101030
.
-
ZsirosKenyer #54031 azért civic mert nekem az van és ha már itt tartunk kb azonos arányban tartja az árát mint a bmw-k, ergo más márkákból ugyanannyiért fiatalabbat lehet kapni.
Nem gagyi tuningról volt szó hanem az autó felújításáról/szépítgetéséről, azzal pedig egyetértek. -
DJ BP #54030 nem Civicről van szó, ki beszélt erről? tizenéves lepukkant BMW-k kerültek szóba, nem Civic. Csak a gagyi tuning került még szóba, miért azonosulsz vele vajon? :DD Mert akinek nem inge ugye :D -
rozsaszin supran mar lattam kepen. -
Persze, en csak azt mondom, hogy sportautot en szemely szerint nem vennek Mo-on. -
Sokan járnak azért drága autóval Magyarországon. -
ZsirosKenyer #54026 nekem sem kéne AMG merci, szinte bármelyik értelmes márka jobban tetszik és szívesebben is hajtanám. Pláne annyi pénzért.. -
ZsirosKenyer #54025 aki 500 ezerért vesz felnit annak tényleg belefért volna egy újabb autó, de egyébként van ráció azokban akik úgy csinálják ahogy írtad.
1. Én pl. amennyiért vettem a civic-emet kaphattam volna fiatalabb rönyót vagy corsát, de az lósz*r kinek kell..
2. Van akinek kifejezetten tetszenek bizonyos generációk. Pl. nekem az 5.gen civic-ek jobban tetszenek mint a 6. vagy 7.gen. Ellenben a 8. már bejön éppen ezért inkább megtartom a jelenlegit és szépítgetem addig amíg nem tudok venni mondjuk egy 8.gen-t. De ez csak példa. -
ZsirosKenyer #54024 na ittvagyok megint, kezdem a fikázódást! 
a polír meg a felni szép a többi nemtetszik. -
Hat szvsz ez total igy van :( -
maaacii:) -
DJ BP #54021 dehogy, ez már Suprára. Megalázó lenne a keréknek egy Scion :DDDD -
Borg #54020 csocso, scionra esetleg? :DD -
DJ BP #54019 nekem se kéne Audi A5-nél keményebb autó :) -
nem is akarok, G-s mercit vagy Defendert, na azt igen :) -
DJ BP #54017 ide akkor ennyi erővel se egy sportautót, se egy kabriót, se egy M-et, se egy AMG-t nem lehet venni :D, egy sima 3-as kupé is necces :) -
En csak akkor, ha mondjuk Nemeto.-ban elnek. Egyebkent leszakadna a vesem a magyar utakon. -
DJ BP #54015 vennék mindennapra 55 AMG-t, meg egy R8-ast :DDD -
Ha valaki keci milliomos annak már annyira minegy hogy 30 vagy 60. Annyival is hosszabb lesz a farka :D -
Mi érdekes azon hogy objektív vagyok? :D Szerintem is k jól néz ki, iszonyatosan tetszik, ebben a topicban már körbenyálaztunk töb tucat AMG mercit, de azt írta nem tudna rajta semmit kritizálni...
Engem pl megütne a guta, ha a frissen vett 60 millás luxuskupém pár héttel a megvásárlása után már bimbangolna a "Service" felirat a műszerfalán :) -
DJ BP #54012 de arra minek 60 misit költeni? Nem jobb a 30 millás SL500 mindennapra? Dehogynem -
Valamibő mekkee élni.. -
G_ArchAngel #54010 A legszebb, mikor a C-klasse utánkötnek egy pótot és viszik rajta a mosógépet, biciklit, kertibútort a piacra:) -
Viszont a Ferrari nem igazán való mindennapi használatra.Mindenki bámulna ami egy ideig poén de aztán eléggé zavaró.
A merga nem olyan feltűnő és akár elmehetsz vele a haverokkal valahova de még vásárolni is... -
G_ArchAngel #54008 oké, de az nem egy rozsdahalom...
ha vki vesz egy Golfot 6 milláért és szándékosan rákölt még 2-t, akkor rendben van, mert sok értelme nincs, de legalább nem szarból építette...
de aki a külsőre többet költ, mint ami a fényezés alatt van, az kicsit beteg... -
DJ BP #54007 ez még mind semmi, látnátok a fekákat kinnt mint művelnek a Hummer H2-esükkel :DD -
G_ArchAngel #54006 ja, én meg azt hittem, hogy az intelligencia:) -
G_ArchAngel #54005 az a baj, hogy álmodozunk, de amig attól f*sok, hogy a madarasteszkó parkolójában egyszer csak nem lesz ott a Megane, addig felesleges ilyen autókat Balkanisztánba venni... -
Mert az nem egyedi.
