101030
.
-
szerintem igenis durva hogy ezt kibirta egy auto anelkul hogy barmifele alkatreszt csereltek volna rajta!!!!! es neg beindult... bar az is tuti hogy egy mai toyota azert nem teljesitene ilyen jol... no nem azert mert a mai toyotak nem joak..csakhat a sok elektronika meg minden.. amennyivel tobb cucc van benne annal tobb az esely a hibalehetosegre... -
nem hinném hogy van jogod leszarozni egy olyan autót, ami mindig is a megbízhatósági lista topján volt és van is a mai napig.
keresd már meg a mercit rajta. 20. asszem?! renault sem jobb sőt semelyik európai márka (kivéve skoda) szal... ne kezdjük elölről.
amugy szerinted minek mondanák az angol autosujságírók, jeremy és hammond, h milyen jo a toyota? csak ugy? pedig nem olyan fajták... egyszeruen azért mert jók és elismerik h jo es kesz, nem azert mert toyota pártiak... ugyse lesz igazad ecsém -
Egy 20 éves Renaultval, 20 éves mercivel? Röhögve... Gondolod, hogyegy zöldséges mercinek, amik több millió kmeket szaladgálnak megárthat egy ilyen kis japán majomkodás? Vagy azoknak a Renaultknak, melyekkel Belmondo lépcsőkön rohangált lefelé? Kevés ide az a szar kis Hilux :D -
hajjjajajajjjjjjj... csináld végig mindezt egy renaultval vagy egy mercedessel es majd meglatod... -
Mikor lesz képes végre már felnőni a kínai ipar? Tisztára mint az ecserin. -
Egyébként nem tudom mi alapján szűrted le hogy rondák, a közönségből? Ez most kb olyan, mintha otthon a legyen ön is milliomos közönségéből szűrnéd le milyen szépek a magyarok :D -
Akkor jelentkezz a BBCnél műsorvezetőnek. Subject: Szebb vagyok Jeremynél :DDD -
én geciszép vagyok -
Miért, te szebb vagy? :P -
Amúgy meg baromi ronda emberek ezezk az angolok :D -
Amúgy meg baromi ronda emberek ezezk az angolok :D -
ezek mind olyan dolgok, hogyha kicsit átgondolod, akkor rájösz, hogy nincs ebben semmi különleges. Látványos és kész. Az ilyen jelenetektől hiszi azt az ember, húúú de kibírta stb. -
Riissszpekt!
-
DJ BP #54179 azért ez már valami :)
Nem is a Toyota, hanem hogy egy autó ilyet megúszhat :DD. -
Easy Rider #54178 itt nem csak azon van a hangsúly, hogy beindul-e, hanem hogy utána tud menni, megállni, kanyarodni, és jeremy még azt is mondta, hogy még a sebbeségmérő is jó :) -
Upsz, egy kicsit széthúzta a topikot. Del pls.
Juve001: Szerintem itt tedd fela kérdésedet inkább, ez nem a műsor topicja :D -
juve001 #54175 Sziasztook! Valaki írja meg hogy mi volt a szombati(2007.04.14-i) adásban, a Toyotánál hallható Akon szám címe!!!! Nagyon KÖSZ!!!!!!!!
-
Borg #54174 Ráadásul egy elég 1.0 konstrukció ez a toyota pickup, bármelyik modernebb, kicsit jobban zsúfolt autó hamarabb megfeküdt volna. Ahogy bármelyik másik toyota is.
Ennyi erővel ez egy 650-es léghűtéses panda, vagy kispolák is lehetett volna, valszeg azok is kibirják úgy, hogy utána indul a motorjuk.
Egyébként a 2a meg 2b részét is megnézted?:D Ahol ugye egy toronyház tetejére rakják, majd felrobbantják... -
Najó ez jó nagy kamu azért. :P
Miértm enne tönkre attól az autó, hogy felgyújtják, és rögtön el is oltják?
Vagy, hogy hátba verik egy golyóval?
Vagy hogy elöntik vízzel, aztán több óra alatt kitakarítják, majd megbyütkölik a motort?
Vagy, hogy átmennek egy szinte paparí házon?
Vagy, hogy lemennek egy lépcsőn vele, ami, ha megvan a kellő hasmagasság, akkor akármelyik autó kibírja.
Ráejtenek egy kb 500 kg-os műanyag lakókocsit, ráadásul nem is az alváz oldalávál, hanem a Cobra 11 filmekben is előszeretettel, Golfokkal szétkent műanyag oldalával?
Ja meg hogy mehúzzák a kocsit, azt sem értem ,hogy miért okozna bármilyen műszaki sérülést.
