101030
.
  • SötétBarom
    Csak nekem bravos?
  • DJ BP
    Ez komoly? Kis Vel Satis. A mostani seggénél sztem jobb, de az orra, meg az egész valahogy nem tetszik még mindig... Komolyabb meg újabb lett, de ez kevés lesz... Mondjuk 308-as kémfótokat láttam, annak meg olyan rondán kitüremkedik a hosszú fara hátul, a 307 anno amikor megjelent sztem jól nézett ki. De ha legalább megbízható lesz, ez még beleférne, de jópár évnek elkéne telni egy megbízható autóval, hogy a Peugeot-ban bízzak, és bízzon sok autókbann nem laikus ember. A 207 eddig jónak tűnik, majd kiderül. Mert azért jó lenne, ha egy Peugeot nem egy kalap kaki lenne.
    Ugyanez Fiatéknál, a Bravora is kíváncsi leszek megbízhatóságát tekintve

308 kémfotó
  • zico87
    jaj ez sztem csúnyább mint a Mostani... ezek a Renaultnál elfelejtettek kocsit tervezni ?vagy csak nekem nem tetszenek ?:D
  • Borg
    Új megán

• Borg
    Ahogy Karotta is megírta:

"Ez sajnos nem Type R filozófia, ez GTI filozófia. Normálisoknak jó, elmebetegeknek kevés."
  • DJ BP
    Nem pakoltáki az üléseket. Csak a két elsőt cserélték még könnyebb

erre céloztam :)
  • Borg
    Nem pakoltáki az üléseket. Csak a két elsőt cserélték még könnyebb, és mélyebben fekvő sportülésekre. ( a "sima" CTR-ben ugye elég kényelmes Recarok vannak)

Hangrendszer, klíma meg ilyen felesleges cuccok mint a könyöklő, na ezek viszont nem lesznek benne.
    Akinek kell a kényelem is, az Type-Rt vesz. Akinek meg a vérsportautó, mint a régi Type-R-ek voltak, az az RR-t. Azért van benne ráció végülis.
  • DJ BP
    nem is úgy értettem, hogy egy az egybe, hasonló erősségűt :D

hogy nem RR kéne, hanem már Type-R ez kellett volna legyen.

de ahogy olvasom, ebből kipakoltak mindent, ami felesleges, ülések, hangrendszer, azért utcára az már durva. 260 lovas motort viszont beletehették volna az igaz :)
  • Borg
    Az S2000 hosszanti motorja a hátsókerék hajtással aligha passzolt volna a rövidorrú Civicbe.

Mindemellett persze én is úgy gondolom, hogy nem RR kéne, hanem már Type-R ez kellett volna legyen.
  • DJ BP
    Nem értem, a sima Type-R-be miért nem S2000-res motort pakoltak, akár picit lebutítva 220LE-re? Mert így olyan mint egy GTI, csak többet forog...
  • DJ BP
    e36 BMW-nek első tulajdonosa nálunk? Ezt hogy gondoltad? :DD
  • Borg
    Jön a Civic Type-RR - 2liter szívó 260 lóval?

