101030
.
-
Nem volt ideje megijedni ;D -
Basszus csoda hogy nem kenődött fel valahova az ijedtségtől:O -
OMFG!!!4 -
aztaqrva 

-
Borg #54348 Befigyelt a fékbetét egy teherautóból 
-
nem volt tervben;) -
ZsirosKenyer #54346 nálam a punto is csak addig tartott amíg nem láttam egyet élőben..
Egy alfát hónapokig el lehet nézegetni, de a punto már első látásra végtelenül unalmasnak tűnt számomra.. -
DJ BP #54345 Az új Bravo is jól néz ki, de ez csoda is csak addig tart majd, mint a Grande Puntónál. Semmi egetrengető.
Erre te mondtad, hogy veszik mint a cukrot. Pedig Borg most csak a formára tett említést, semmi másra. Hogy először nagy számnak tűnt, de később megszoktuk. Érted? Ezen ne vesszünk össze :) -
OMG ez már nagyon gáz. -
remelem latszik a kep::
ezek a kinaiak tenyleg 101%ig arrol szolnak hogy BOVLI????????? mindent lemasolni es eladni?
ez az egesz kinai auto show tenyleg arrol szol hogy minden automarkat megcsinalnak gagyiba?????
mondjuk ezek mind csajniz domesztik marketesek, tehat az orszagot nem hagyjak el..? -
-
LOL!:)
-
jó és? -
DJ BP #54339 arra kíváncsi leszek, sima 1.6-os meg nincs :) -
DJ BP #54338 a forma nem feltétlen függ össze az eladással? :)
Meg a Puntotol már én se dobok hátast, hamar megszoktuk sokan -
Nem értelek miről beszélsz. -
Azér a bravonal van egy kis turpisság a motoroknál is.. -
DJ BP #54335 mostanában inkább a Corsát úgy tudom
mellesleg Astrát, Toyotát is veszik mint a cukrot, mégse egetrengető formájúak :). Vagy úgy érted a formán kívül nem ér semmit a Punto? Nem hinném :DDD -
ez gaz h egy burnouttol kigyullad a kocsi :D:DD -
Mercedes Burnz
allitolag a kasztni gyulladt ki a fekek miatt !!!???!!!
mondjuk a segge gyulladt ki szal tuti nem motorhiba volt.. lehet tenyleg a kasztnyi gyulladt ki.. bar aszem a verseny clk-knak a seggukon van a pumpa es nem hatul oldalt.. nem? lehet ott eresztett valami.. vagy hasonlo.. mindegy.. ettol fuggetlenul ubergyonyoru a sima clk dtm... nagyon nagyon kene! lottot nyernek lehet elobb vennek clk-dtm et mint ferrarit vagy lambot.. -
A Puntot még mindíg veszik mint a cukrot. Remélem akkor hozza ezt a Bravo II is. -
Borg #54331 Én voltam kint.
Az új CTR eszméletlen jól néz ki élőben :) Lejjebb is van a sima Civicnél, meg az arca is egész más, jobb. Az ülés meg... hát igen, recaro :)
A másik ami még tetszett, az új Alfák. Volt valami kabrio talicska, meg talán a 159-es, valami állati dögös az első lámpájuk, nekem nagyon bejön :)
Az új Bravo is jól néz ki, de ez csoda is csak addig tart majd, mint a Grande Puntónál. Semmi egetrengető. -
"menny "? -
DJ BP #54329 A valóságban tehát mire az MX-5-ös szép lesz és kívánatos, az ára lassan felkúszik hétmillió fölé,
De 5,8 ért megkapod az 1,8-ast eggyel magasabb felszereltséggel, ami már elég az élményhez, legalábbis ezt mondják. 7 millión fölött már luxzusigény van. -
Mókás MX5 teszt -
=)
Amúgy menny ki ide a spori mögé, mindenféle autókereskedő kipakolt, semmi extra nincs, csak a helyi márkakereskedők + Győrből jött az Alfa, a BMW meg még valami..
Van egy fekete Type-R, új Spyder, 335Ci Cabrio, új Bravo.. stb.
(meg asszem ingyen kaja ;DDDD) -
DJ BP #54326 ennek legalább 60 %-a Alfa, nem fele-fele :DDD -
Borg #54325 Meg lejön a lámpabúrája mindig, nem? :D -
Alapvetően nem tud rontani az összképen 1 alfa. -
ZsirosKenyer #54323 mielőtt elszabadul a pokol, beposztolok egy kibékülős képet, remélem mindenki észreveszi benne a lényeget ;)
-
ZsirosKenyer #54322 ezekről meg az jut eszembe hogy mindegyik lendkerekes ;D ne kérdezzétek miért.. lehet hogy csak rossz gyerekkori emlékképek -
ZsirosKenyer #54321 én a GTV féle spider-re gondoltam.
ez már jobban néz ki, dehát ezt el is várja az ember egy friss autótól. bár a seggén még van mit csiszolni ;) -
+zsiros kommentjére irta:D [védi setétbarmot-.-] -
nyád:)
bár a tanyatune-t énis rühellem.
-
Szerintem baromi ronda. Olyan, mint valami lapátról a földre vágott híg lószar. Szétfolyik az egész az úton. -
Oldalról meg hátulról hihetetlen szép, de az elejétől még mindíg rosszul vagyok :P -
Hát ez az első lámpa enyhén szólva... nem szép :D -
szvsz csunya kek.. inkabb az a hatso sargat lesnem meg.. -
Egy ilyen tipp-topp Spider többet ér, mint 50 tanyasi tuner civic. -
ppfff jol nez ki!