Egyedül a fának menés fogadható el, de hát egy ilyen galytörővel felszerelt, elég robosztus kocsinak nem hiszem, hogy nagyon megtudna ártani, főleg ezekben a régi modellekben, ahol a motortér jóval nagyobb, mint a töltelék, ergó a kasztnina van helye gyűrődni, anélkül, hogy a motort sérteni. Egyedül a hűtő sérülhetett meg, de az is csak hosszutávón mutatta volna meg magát.
Szóval nem kell elájulni. Ezt egy Aro is kibírta volna. -
durva:D -
hát igen. a toyota az toyota -
Borg #54170 Killing a Toyota Part 1
Majd a végén a 2. részt is nézzétek meg :D -
Arról nem is beszélve, hogy állítólag az 1.5-ös nagyon sokat eszik. -
DJ BP #54168 de most az a kérdés megéri-e a +10LE jelen esetben, sztem nem, 92 ló bőven jó oda :) -
Borg #54167 Hasonlítsd össze a két autó súly/LE arányát, és máris megtudod mennyivel rosszabb az 1.3-as. -
SomebodyEra #54166 hopsz...Szóval, hogy az 1.3-as tényleg semmivel nem rosszabb, mint az 1.5ös....ezt akartam írni. Elnézést -
én nem éreztem számottevő különbséget a kettő között... -
hát ezt szerintem elírtad:DDDDDD -
"hogy nyugodtan vegyünk 1.3-ast, mert semmivel nem jobb, mint az 1.5...Mennyire lehet ez igaz?"
Ez valószínűleg teljen, és abszúlt igaz. ;DD -
SomebodyEra #54162 Üdv. mindenkinek!
Régebben írtam Suzuki Swiftel kapcsolatban. Kérdésem lenne, hogy valakinek van-e valami tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy az 1.3-as tényleg nem megy rosszabbul az 1.5-nél? Kereskedésben mondták ezt, hogy nyugodtan vegyünk 1.3-ast, mert semmivel nem jobb, mint az 1.5...Mennyire lehet ez igaz? -
:D -
én a BOVról kérdeztem.
#54155 - kétszer irtam kb hogy GARRET TURBÓRA LESZ CSERÉLVE A KOMPRESSZOR.
G60 jelentése pedig egy alaplap, amelynek mindkét oldalából G-formájú spirálok emelkednek ki, ezek mindenkori szélessége 60 mm - innen a G-60 elnevezés.
(csocso, a g töltő, g feltöltőt akar takarni->az a kompresszor)
- Ha tudtam volna hogy ennyi bonyodalom lesz ebből, megsem kérdezem :D -
DJ BP #54159 Nem véletlenül irtam hogy majd nyáron turbóval lesz BOV, mielött jönne megint az értetlenkedés, a kompresszort lehet cserélni turbóra, aminek a márkája több mint valószinü garrett lesz és belelehet helyezni a g60as corradoba.
De akkor minek kérdezősködsz, ha így tudod? Meg értetlenkedők... Nem értem mit is akarsz tkp? -
erre ennyit tudok mondani: AZT A KURVA.... !!!!!!!!!!!!
szvsz egyik legszebb porsche! -
fejezd mar be :D szarjatok mar le -
By fifi:
"ez igaz...
amúgy nem tudom mi a célja egy G töltős motornál ennek az egésznek..."
----------
g toltos??? mi az hogy g toltos?
----------
Tufa valasza a fentiekre:
"a g60ok fele kb turbósra lett átépítve a sok probléma miatt."
fifi:
"tudom...
a Garret+BOV párosítás értelmét nem látom..."
------------
itt jott szoba a garret(+t?)
hogy a garrett+bovnak nincs ertelme nemtom honnan szedte
------------
erre kerdezett Tufa hogy miert?
plusz ez a valasz a fifinek:
"korábban azt állítottad hogy g töltő mellé nincs értelme rakni, most azt mondod hogy a turbó mellé is hülyeség. vmi nemtiszta"
---------
mar megint mi ez a g tolto?
---------
szal a garrett onnan jott.. en ugy tudom hogy az turbo.. a g tolto nemtom mit takar... talan garrett tolto??? nemtom..
-
G60-ban kompresszor van, és nem turobó tudomásom szerintem. A Garrett gyártó nem tudom hogy jött ide. Legjobb tudomásom szerint semmi köze a G60-as kompresszorhoz. -
igy van -
tehat akkor a tobbiek keverik a garrettet a kompresszorral...
es nem en vagyok a hulye... -
garrett az turbó, nem kompresszor. a garrett egy turbó gyártó, nem pedig a gyári g60 kompresszor.
Nem véletlenül irtam hogy majd nyáron turbóval lesz BOV, mielött jönne megint az értetlenkedés, a kompresszort lehet cserélni turbóra, aminek a márkája több mint valószinü garrett lesz és belelehet helyezni a g60as corradoba.