101030
.
  • streeter
    Hehh
  • CSOCSO
    most akkor miert lett megbuntetve??? amcsiban egy piroslampas ekson nem 10 ezer lenne atszamolva hanem 50 ezer...
  • CSOCSO
    asszony kocsijan nincs mit irigykedni.. nem hangos.. szal ha ezert dobaltak akkor majd most nemfognak
  • Harly18
    Ismét szavazás van itt... Arra az átalakított Audira kell szavazni, amelyik a legjobban bejön. Csak a kép felett lévő nevet kell beírni...
  • Borg
    És ráadásul nem a srác hibája volt, hanem te nem tartottad be a követési távolságot. Legalábbis a rendőr ezt mondta volna :)

Fateromat egyszer pesten megvágták 10-ezer forintra, mert átment a piroson. Namost ezt úgy tette, hogy előtte egy kamaz ment, amitől nem is látta a lámpát, amig alá nem ért. A rendőr már villogta is le, a hülye követési távolságos dumájával - dugóban.
  • streeter
    Ilyen meghúzás volt nekem is kettő. 1 hete se volt meg a kocsi és egyszer látom a hátulja meg van húzva mert valami barom nem fért el parkoláskor. Műanyagig leszedve a festék. Az a szerencse hogy a műanyag fekete a kocsi meg sötét zöld és alig látszik az elejét viszont valami kék autó húzta meg ami meg meglátszik :@ A másik érdekes történet amikor kis utcából kanyarodtam volna ki körútra szegeden és előttem egy tanuló, már itt agybajt kaptam :D nézem én is hogy jönnek-e balról látom elindul megint balra néztem elindultam én is az a marha meg lefulladt....:@ bele a hátuljába. Az volt a szerencsémn hogy nem nagyon mentem bele a fehér festék lejött a felületről de pár helyen meg látszik a piros alapozó meg a műanyag is. Kiszállok az oktató mondja "hát még kezdő a srác nem tud vezetni" mire szóltam volna vmit elmentek. Mondom de jó hogy ilyen marhákat már ki mernek vinni útra :@
  • I.C.ram
    Ja inkább az asszony kocsiját verjék szét! :D
  • cement
    noverem kocsija parkolt a lakotelepen ahol lakott es ugy allt hogy az ottani nepek altal a parkban kijart (nem kovezett) osveny kijarataba ugy 30%ban belogott... hat persze kicsit ki kell kerulni akkor a pesti paraszt mitcsinal? három kb 30-40 centis olyan mély karcot húzott rá kulccsal a motorháztetőre valami barom, hogy szerintem a fém is sérült a nem hogy a festés, hát az full szétbaszódott
  • Borg
    Nekem a tavaly a parkolóban a ház előtt valaki meghúzta az elejét. Valszeg biciklivel, egy ilyen fehér csík lett rajta. A szar is kihűlt bennem mikor megláttam. De szerencsére csak felületi dolog volt, a fényezésbe nem szántott bele, szal kis tisztítás meg polír eltüntette 99%-ban. Utána meg egy balfasz a szemem láttára baszta neki a városban a bicklipedált. De annak nem lett nyoma. Nem kicsit ideges lettem pedig.
  • DJ BP
    nah, ismerősöknél vagyunk szeged melletti faluban, két autó kinn állt éjszaka, 2-2 dísztárcsa ugrott :). Két sarokkal odébb vannak összetörve, pont kiszúrtuk véletlenül :). F*sza, jó buli lehetett... Örüljenek neki :D
  • streeter
    Multkor buliba kocsival mentem (nemtom mér sose megyek azzal nem is ittam..) a lényeg h a diszkó mögött álltam meg sötét volt meg minden de volt őr szal nem aggódtam h ott hagyom. Egyszer megyek ki a kocsihoz és a hátsó ablakon egy kibaszott nagy turha és így folyt le az ablakon. Kedves emberek laknak errefele is.....pedig az én kocsim még nem is annyira hangos, de valakinek mégse tetszett...
  • Count Adyn
    Hehe, mintha itthon lennél...:D
  • cement
    mivel dobált a buzija, kővel?
  • SötétBarom
  • CSOCSO
    nem ismerem azt aki dobal.. szal nem hinnem hogy azert dobalnak meg mert nem birjak a fejem.... egyszeruen lehet hogy irigyseg vagy mert hangos az autom... kitudja... mindenesetre akkor is gusztustalan hogy nem lejon es elordibalja az arcomba hogy basszam meg a zorgo kocsimat. hanem megdobal.. gusztustalan patkany....

btw hazajovetelnel burnoutoltam neki egy kicsit.. holnaptol a baratnom kocsijaval jarok dolgozni.....
  • desigo
    Miért dobáltak meg?
    Irigyek vagy csak nem bírjáka fejed?
  • CSOCSO
    masodszorra is megdobaltak az automat az egyik hazbol... mostmar ket kis horpadas is van az automon.. hogy ki volt nemtom... ja eppen az autoban ultem..