A tuning a menő... -
DJ BP #54003 nekem egyszerűen nem kéne AMG Merci, mert k*rva drága, pl. SL65AMG 60 Misi... Ami sztem nevetséges, kézzel készült Ferrari 599GTB Fiorano 55 milla, ami kicsit mást képvisel. Nem szeretem a lehúzást.
Ugyanakkor 10 millióért nagyon tetszene egy új C220CDI, na azt elfogadnám. -
Nemvágod?!?! Mer az nem strítrészer! Tunnning ecsém, most az fut.. -
DJ BP #54001 Tunying fórumba kérdezd :DD -
G_ArchAngel #54000 vki azt mondja meg, hogy a suttyók miért csinálják azt, hogy vesznek egy autót - pl. II.-es Golf, 14 éves BMW - 500-800e-ért, majd vesznek rá kereket 500e-ért, lefóliázzák, új színt nyomnak rá, kap különböző karosszériaelemeket és hangtechnikát - a végén közel 2 millából van egy rakás szar, ami alig megy, 10 liter felett fogyaszt, széteszi belül a rozsda, de lehet benne Scooter-re fejet rázni és jól néz ki este az utcai lámpák fényében, igaz egy 1.5-ös Suzuki úgy otthagyja a lámpánál, mint kutya a szaharát...
miért nem vesznek 2 millából inkább egy 6-8 éves normális, erős, jó állapotú autót? -
DJ BP #53999 én úgy vagyok vele, akkor is jobban érzem magam így, büdös életbe nem cserélnék velük...Engem örömmel tölt el, hogy nem leszek büdös tapló ingyenélő, akinek agya sincs -
Elég érdekes hozzáállás van itt.. Csocso linkel egy mercit, mire nekiugrik mindenki, hogy majd jól széthal, meg meghibásodik, kiég az elektronika... pff..
Csak fikázódással lehet elviselni azt, hogy erről az autóról csak hallani fogunk, max ha szerencsénk van látunk egyet utcán? Komolyan mondom szívesebben beszélgetnék ilyen autókról ötévesekkel, azok legalább őszinte örömet tudnak mutatni egy szép autó láttán, nem nyomják egyből a savanyú a szőlő dumát.. -
DJ BP #53997 ha kifizetsz érte 200.000 dollárt, tudnád kritizálni ne félj :DDD -
irigykedunk, irigykedunk?? amugy meg nemtom mit mondjak... annyi csoves cigany van akkor azok miert tudnak ugy elni?? vagy ezt forditva akartam mondani?... mindegy..vegulis van aki egyszeruen csak lusta dolgozni masok meg csak jol lopnak,csalnak,hazudnak..
az a vilag meg amugy is csak amcsiban van.. gondolom nemetorszagban, angliaban mas a szicsueson.... amugy itt ugyan ez van a fekakkal... UGYAN EZ!!! egyik resze csoves mint atom a masik meg krajzler haromszaz cevel maszkal 22 es felnikkel, de olyanokkal hogy otthon mar suzukit lehetne belole venni. -
G_ArchAngel #53995 az a baj, hogy a kisváros ahonnan származom tele van jobbnál jobb Mercikkel, BMW-kel, Audikkal és mind romáké...
van olyan, aki jött ki a sittről és faterjától kapott ajándékba szabaduláskor egy M6-ost...
van olyan romacsaj, akinek szerintem nem hogy jogsija, de ált.iskolai végzettsége sincs és 911 cabriót terelget...
(mondjuk jól is néz ki a csaj, de akkor is...pfuj)
hányok már ettől a világtól... -
(Bar lehet nem ide kellett volna hanem a tuning topicba...hat ez igy sikerult) -
Nem tudom volt e mar..most olvastam rola az Opel magazinban csak azert...
-
De itt nem típushiba miatti visszahívásról van szó, hanem megbízhatatlan elektronikáról.