101030
.
-
Egyik haverom Golf 1-esét is ellopták tavaly. Gondolom sok fut belőle az utakon még, és egyre kevesebb az alkatrész. -
egyébként hamár erre jártam...
miféle emberek lopnak el egy '84-es golf1 gti-t fényes nappal újpest-központból? :c
hihetetlen...tulképp jó hogy 1 hónapos volt rajta a műszaki meg a zöldkártya.. -
aszonta a csóka, motorhiba miatt úgyis bezúzatná...
ősbuta amerikai :c -
Úristen! Most nézem az Állítólagot a Discovery-n. Egy barbár amerikai nézőnek votl egy Fiat Bertone X1/9-ese, amerikai változat, és felajánlotta a műsornak, hogy összezúzzák... Pff... Miért nem basznak szét inkább egy MX5-ös, amiből x millió van amerikában... -
r8 - rs8 egyremegy nekem :DDD a faxt varialnak minden tipusbol muszaj tobb valtozatot csinalni? :D -
rs8 rol nemtok.. r8 tuti elo van keszitve de rs8 meg nemhiszem
ha jol emlexem meg kepeket se kozoltek az rs8 rol -
jah... nem figyeltem sorry ne bancsatok
csocso: sztem mar elo van keszitve a sorozatgyartasra, mar lehet rendelni.... vagy rosszul tudom? -
tudom hogy prototipus... de ha jol tudom meg mindig csak abban a stadiumban van... -
Én vágom, hogy mit kommentelt :) -
DJ BP #54102 sztem is a Fiatos eset kommentjét nézte be :) -
Ha elolvasnád a kommenteket normálisan, akkor ezt a hozzászólást megspórolhattad volna. -
DJ BP #54100 nem mondta senki, hogy ütközött... -
ha elolvasnatok latnatok hogy ez meg jo regi, mikor még az rs8 prototipus volt... és csak siman muszaki hiba miatt kigyulladt es szénné égett, ha megnézitek sehol nincs ütközésnyom.
csak olvasni kéne -
Gondolom oszlopnak ment, a bal oldala szétment teljesen és a tűzoltóknak szét kellet vágni.... -
Nem sok maradt belőle:( -
kellemetlen -
sofőr? -
RS8 nak annyi... -
m7esen végig vannak vadátkelők az út fölött -
DJ BP #54092 ahol erdő van a közelben.
sajnos az a gond, hogy más helyeken elspórolják, pedig ott is lehetnek...
Szegény állat nem tudja, hogy veszélyes, de sajnos el kell fogadni, inkább ő, minthogy összetörjem magam... Ennyi erővel miért eszünk húst? :) -
hat most ez nem nagyon jott igy be.
-
Jobb helyeken végig van drótkerítés, ahol erdő van a közelben. -
új M3-as videó fehérben nagyon büntet 

-
DJ BP #54088 ,,erre beszalad egy szarvas..."
na, ŐZ, hülye vagyok ma :) -
DJ BP #54087 ja bocs, őz volt, de elcsúszott szerencsére, a fejére mentünk rá ,,csak"...
De autópályakezelőt nyuvasztanám ki, ez még akkor volt amikor egy út 2000Ft felett volt, erre beszalad egy szarvas... Őket rugdossátok meg ne az autóst... -
itt jon az hogy: " nem kell 150 el menni.."
:) -
Épp ezért mondtam én is, hogy kicsit furcsának találom, hogy kutyák autópályán...
Amúgy a szarvas kicsit más tészta. Egy szarvas simán beszáll az utastérbe is, arcodat teljesen összeroncsolja, az előlülök szinte tuti halál 150-es tempónál, ha felugrik. Ilyenkor aért inkább a korlátnak vezetem, ami max a lábamra gyűri rá a kocsit, mint hogy olyan fejsérülést szerezzek, amitől életem végéig nyomi leszek. Arról nem is beszélve, hogy a szalagkorláttól a légzsák megvéd. A szélvédőn berepülő mázsás szarvastól nem igazán... -
nah tegnap lattam eletem elso ketteszakitott scionjat.. csak keprol! ennyit arrol hogy 4-5 csillagos auto.. ugyanugy ketteszakad.. amugy harman halltak meg.. ha jol emlexem hegyrol lefele jottek... a fa meg ketteszelte az autot. de ott nem tartotta egybe a ket kocsit semmi.. kb 10 meter kulonbseg volt a ket resz kozott.. (akkor tuti nem siettek, mi?)
nah mindegy.
-
:D ezt mondtam en is: HAJRA! -
Lehet,hogy ezt már a tűzoltók vágták ketté de akkor is durva :( -
gondolom keresztbecsuszva erosen 120 fölött egy betonoszlop -
DJ BP #54080 Jézus, neked mi bajod? Fizetős autópályán ki a fene gondolja, hogy kutyák mászkálhatnak??
Én is ültem benn, 150-nél M5-ösön szarvas hajnalban... Kb. 2 mp volt. Ha te családostul nekirántod korlátnak a kocsid, akkor gratulálok... -
Ez akár lehetne kocsifeltörés ellen zár reklámja is :D -
loool az ajtok fogjak ossze:D:D:D: -
OMG! 
Ezt hogy? Oszlop oldalról, vagy kamion? (mer se az eleje, se a hátulja nem törött nagyon..) -
Formailag a Mazda 3-ra hajaz nagyon, legalábbis az ugrik be elsőnek, annyi különbséggel, hogy az szebb sokkal szerintem, de ezt sem mondanám csúnyának, csak átlagosnak. De egy családi autónak elmegy... -
ZsirosKenyer #54075 
-
Tudom, túlzok nagyon de ezzel nem tudok kibékulni...
-
alapbol jobban nez ki mint a sima subaru impreza, de wrx nek szanalmas -
Ez év legnagyobb csalódásom:
Tobbet itt!