101030
.
-
errol ennyit:) cuprat meg nem is lattam eloben ( na miert?)
szal nemtok a kulsejerol nyilatkozni, de eloben GTI-t mar lattam es pl a feher vagy fekete sotetitett ablakokkal, fasza felnikkel eszmeletlen kirlyul nez ki.
foleg ha meg BOV is megszolal benne.. attol meg total kesz vagyok:)
-
Nem tuttad, hogy ez fos? Honda-Alfa talin rontják az összképet
-
De rohadt jól néz ki kéken! Nem is láttam még ilyen szinben. -
Mellesleg meg ezek közt sincs túl sok ronda darab..
-
Marha... ;DDDD
Max ennek az összképén lehet rontani bármi mással ;DD Most hogy láttam közelről, meg is tapogattam, azt kell hogy mondjam, dizájn téren minden más autó egy kalap kézmeleg fos..
-
ZsirosKenyer #54307 régi szpájder?
volt jópár darab alfa-honda talin.. eléggé rontották az összképet
-
DJ BP #54306 nem ez az S5, 55.000 euro :D
de nem az a baj, ha átszámolod pl. a 3.0TDI 45 ezres árát 12 millát kapsz. De kinnt az A6 is ennyi, ami nálunk 14 milla. Tehát sztem az A5 nálunk drágább lesz, úgy mint az A6 is. Röhej, hogy nálunk drágább minden nagyobb autó, miközben átlagbér
Mondjuk 12 millióm sincs pl. :DD -
komoly 
35.000 euro:( -
DJ BP #54304 kéne :)
-
DJ BP #54303 számomra ugyanez :)
Nekem a férfiasasságot inkább az Audi A5 tükrözi, mint az új 3-as kupé :)
-
DJ BP #54302 akkor kíváncsi leszek a Bravora :) -
bmw formákról ment a börze, szvsz ez a legszebb
új M6 megközelíti, de a 2003as m3as nekem férfiasabb -
DJ BP #54300 ez nagyon tetszik, de nem tudom bele mernék-e vágni :)
Viszont értékvesztése kisebb lesz az újakénál, az tuti -
Hehh, ma láttam élőben új Bravot, legalább annyira jól néz ki mint a képeken.. Meg egy Alfa Spydert (attól kéccer összefostam magam annyira szép, de ez nem ide tartozik).. -
Az M3-assal csak az a baj,hogy 3-4 évesen nem épp megkímélt állapotban is drágább mint a lent felsoroltak...
Egyébként jöhetne:) -
lennék olyan hülye hogy a golfot vinném :)
tekintve hogy most is golfom van, és az alábbiak közül az teccik legjobban.
max mazda3mps
persze hamár bmw is szóba került, ez viszi a pálmát -
DJ BP #54296 már van neki új?
nekem egyébként egyetlen hot-hatch-es ismerősöm sincs :) -
Ismerősömnek van Cuprája, szerintem iszonyat nőiesen néz ki. -
DJ BP #54294 nekem a sima 6-os jobban tetszik mint luxuskupé, mint az M6 mint sportgép -
DJ BP #54293 hát mivel drága a Cuprához képest
gyengébb a motorja
egyszerűbb a külseje (de ez még nem gond, más)
ugyanaz a techika van alatta, mi szól mellette? -
M6 uberel mindent szvsz. Ez a concept... Hat ocsmany. Eleje nagyon emlekeztet egy chargerre. -
:) azt kell mondanom hogy "korulottem senki sem normalis"
:)
hete lattam egy m6 ost.. hat.... hirtelenjeben nem tudtam mercit mondani ami szebb lett volna -
hát szerintem az IGAZI bömbik azok a "kocka":) 3asok, 5ösök voltak. férfias, massziv ,igazi AUTÓK voltak...ezek se rosszak de nekem személy szerint már annyira nem jönnek be.kis meleg milkósoknak valók:DD -
ugy nez ki mintha loptak volna az alapformat a nemsokara megjeleno 4 uleses porschetol -
lol:)
hat igen.. nem vagyok egy golf fan de ti aztan birjatok fikazni a focvagent.. a felsorolt autok kozul GTI, civic, leon Cupra kozul valasztanek, de csak azutan hogy megfogdostam oket, vezettem oket. -
szinte szétfolyik az aszfalton. -
Ez kurvaronda kívülről. -
Borg #54285 Szerintem itt kezd látszani, hogy közösködnek a pözsóval :) Szal talán mégis volt benne valami jó a BMW számára is... -
belül? mik ezek a tekergetős izék? :) olyan mint egy ST:TOS díszlet a kezdetekből :) -
Borg #54283 BMW CS-Concept - Avagy mi történne, ha a BMW megtanulna hirtelen kívül-belül rendesen formatervezni...
