101030
.
  • SötétBarom
  • DJ BP
    7-8 közt vannak, most GTI DSG váltója miatt kilóg... na bumm, nagyot hibáztam, a többihez úgyse kapható automata, szóval... Metálfénnyel 8,2 az MPS, ezen jót röhögtem :D, kötözködsz most? :)
    Tudom Astra OPC is 8 fölött van, de most őszintén, ha valakinek nagyon tetszik az Astra OPC, nem tudná kiköhögni az 1 millát a Focus RS-hez képest? ,,Játékautókról" beszélünk ugyebár. A Golf meg e szempontból nem érdekes, itt a kutyának sem kéne, max. a VW topic házigazdájának :DD
  • HaP
    Ja es utana Focus hallotam egynek a hangjat aaaaaaaaaaaa
  • HaP
    Sedan RS Octi ;)
  • SötétBarom
    RS octáviát régóta csípem, de nem kombi kéne.. A másik amit ezekből elvállalnék az OPC.. (ha továbbmennék nyilván kéne mind, de ezek a szimpik :) )
  • Borg
    Azért ez nem egészen így van...
    Az MPS pl 8.2 metálfénnyel, míg a Civic meg a Cupra 7.1/7.2. Ott már egy milla különbség van...
    A GTI szintén 7.9-től egészen 8.6-ig megy, váltótól függően.
  • DJ BP
    7-8 közt van mind
  • Borg
    Ird melléjük a fullos árukat is, aztán döntsön mindenki úgy, mintha saját zsebből kellene.
  • Punker
    a kombi, a többi kis görcs max városon belüli kisebb vásárlásra való :)
  • Count Adyn
    A Honda meg a Mazda :D
  • DJ BP
    na akkor ha már szóbakerült :D
    kinek melyik kéne? :)

240 lovas TFSI, nem 200

kakukktojás :D
  • Borg
    Nézzünk EU árakat:
    CTR: 26900 EUR
    350Z: 37890 EUR

És a 350Z-nél ez alapár, míg a Civic-nél ugye nincs válogatás, ez a fullos ára.
  • DJ BP
    figyelj már, nálatok sok autó sokkal olcsóbb mint itt. Nálunk egy CTR 7 misi, 350Z meg 14...
  • Borg
    Mi átszámolva? Gondolkozzál már... Nálatok nem csak a 350z olcsóbb a mi árainknál, hanem a CTR is.
    Vagy számold át mindkettőt forintból, vagy egyiket se...
    Barátok közt is ökörséget irogatsz.
  • CSOCSO
    nissan 350z 29 ezer dolcsi...

ctr atszamolva baratok kozt is 30 ezer felett van es akkor most ezreket csaltam...

kivancsi lennek hogy az autom mennyi lenne euban... mert igy atszaamolva kb fele annyi mint a ctr.. jo mondjuk annyival kevesebb dolog is van benne.. nahde nem szabad szamolgatni huf es usd kozott.. csak unatkozom...

jajj.. ha 30 ezrem lenne scion tc-t venni meg epitgetni akkor 280 lovas bodykites BEAST em lenne..
  • Borg
    Jah, lol:
    CTR (full):
    7.1 milla

Nissan 350Z induló ár:
    12.1 milla

Végülis majdnem ugyanaz :D
  • Borg
    Ezt valahogy erősen kétlem, hogy a CTR egy árban lenne a 350Z-vel.
  • CSOCSO
    a CTR is nagyon szep..foleg pirosban... de pl nem egyszer volt, mikor lattam egy feher GTI-t sziszegni, nem messze tolem... hat... barmikor elcsavarja a fejemet.

amugy meg 7 milla ft?

nemtom mennyi lenne amcsiban.. a civic si kb 25 ezer lehet?? atszamolva a CTR bol mar uj 350z-t vehetnek... es azert egy ctr es 350z kozott nem valogatnek... hatsokerek, jobb hang, erosebb motor, chick magnet...
  • GregSB
    A Golf GTI nagyon kedvelt Nagy Britanniában, a Top Gearben is azt szavazták meg az év hot hecsbekjének amikor kijött (szemben a CTR-el Focus ST-vel és Megane RS-el)
  • SötétBarom
    Pont a top gear volt ahol a ST verte.. ;)
    (igaz hogy az előző generáció..)

"lényeg: vegye mindenki azt ami neki tetszik oszt kész"

örök igazság.

