön ehhez, hogy én nem vandálkodnék városban :D -
Ostoba troll alregeket nem lehetne kibaszni? -
Atyaúristen...
-
miki30246 #96328 én vállalkoznék erre, de csak este, pl kijelölünk egy szakaszt, hajnal kettőkor összejövünk, azt lemérjük ki teljesíti leggyorsabban az utcai szakaszt.
vagy forgalomban cikázunk kicsit, aztán beül mellém Walaki, hátulra meg mondjuk kemszi meg pedobear a két versenybíra, és ők döntenek az elismertség faktorról ki ment jobban, kinél tojtak be jobban.
aztán végigcserélgessük a volánt.
1 től 10 ig lehet pontozni mint az ötödik sebességben. -
miki30246 #96327 szerintem rossz embernek címezted... -
http://www.origo.hu/auto/20130626-a-tiz-legjobb-hasznaltauto-flortoleshez.html
ez a cikk egy baromság -
Kerékpárral lerendezhetjük, ott úgyis az ember fizikailag is sokat számít. -
Az meg olyan, mint a poker. Rohadt nagy szerencse kell, hogy ne fogjál ki 10 tanuló vezetőt, 30 kisnyugdíjast, 50 sminkelő nőt, 40 SMS-ező tinit, 5 ittas sofőrt, 100 király biciklist, 200 figyelmetlen gyalogost, stb... És lehet, hogy a legjobb sofőr az elsőn fog fennakadni. -
Á akkor csak a szókásos fórumhuszárkodás megy itten, értem :D -
Én meg nem pocsékolom rátok azt a drága benzint :DD -
Coral Springs #96321 Tán nem vagy biztos önmagadban ? Akkor miről is vitáztok itt két napja ? -
én meg már eleve félek elrúgni a kocsinak,mert mivan ha megcsúszik... :(