Mekkora durva lenne, ha ez tényleg így igaz :)
  • Borg

• Lteebee
    Ja, vagy egy svájci orvos, esetleg német ügyvéd és csak bevásárolni járt vele :D
  • SötétBarom
    Lehetetlen.
  • cement
    gyóvan punki gratz
  • ZsirosKenyer
    első női tulaj akinek 100e km-nél jutott először eszébe az olajcsere?
  • CSOCSO
    mi az a direktszuro? azt hittem az a cold air intake vagy a short ram intake
  • cement
    ki kell fogni valami női tulajdonosét és fontos h első tulaj legyen, mert ha férfié volt főleg ha nem első tulaj akkor garantált a nagyszerviz :D
  • Tufa
    e36os bmwk mennyire megbízhatóak? diesel,benzines egyaránt érdekelne...
  • Borg
    Szerintem ne tegyél bele direktszűrőt.
    Ha mindenáron piszkálni akarod, akkor max betétszűrőt, ami az eredeti szűrőházba megy bele. Meg rezobox, cold air intake.. ezek lehet hoznak vagy 2LE-t :D
    Hidd el semmi valós hatása nem lesz a direktszűrőnek, csak tönkreteszed vele a motorját.
  • wander01
    Mégsem látszik annyira. mindegy :)
  • wander01
    2003, a galériámban valamelyik képen látszik :) azota annyi hogy fekete sokküllős nyári felni van rajta.
  • DJ BP
    mikori Type-S?
  • wander01
    trabantba, varbeszba, zsigába elhiszem hogy lent a garázsban belegányoljátok a cuccot, de egy accord type-s-be inkább a kis számitogépes kockaságommal nem turkálok bele, akármennyire egyszerü. amugy az csak egy dolog, még teljes kipuf-rendszer lesz elvileg megcsinálva... idö és pénz kérdése :)
  • CSOCSO
    arrol volt szo hogy 160 nal telibecsaptak egy allatot.. 160 nal teljesen egyertelmu hogy baromsag elrantani a kormanyt mert pordulsz vagy 10 et...
  • fifi
    direktszűrő beszereléséhez minek műhely???
  • I.C.ram
    Asszem van a Lorinser-nek is magyarországi képviselete :D Legalábbis múltkor láttam magyar rendszámos Lorinser felíratú furgont, elég brutál BBS felnikkel :D
  • DJ BP
    csak ha elrántod a kormányt inkább félig szembekapod el mint oldalról :D
  • sharpshooter #54203
    mert béna németek, tökös magyargyerek simán lefényezi a bömbit 130cal:)
  • DJ BP
    ez nem egyenlő azzal, hogy 140-nél neki rántod kutya elől az autót autópályán... 50-nel sűrolják ezen a videón...
  • sharpshooter #54201
    [URL=http://www.autostilus.hu/?r=7232]Korábban volt szó a "szalagkorlátos fékezésről"[/URL] - akkor páran hülyeségnek tartották, pedig tanítják is...
  • Borg
    Namost egy direktszűrőhöz minek tuningműhely?

Amúgy janó dobék elég kultúrált körülmények között dolgoznak. Bár hozzájuk is földút visz :DD
    De direktszűrő beszereléssel lehet elhajtanak.
    Talán a Tunershop.
  • wander01
    valaki ha tud légyszi mondjon egy jo pesti tuningmühelyt ahol megbizható a társaság és foglalkoznak direktszürő beszereléssel. a magnum tuning-nál a forgách utcában voltunk ma de a weboldal után nem erre számitottunk :D ilyen szemét putri helyet még nem láttam :D
  • Borg
    Ceed 1.4 teszt @ TC

Szerintem ha most kéne relatíve olcsó családi autó, akkor csak ez...
  • cement
    jo en toyota & japanautobuzi vagyok, szal innentol kezdve megérthettek ^^
  • I.C.ram
    "hát igen. a toyota az toyota"

"hajjjajajajjjjjjj... csináld végig mindezt egy renaultval vagy egy mercedessel es majd meglatod..."

Főleg ezekre a fanboy állításokra reagáltam :)
  • GregSB
    Szerintem nem is arról volt szó a Top Gearben, hogy csak a Toyota Hilux képes erre (én ezt sehol nem hallottam), csak ők ezzel csinálták végig a "tesztet" :)
  • I.C.ram
    Ne idegesítsél fel.

Miért hasonlítód a kb 25 éves konstrukciójú autót egy mai agyon kompjuterizált, mérnöki pontossággal megtervezett autóhoz? Hasonlítsd akkor csak a kortársakhoz. Tessék akkor ott a zöccséges merci, ami röhögve lenyomja megbízhatóságban akármelyik japán csodát.

Nem vontam kétségbe a japán autók jóságát, nem fogod fel? Arról beszélek, hogy egy ilyen népámítás, húúú miket kibír ez az autó, pedig egy ilyen régi toyota olyan primko, mint egy benzines fűnyíró, elég nehéz elrontani, javítani viszont annál egyszerűbb. Azt próbálom magyarázni, hogy nem kell elájulni. Egy W123 200D ugyanezekt a prübákat kiállta volna, ha ilyen hasmagasággal, és rúgókkal rendelkezik.
  • CSOCSO
    valszeg a regi mercik is tobbet birnanak mint a mai kocsik... mar irtam miert.. ettol fuggetlenul azert elgondolkoznek melyik autoban szeretnek lezuhanni a tetorol:D lehet nem a merci...