101030
.
-
végre má, zárjuk le :D -
jó... mindenki annak hívja aminek akarja... enegem nem uzgat...
egy a lényeg:
G60-as Corradora tök felesleges a BOV.
ennyi... -
garett turborol tudok csak..... nade mindegy -
a garret az a G60-ban /is/ lévő garret töltő, népiesebb nevén kompresszor...
By me... -
kompresszor... -
"tudom...
a Garret+BOV párosítás értelmét nem látom..."
By You....
a garret az a garret turbo.. nem? -
"turbó mellé is hülyeség"
ezt hol írtam mester??? -
korábban azt állítottad hogy g töltő mellé nincs értelme rakni, most azt mondod hogy a turbó mellé is hülyeség. vmi nemtiszta -
mert szvsz annyi értelme van mint kispolszkiba izzítógyertyát tenni... -
én japánautóbuzi vagyok mégis tetszik, akkor neked hogylehet h nem? :D -
miért? -
tudom...
a Garret+BOV párosítás értelmét nem látom... -
nagyon nem tecc... -
ebbe a corradoba szerettem bele még anno amikor a tuning&stereoban volt kb 5-6 éve :) -
ez egy szép corrado
-
a g60ok fele kb turbósra lett átépítve a sok probléma miatt. -
ez igaz...
amúgy nem tudom mi a célja egy G töltős motornál ennek az egésznek... -
injektoros... -
jolvan de akkor se kell amitani a nepet mikor elmesz elottuk hogy azt mondjak "hallod, turbos" ... anelkul is kiraly lehet a verda, mert ha bovot raksz bele a hozzaerto ugyis levagja h csak matyizni van benne :) nemtom vagod e mire gondolok -
Mivel nem is nagyon lenne értelme a lefújó szelepnek a kompresszornál :) -
garret turbora lehet rakni BOV ot... sima kompresszorra ami a mercikben is van arra nem.. legalabbis meg nem hallottam errol -
Valaki tudja, hogy az utolsó generációs hagyományos "húderonda" Suzuki Swift 1.3 GLX az injektoros, vagy karburátoros? 2002 körüli. -
nem mintha a G60-as Corrado nem menne...
-
sosem szerettem a showoffot, ha cicceg akkor ne csak a hang miatt hanem mert bazzeg turbinnyós :)
nem jo az olyan dolog ami szép, jo a hangja de nem megy. eloszor menjen aztan a jampizas -
ZsirosKenyer #54127 ez kell neked haver:
-
kompresszoros autóban nincs BOV
nincs olyan működési pillanata amikor "cicceghetne"...
ennyi... -
hát nem is a többletteljesítmény miatt raknám fel, ciccegés miatt :) Jelenleg amugy nincs, volt régebben és kb 1-2hónapon belül lesz egy ujra csak nem tudom még melyik fajta legyen.. -
most figy rarakod szerintem akkor sem lesz tobbletteljesitmeny, igazabol nem lesz funkcioja, sztem. neked is corradod van amugy? itt kecson van egy gyonyoru gyongyhazas eleg fullos, megy mint az allat es kibaszott szepen enekel, szokta neki lépni a körúton. -
egykét régi corrados arc azt mondta hogy kompresszorra is rálehet okosítani vhogy de akkor nyár elején beizzitok vmi garrett csodát, arra mehet a lefujó szelep :) -
ZsirosKenyer #54122 te most milyen kompira gondolsz pontosan? mechanikus hajtásúra v turbóra?
mechanikusra rárakhatod a BOV-ot nem fog szisszegni, szerintem nincs ott elég nyomás.. -
mer az csak turbohoz kell... a kompresszor összesűríti a cuccot, a turbó meg többletlevegőt nyomat be amiből felesleg keletkezik ha elveszed a gázt és azt ki kell ereszteni... kompresszornal nincs ilyen tudomasom szerint -
miért nem? -
kompi melle nem kell BOV -
ZsirosKenyer #54118 turbó nélküli BOV? na az aztán vicces...kb mint a kipufogóba szerelhető síp..
felejtsd el szerintem! -
kompresszor mellé beszerelhető vagy mindenféleképpen turbot kéne berakatni (g60 corrado)? -
nemhiszem hogy van rossz tulajdonsaga.. -
Lefujó szeleppel van valakinek jó-rossz tapasztalata? -
lehet a tolvaj is nézte a discovery-t :D -
nálam most ellopták->vegyünk újat a képlet :)
egyébként abból a kocsiból csak a motor volt hasznosítható, kasztni pl siramas állapotban volt.
Egyébként jót mosolyogtam ezen:
tegnap a discoveryn autókereskedőkben (11.00) pont egy gti-t újítottak fel, a csóka mondta a műsorban hogy könnyű feltörni. pár órára rá vitték el. -
Ja ez a tipikus amerikai konzum világ. Elromlott -> vegyünk újat.