ezekutan elvesztettem legalabb 10 ezer ft-t atszamolva.. hogy hol hagytam el nemtom.. kibaszott jo kis nap ez
  • GregSB
    Melyik volt elobb? :)
  • Borg
    Az egész orrész hasonlít. A lámpák meg nem hasonlítanak, hanem szinte teljesen megegyeznek.
  • CSOCSO
    az elso lampak hasonlitanak.. a hutoracsokat meg nehezebb mashova tenni szal az persze hogy mindkettonek van..
  • Borg
    Sőt.
  • I.C.ram
    szerintem még a lámpabúrának is ugyanaz a cikkszáma :D
  • CSOCSO
    nagyon jo.. amugy en mar lattam az uj lancert eloben is... a sima alap is nagyon morci/szep
  • cement
    evo lehetne izmosabb... mint a koncepciok...
  • robotnyk
    a dizájner annyira lefáradt a szép orr megtervezésében, hogy hátulra már a futár rajzolta fel az első lámpákat, csak fordítva.
  • Csabesz6
    [egyetért]
  • mabbak
    Hát nem tudom...apám mesélte, és nem az a fajta ember, aki hülyeségeket beszél, azért, hogy viccesebb legyen a sztori. Ő azt mondta, hogy nem anyázták, nem villogtak, hanem visszaengedték, s utána mentek a dolgukra. Amúgy a '80-as évek közepe táján történt a dolog.
    Sor előzésről meg annyit, hogy vagy egy hónapja lejött vmi jeep club ide a környékre. Vadiúj, krómozott, metálos, csillogó felnis böhöm gépek. Gyönyörűek voltak. Volt vagy 30 és elkezdtem előzni őket, mert a konvoj miatt haladtak 70-el és nem nagyon akartak beengedni, mondjuk utána meglett. Csak ez is a mentalitás :)). Utána meg miután megvoltam kb 15-el lefordultak egy ilyen földútra. Hát nem tudom mire mentek ott a jeepjeikkel... :-D
  • I.C.ram
    Szerintem erőlködés.
  • SötétBarom
    Galantos, faszájos..
  • DJ BP
    végleges Lancer:

• I.C.ram
    Amúgy végre felhívott újra a Merci-t eladó ember. elvileg már mehetek megnézni az újabb áldozatot. Csak ne lenne ilyen telített a jövőhetem :(
  • I.C.ram
    Tudom, csak arra reagáltam, hogy Borg mondta, hogy ledudálják az embert az autobah-raser-ek.
  • DJ BP
    régi időket mondott :)
  • I.C.ram
    Szerintem ott megcsödálják már a Trabit :D Nem láttak olyat már vagy 18 éve :D
  • DJ BP
    az ilyet utálom, amikor nyomják amikor melléérsz. Szegedi tuskók közt jellemző, amint elfogy valakinek a sávja be nem engedné, megnyomja neki, de amúgy meg 45-tel vonatozik a belső sávban... De ez már más sztori.
    Vagy amikor 60-nal vonatozó sort előzöl, néhányan be nem engednének.
  • Borg
    Mentalitás a faszt, csak urban legend.
    Max a kivétel volt ami erősíti a szabályt, ha épp nem villogta le egy hátulról 200-al közeledő bmw vagy audi. Ott még sokkal jobban, mint nálunk.
  • mabbak
    Nekem is egy astrás bátyó volt. Az astrások nem normálisok.
    [Astrával jár :-)]
    Amúgy még azokat tudnám fenéken billenteni, akiket ha megelőzöl, mert megy ugye 80-90 körül, de mikor mellé érsz, akkor meg megmutatja mit tud a verdája. Faterom járt még így a régi időkben a trabival. Mentek Németországba (nagy bátorságra vall trabival:-)), és fordult elő, hogy elkezdett előzni egy kamiont az autobahnon és az meg elkezdte nyomni neki, a trabi meg ugye nem nagyon bírja ezeket sokáig, szal faterom fékezget, hogy vissza szeretne menni, mert nem bírja megelőzni, meg ugye felgyűlt mögötte bmw-k és audik hada. Viszont a poén az volt, hogy soha senki sem anyázta emiatt, már külföldön. Mo-n meg hasonló esetben tuti ment volna az osztás...mentalitás...
  • cement
    annyi pézér inkább 335i ... a környékünkön van 1, gyönyörű és hát sokkal jobban megy mint egy háromezres dízel...
  • DJ BP
    ja nem, ugyanannyi :)
  • DJ BP
    13 millió az Audi A5 3.0TDI quattro... Ez drágább mint a 3-as kupé.
    Az S5 meg 18 misi