link -
Én lennék olyan hülye :) A külső az relatív. Nekem a Golf jobban bejön. Szerintem bőven elég a 200 LE. Még nem volt szerencsém kipróbálni egy GTI-t, de akik kipróbálták a legjobbnak tartották. (különféle tesztekben külföldön és itthon is). Persze ebbe is bele lehet kötni, mert ez is relatív valahol. -
Borg #54281 De most őszintén, ki az a hülye, aki pl a Leon Cupra helyett a GTI-t veszi meg?
A Cupra 240LE-s TFSI, 7.2 milláért. A Golf meg 200LE, ugyanolyan váltóval is fél millával többért... Ráadásul a Cupra még jobban is néz ki, bár ez már relatív. -
DJ BP #54280 a Golf a legnyugodtabb autó mindközül, nem egy vad sportgép, meg az egyik legdrágább is :D
akkor már Octavia RS, vagy Leon FR, másfél milla különbség, és gyakorlatilag ugyanazok -
Jó persze, de ebben az esetben teljesen mindegy. Akkor sem oké, amit csinálnak. De én azt nem értem, hogy formatervezők alakítják át gondolom ezeket, de akkor már miért nem tudnának kitalálni mást?! De mindegy, mert ebben semmi értelmes dolog sincsen..... -
"A Golf meg e szempontból nem érdekes, itt a kutyának sem kéne, max. a VW topic házigazdájának :DD"
Ingyen bármikor elfogadnám. Na persze abban az esetben is, ha a bőröm alatt is suska lenne, akkor még ki is fizetném az árát, akármennnyire is meglepő lenne :)
Azt meg sem említem, hogy a Golf a legjobb, nem csak szerintem, mert abból megint vita lenne :P -
Borg #54277 Már hogyne lehetne megállítani őket. Mit gondolsz, európában miért nem forgalmazzák ezeket?
Azért, mert meg sem merik próbálni a Kínaiak idehozni őket, ugyanis az EU jogszabályok szerint rögtön kiperelnék őket a világból is. Nem hiába csak Kínában futnak ezek, oda nincs befolyásunk.
Amerikába is csak 1-2 modellt mertek bevinni ezek közül, de ott is kemény perek folynak már. -
Borg #54276 " A Golf meg e szempontból nem érdekes, itt a kutyának sem kéne, max. a VW topic házigazdájának :DD"
Csocso ideges lesz :D -
DJ BP #54275 azért az első Yaris már oldalról centire ugyanaz :DDD
De ezek ennyire nem gondolkodnak, hogy az orr rohadtul nem illik bele a képbe... -
Great Wall, a nagy autómásoló
Egy kis játék. Melyik kocsi melyik másolata? :)
A cikk, de ne lessétek meg....
Hihetetlen, hogy ezeket a pofátlan szemétládákat nem lehet leállítani. -
DJ BP #54273 nekem egyébként a Cupra kéne így első blikkre :), meg amúgyse a drágábbik közül való, 7,2M :DDDD