101030
.
  • CSOCSO
    minek maltai szeretetszolgalatban gondolkozni? a fater vagy sajat elet nem szamit annyira?
  • CSOCSO
    uhum..szalagkorlat elcsusztatja.. megneznem ahogy hetet fordulsz az autoval miutan hozzaertel a szalagkorlatnak.. ti nem vagytok normalisak komolyan:D:D:D:D meeg akkor se mennek a szalagkorlatnak ha a dandog nagyobb kart tesz a kocsimba mint a szalagkorlat de ez amugy ios hulyeseg.. 60-70 folott mar reg borulasveszelyes egy auto.. szalagkorlatnak neki.. naja.. inkabb en eljem mint a kocsi meg a kutya.. akinek meg nem tetszik az menjen oszt fekudjon sinre a vonat ele hatha felfigyelnek ra az allatkinzok
  • CSOCSO
    igy van.. es azert egy kocsi is tobbet er szamomra mint egy kobor kutya vagy egy oz.. baromira sajnalom az allatokat.. de inkabb fizetnek valamifele birsagot minthogy a kocsimat lassam megkarcolva PONT
  • SötétBarom
    Még ha van is lehetőséged kikerülni szegény ebet, akkor is jobb elgázolni.. Nem tudod kiszámítani, hogy ijedtében melyik irányba fog ugrani.. Egy 40 kilós kutyuli pedig szépen meg tudja dobni az autót, amikor épp 140el sávot váltassz.. Ebben az esteben simán fel is borulhatsz, és ezáltal könnyedén átjuthatsz a szembejövőkhoz, ahol épp a máltai szeretetszolgálat sürgősségi vérszállítmányát lángokba borítva pokolra kerülhetsz..

Ha pedig választanom kell, hogy én vagy a kutya, nem haboznék.. (bébifókáknál lehet hogy már gondolkodóba esnék.. )
  • GregSB
    Nem mondtam hogy lehetetlen, én nem azt mondtam hogy nem próbálnám meg ha lenne rá lehetőségem, én azt mondtam hogyha választani kell a kettő közül akkor miképp cselekednék.

És SZVSZ SötétBarom faterja sem úgy volt vele hogy "áhh csak egy kutya, mit kerülgessem inkább átmegyek rajta, csak totálkáros lesz a kocsim de nem baj", hanem valszeg olyan szituációba került hogy nem volt sok választása.
  • G_ArchAngel #54066
    én olyan szalagkorlátra gondoltam, ami nem műanyagból van:)

szépen kell csúsztatni rajta az autót és karosszériás megcsinálja, míg frontálisan egy dán dog lehet összecsukja a szuzukit:)
  • G_ArchAngel #54065
    autópályán is figyelni kell, mikor két autó közötti 5m-es térbe simán beteszi magát a barom a másik sávból, felsem fogva, hogy előtte fékezhetnek, akkor miért lenne egy kutya kikerülése lehetetlen feladat?
  • Punker
    ma az erdőben max 10 méterre rontott el melelttem egy 150 kilós dög, ütő megállt bennem :)
  • Punker
    átmész szalagkorláton másik oldalon elkapsz 1 iskolás buszt szal jogos mindig a kisebb rosszt kell választani
  • GregSB
    Nem tudom minek keveritek ide a kanyargós hegyi erdőmenti utakat, meg szarvasokat, amikor autópályáról és kutyáról volt szó.
  • GregSB
    Jó, akkor úgy fogalmazok hogy 130-140-150nél ha választanom kell hogy kutya vagy szalagkorlát, akkor haboztás nélkül a kutyát fogom választani... és nyugotdan lehet ezért utálni ha akarjátok :)
  • G_ArchAngel #54060
    ha én meglátok egy négylábút, akkor elkezdek fékezni - aztán meglátom mi történik - eddig mindig jól döntöttem, s aki járt már a Tapolca-Veszprém között erdős, kanyargós úton, az tudja, hogy autóval könnyebb elejteni egy vaddisznót, mint lőfegyverrel...