• I.C.ram
    Nekem nem tetszik. Szerintem többet is ki lehetett volna hozni abból a kocsiból.
  • Kit--Kat
    Szerintem meg nagyon jól eltalált autó, olcsón.
  • ZsirosKenyer
    szerintem mindenki felejtse el ezeket a teszteket...

pont most láttam vmelyik nap asszem 5th gear-ben a civic typeR lenyomta pályán a focus st-t, szóval konklúzió: mivel ezen az autók közt max 1-2 sec a gyorsaság különbség(pályán) ha a sofőr az egyiket jobban érzi, a másiknak meg az időjárás vagy a szél kedvez akkor már jobb időt fog futni, éppen ezért mindenhol más az eredmény.

lényeg: vegye mindenki azt ami neki tetszik oszt kész
  • Borg
    Használtautó. Ennek ugye előfeltétele, hogy valaki eladja őket :) Namost ha olyan über a Focus ST, meg a CTR, akkor máris érthető, miért a GTI a legjobb used-hot-hatch :D
    Pont angliában amúgy hatalmas kultusza van a CTR-nek.
  • SötétBarom
    Kiragadtam néhány példát.. Azt furcsállom, hogy ez a felmérés teljesen más képet mutat, mint az új autó tesztek.. Pl volt egy összehasonlítás, amiben a hot hatcheket vizsgálták, és ott arra a következtetésre jutottak, hogy pályán a Focus ST büntet, de mindent összevetve és a hétköznapi használtot is figyelembe véve a TypeR a beszteszt.. Aztán ugye a jaguarokról se olvastam sok jót..

Ezek engem abszolút nem érintenek, pusztán furinak tartom
  • desigo
    Fiat Pandát ha csak meglátom hányok...
    szánalmas egy doboz
  • GregSB
    Miért lennének ezek furi dolgok? Itt használtautókról van szó.
  • GregSB
    A régi Integra Type-R igen is vérbeli sportautó volt. Totál fapad belső, pörgős motor durva hanggal stb...
  • Borg
    A többit miért hagytad ki?
  • SötétBarom
    Olyan furi dolgok vannak itt..

Volkswagen Golf GTI
    Best Hot Hatch

Fiat Panda
    Best Small Car

Ford Focus
    Used Car Of The Year 2007

Jaguar XJ
    Best Large Executive Car

Ford Mondeo
    Best Family Car
  • cement
    nem feltetlen az a versportauto ami csillivilli blingbling és divatcikk mint a lambok, hanem az a sportauto kerlek amit arra terveztek h olyanok fogjak vezetni akik lépnek is neki, nem csak furikázik... nem kell hozzá 30millió felettinek lenni, egy type-r honda simán nevezhető "vér"sportkocsinak... mert az nem atlagos hasznalatra lett készítve...
    amugy "vérsportautó autonak hivni egy elsokerekest... :D:D".... hát nézd meg hány versenyszériában vannak versenyreépitett autók elsőkerekesek... pl wtccben, stb...
  • CSOCSO
    regelni kene... ahogy karotta is mondta: egyik lapnal igy irjak le a masik helyen meg ugy.... tudom hogy ez az uj ctr-re vonatkozott eppen de ugyanugy igaz barmelyik, barmilyen regi jarganyra.

ha nsx type r-ra mondtad volna a vérsportautó-t akkor beleegyeznek egy szajuzogatassal.. nahde elsokerekes civic???
  • CSOCSO
    vérsportautó autonak hivni egy elsokerekest... :D:D
  • Borg
    NAMED! Britains Best Used Cars
  • CSOCSO
    nekem meg akkor se lesz egy kis toyota se es kis honda se vérsportautó auto ha 5 forintert adjak...

honda civic, mazda miata, toyota celica... sportos auto

nsx, supra, 350z... sportauto

ferrari, lambo, zonda : versportauto... versok maniert...
  • DJ BP
    mondjuk akkor szted mik voltak? ár-érték arányt is vedd figyelembe, szóval ne Ferrarihoz mérd
  • CSOCSO
    " vérsportautó, mint a régi Type-R-ek voltak"

• CSOCSO
    kivancsi vagyok mikor esne szet a mocika
  • CSOCSO
    nodehat ez van a cold air intake vegen is.... szal nem ertem

en azt hittem hogy magyarorszagon a cold air intaket hivjak direktszuronek
  • DJ BP
    hátulról picit igen :)