101030
.
-
Borg #54512 Szerintem a rendőr nem basz meg, ha mutatsz nekik egy papírt, hogy csak 16-ára kapott időpontot az autód.
Mert ugye nem az utolsó pillanatban jutott eszedbe vizsgára bejelenteni, és két heted még minimum van hátra. Ugye? -
Lol ez az ország.
Vizsgáztatni kéne az autót, mert lejár a műszaki. Május 16-ára kapott csak időpontot. Hát jó... addig viszont kéne ugye ideiglenes hosszabítás, irány a mozaik utca. Na ott bejelentik, hogy csak akkor tudnak adni hosszabítást, ha náluk vizsgázik az autó. Pff... no komment... Lehet menni menetlevelekért... gratula Abszurdisztán... -
DJ BP #54510 az index részéről is lehetett, hiszen ők meg a saját totalcarjukról csak nem mondanak rosszat.
Az igaz, erre nem is gondoltam :DD, ez ugyanaz -
Gumball 3000
+ 105 kép
-
Borg #54508 Ha már bunda, akkor az index részéről is lehetett, hiszen ők meg a saját totalcarjukról csak nem mondanak rosszat. Szal ki tudja.
Bár a tc-re valóban nem jellemző az a feltétel nélküli ömlengés, amit az autómániában rendeznek. -
DJ BP #54507 fogadjunk RTL Klub volt az a kereskedelmi adó, ahol ellentmondásba keveredtek :), mivel Totalcar a nevét vállalta -
Borg #54506 Hogy mik vannak... -
Naja elég vicces így vitatkozni :P -
tujon #54504 Lehet hogy hasonlitanak 1 kicsit de a kocsi belseje ég és föld! Nekem pl a puntó belseje nem teszik! De az új Fiatok közül 1 nek sem tetszik a belseje! Viszont mult héten elmentem megnézni az új Bravót és eszméletlen szép a belső kiakakitása! Ha lesz időtök nézzétek meg mert megéri! -
DJ BP #54503 az most rohadtul mindegy, hogy ők többet akartak, Fiat szinten mérve akkoris is rohadt sok amit eladtak, ezért nem mentek csődbe -
Borg #54502 Mint ahogy az is, hogy vezette az európai listákat. Melyiket, mikor? -
Mit nem lehet ezen érteni?
Azt mondja hogy a Fiatnál prognosztizálták hogy kb mennyit fognak eladni belőle, és ezt az értéket nem érték el.
Persze jó lenne valami forrásra hivatkozni, mert ez így eléggé légbőlkapottnak tűnik... -
vezette az európai eladási listákat, nem értelek -
"kevesebben vették, mint amennyire számítottak" -
DJ BP #54498 ez még nem is durv, kilinc, tükör, oldaltörés egész más. Lámpák is azért különböznek picit, maszk hasonló, hátuljuk egész más szóval ez még nem is vészes, mint a Seat pl., köze nincs ahhoz a másoláshoz -
Borg #54497 Mert mi a gondod az A4/A6 megkülönböztetésével? -
Van hasonlóság, de legalább meg tom különböztetni őket, nem úgy mint mondjuk az A4/A6, vagy S40/S60-at.. Amúgy szerintem élőben már nem hasonlítanak ennyire.
-
mintha csak a fiat, meg a seat gyártana egyforma, csak különböző méretű autókat, mi? -
DJ BP #54494 ezt a bukást magyarázd el léci azért -
bukott? -
Arra esetleg nem gondoltál, hogy a Fiat Punto nagyon sok embernek tetszik, de mondjuk kicsi lenne neki, vagy esetleg van jobb alternatíva is? Puntonak a nagy erőssége a kinézete volt. Az olcsó kisautók között az volt a legszebb. -
Egyébként nem tom, hogy minek csinálták ezt a Bravo-t...
Fiat nyilatkozta, hogy a Grande Punto-val bukót, mert kevesebben vették, mint amennyire számítottak de mivel az előző Bravo-ból nagyon sokat sikerült eladniuk ezért gondolták az új Bravo-t is venni, fogják... NAH DE EZ MAJDNEM UGY NÉZ KI MINT A PUNTO...
Akkor, ha az se vették, minek csinálnak egy majdnem ugyanolyan kinézetű kocsit...
Ugyan azt a hülyeséget csinálják mit a Seat, hogy egyforma autókat gyárt...
-
Kabbe :P
-
DJ BP #54489 150 :) -
Jó, én elhiszem :)
A 160 lovas verzsönt viszont sztem mindenképp elmegyek tesztvezetni :) -
DJ BP #54487 de nem nagy kunszt, a turbosítással már úgyis többféle :), akkor már néhány dolgot vékonyabbra, kisebbre stb. nem nehéz módosítani -
Borg #54486 Az hogy ugyanaz a blokk, MESSZE nem jelenti azt, hogy ugyanaz a motor.
Más hajtókar, dugó, csapágyazás, vezérműtengely, elektronika, stb stb.
Ez nem a VW TDI esete, ahol mind turbós, csak más a töltőnyomás... -
Olcsóbb egyfélét gyártani, mint 3 félét.. -
DJ BP #54484 kapitalista világunkat ismerve, amin nincs turbo, abban ,,kevesebb anyag" lesz -
Pusztán annyiból, hogy ugyan ebből a motorból van 160 lóerős változat is, és gondolom az sem esik szét. Mivel ez 70 lóval gyengébb, és ugyan az, akkor sztem logikus, hogy sokáig bírja...
Persze nem biztos, hogy igazam van, nem értek annyira a dógokhoz.. Nincsen szakképesítésem :|
-
Borg #54482 Ezt a következtetést miből vontad le? -
DJ BP #54481 az 1.4 120 lovas turbora kíváncsi leszek, mennyi lesz és hogy megy egy 1.6-os szívóhoz képest -
tujon #54480 Nagyon ütős autó lett belőle. Mult héten elmentem megnézni itt Egerbe az autót és csak ámultam bámultam nálunk 18.-án lesz a bemutó ill a tesztvezetés én biztos ott leszek! A bemutató után 2 hónapra megjelenik a Fiat Linea is --->>> Linea -
Ha az alapmotor ugyan az, mint a turbos változatok, akkor az azt jelenti, hogy viszonylag megölhetetlen, nem? -
lol -
Borg #54477 Bravo bemutató @ A5.hu -
pl fékeket biztos, reptetésnél a stabilitást, borul-e vagy sem. -
Arra lennék kíváncsi, hogy itt mit tesztelnek.. -
Hát fáj a szívem kicsit értük, de a videó az nem semmi :) -
nem kímélték őket
szépen repül a multivan:)))