amúgy meg faszért kell száguldani? mivan, ha egy ember szédül eléd 150-nél?
  • Punker
    130-cal bepuszil a szélvédőn őzike akkor szerinted nem pusztulsz meg? csóka ennél jóval kisebb tempóval elvágott itt a kanyargós bükki utakon 1 szarvast, a tűzoltók vágták ki mert az agancsával átszögezte az ülésen.....
  • GregSB
    Autópályán haladó sebességnél (130-akármeddig) én nem rántanám félre a kormányt egy állat miatt. Én is kedvelem az állatokat, de élni azért jobban szeretek.
  • G_ArchAngel #54057
    csúsztam árokba őz miatt, nem lett szerencsére a kocsinak baja, de nem bírnék állatot elütni, többet ér számomra egy róka, mint egy ember - ha már szarrá vágtuk a bolygót, elvettük az életterüket, akkor még vadásszak is rájuk az úttesten?

senkinek nem kívánom a halálát, élje túl mindenki, de inkább szalagkorlát, mint egy kutya - nem bírnék a saját vakarcsaim szemébe nézni, ha elgázolnám egy társukat...
  • CSOCSO
    na most el kell mennem.. leegettem a porszivo motorjat a KUTYAK miatt.... vicces helyzet... nah mindegy.. remelem nem lesz flame, de majd rendet rakok ha igen. btw Archel.. mielott azt hinned nem utallak,nem anyazlak.. csak felvazoltam, hogy akor majd te is " ".... nahmindegy
  • CSOCSO
    hat nemtom hol tortent de ha az autopalya korul fuves avagy erdos resz volt akkor termeszetes hogy a kutya a betonon kezd el setalni. no nemazert mer tudja hogy az vezet valahova. hanem tapasztalat.. az en kutyaim is inkabb setalnak a jarokovon mint a mellette levo fuvon... btw azert azt jobban megerzed hogy hoppa a kocsidat romma tortent mint azt hogy hopsz.. a kutyad nincs tobbet.. leginkabb anyagi dolgok miatt.. plusz jol osszetortend az autod.. nincs mivel menni dolgozni.. kolcson kell kerni stb stb stb stb stb... a kocsi az csak egy kocsi a kutya meg egy eloleny, nahde ha nekem most kipukkanna a kocsim akkor felig megallna az elet.. nem tudok menni dolgozni.. plusz amit keresek annak a fele menne a szerivre ahoz kepest hogy a fizum fele igy is megy a kocsira, hiszen havonta 100 ezer ft a kocsim. jujjderossz ez forintban kimondani.
  • SötétBarom
    Indeed..

Kiherélném aki ilyet nyom.. Kutyák miatt inkább mint a kocsi miatt.. Szegény állat nemtud mit kezdeni egy ilyen szituval.. =(
  • CSOCSO
    "hogy nem próbálta meg kimanőverezni őket.."

ennyi errol beszelek.. ez a legokosabb amit ilyenkor tehetsz.. kapaszkodsz a kormanyba es probalod egyenesen tartani. btw orulok hogy nem esett baja a faterodnak.. a kocsit es a kutyakat meg sajnalom.. inkabb azt kene elintezni aki kiengedte a kutyait avagy nem vigyazott rajuk es elszoktek.
  • CSOCSO
    hat Archi beszolt hogy O a Sotetbarom faterjat intezne el. hat lol. amugy semmi bajom de azert ne szidjuk mar egymast ilyenek maitt.... ez van ilyen a magyarsag.. ahelyett hogya zt kerdeznek hogy huu??? nagy anyagi kar lett az autoban? ami miatt az apja, anyja evekig gurcolt.. es most fog hogy visszacsinaljak az auto elejet.. vagy netan az apja jol, van e.. nem tortent komolyabb baj.. nem.. hat az apjat kene elintezni mer ezt tortent. mer biztos a kutyakra rantotta a kormanyt:D vagy nem is tudom mit gondolt Archi..
  • SötétBarom
    Nem b*zmeg, hazudok... Valószínüleg a kb 100m-re lévő Müllersdorfi leágazásnál jöhettek le.. Az egyik viszonylag megsemmisült, a másik nagyjából egyben maradt, de nem volt szép látvány.. A kocsit meg haza kellett vontatni.. Kifolyt az összes hűtővíz, összetört a hűtő, az első lökös leszakadt .. stb.

Az öreg annak köszönheti, hogy nem lett komolyabb baj, hogy volt annyi rutinja, hogy nem próbálta meg kimanőverezni őket..
  • fifi
    te most miről beszélsz csillagharcos???
  • CSOCSO
    miert ebbe mi lehet a nagy vasziszdasz??? 1 honapja sincs hogy egy koborkutya maszkalt az autopalyan,, ez ment a tv ben mindenhol.. kocsik fekezgettek, a faszom kutya ugy viselkedett mint aki be van love, hulye mint a segg allandoan a kocsik koze akart rohanni.. persze a sinter priobalna elkapni de a kurva kutya csak menekul ossze vissza......
    ilyenkor le kene loni a kutyat mielott egy ket gyerekes csaladanya veletlen felrerantja a kormanyt es ket kisgyerek hal meg az anyukaval egyutt... najo persze nem szeretnem latni hogy lelonek egy artatlan kutyat.. de legalabb altato lovedeket kaphatott volna.. es megusznak egy oras kuszkodest, meg izgulast hogy mikor lesz baleset a kutya miatt..

na johet a flame! sztan szortirozok azonnal:D
  • CSOCSO
    nem..valszeg a faterja 160 al felrerantotta a kormanyt hogy eluthesse a ket kutyat, mi???? jezusom... mar nem is tudom hogy erre mit mondjak paszmek... remelem egyszer ha ez veled tortenik meg 100 nal, te felrerantod a kormanyt hogy a kutyulik tuleljek!!! "RANTSD FELRE mer ha nem akkor dogolj meg es teged ussunk el!" erted?
  • I.C.ram
    Azért azt te se gondolod komolyan ,hogy autópályán kóborkutya...
  • SötétBarom
    Autópályán 150-160al csak arra számítasz nem, hogy jön két kutya.. bah..
    nehogy előjöjjön valaki az álszent mé' nem ment 130al szövegge..
  • G_ArchAngel #54045
    hááát, én faterodat rendezném el, mert mi a faszért nem figyel, de persze nem ismerem a körülményeket, így lehet hirtelen ugrott elé a két kamikaze eb...
  • SötétBarom
    Verinájsz...

Faterom összecsukta az autó elejét az osztrák pályán.. (2 kutyuli kóborolt békésen a sztráda közepén, sikerült őket egyszerre lerendezni..)
    Valakinek van tapasztalata ezen a téren? Kárt ilyenkor fedezi valami/valaki?

(amugy elég gusztustalan látvány, ahogy a kettétört hűtőből lógnak ki a kis szőrcsomók.. :'( )
  • CSOCSO
    hat az ilyen bmw harmasoknak mindig volt egy ilyen lyuk ott a visszapillantonal..csak most meg nagyobbra csinaltak.. gondolom valamu ujat is kell mutatni az embereknek.. nomeg ubersok kmhanal sem vibral ugy a visszapillanto ha ilyen faszan meg van erositve
  • DJ BP
    RS5-öt én megvárnám :)

Amúgy jó, csak én nem ájulok be tőle
  • GregSB
    Cép, kíváncsi vagyok a visszapillantók teteje miért ér össze a kasztnival... ez csak dizájn elem vagy aerdo-dinamikai célja van?
  • SötétBarom
    Zérsőn.
  • G_ArchAngel #54039
    asszony ráizgult:)
    piros is, M-es is, 3-as is, de a lényeg, hogy BMW és piros:)))
  • CSOCSO
    nem randa:

-legelso v8 m3
    -33 lbs el konnyebb moci mint a kimeno l6 motor
    -420 lovas - max 8400 et porog!
    -MDriveban lehet allitani az auto tulajdonsagait.. meg CF teto meg mindenfele mas dolog
  • CSOCSO
    szamomra a lepukkant bmw -n levo tuning kipufgo sokkal ertelmesebb mint ha egy lepukkant hondan lenne... lepukkant hondakat latok minden nap nagy nagy kipufogoval.
  • Taranov
    Tudjátok, hogy nem az esetem a Honda, de tényleg nem rossz :-)
  • Csabesz6
    magyarul klafa
  • Taranov
    Nem rossz.
  • Csabesz6
    az a fehér 5.gen a tied, ami a galériádban van?:) szépségezs
  • DJ BP
    egy rakás sz*r autókról beszéltünk, amik az optikán túl semmit sem kapnak. A Civic motorikusan teljesen jó autók, 5. gen Civicek meg nem is olyan korúak, de ezt te jobban tudod.

Számomra is nevetséges, amikor lepukkant BMW-kre tesznek kályhacsövet, meg minden sz*rt, a motort stb. meg nem piszkálják. Nekem ez nem csinosítás, hanem butaság.