101030
.
  • GregSB
    "Suddenly the car stopped sounding so good and it lost a lot of it's top end power.

-Feel like the turbo pressure..." Az utolsó szót nem értem, de nem is számít.

Az Audi R8 viszont nagyon zsír volt.

A második részben pedig a Civic Type-R tesztelik egy motor ellen. Ja és telefonos játékon CTR-t lehet nyerni. Oké tudom, emelt díjas szám meg tuti betelefonál több százezer ember, de akkor is, mikor lesz Mo.-on olyan autós műsor, amiben egy CTR-t vagy Impreza STI-t lehet nyerni? :S
  • CSOCSO
    ezt mondtak a videoban mert nem vettem eszre..

btw nem csoda hogy 730 loerot valami nem bir..
  • GregSB
    Sajna nem tudom választ. Ha más se tudja innen topicból SZVSz írj a totalcar auósügyvédjének :)
  • GregSB
    Jah, megadta magát benne a turbó. Mit vártál egy 80 millás mercitől? :P
  • CSOCSO
    miert is lenne motivaciom arra hogy szobaalljak veletek.. nem is tudom...

:D
  • robotnyk
    inkább nagyon ciki.
  • CSOCSO
    hat a brabus lepukkanasa aze kisse ciki...
  • CSOCSO
    es ki az a nagyon nagyon okos ember?

btw az utobbi par napot en is max annyira kovettem, hogy nincs anyazas.. amugy engem is faraszt a jelenlegi tema:D
  • desigo
    20-án kellene vinni műszakira egy autót de nincs meg a törzskönyve ami május 1-től kell a vizsgához.
    Mit lehet tenni?
  • GregSB
    Ahelyett hogy egymást marjátok nézzétek meg inkább az új Fifht Geart.

Fifth Gear - Season 11, Episode 1 - 2007.04.30

-Jason takes the £230,000 Brabus Rocket, the fastest four-door car on the planet, to the German Autobahn to see if he can crack 200 MPH

-Tiff heads to Las Vegas to drive the totally awesome Audi R8

• Borg
    Úgy hiányoztál már mindenkinek! Ja, nem, mégsem...
  • DJ BP
    de látom te sem változtál különösebben :DDD
  • SötétBarom
    Szar ügy -.-
  • SötétBarom
    Nekem ez a kedvenc topikom
  • DJ BP
    Nemcsak ügyfeleinek, de alvállalkózóinak sem fizet az Il Ferro. Mivel a hirdető cég több mint egy hónapja nem egyenlíti ki a V. Detti Kft-vel szemben fennálló több mint ötmillió forintos számlatartozását, Kajtár András, az autók matricázást végző cég ügyvezető igazgatója ma a debreceni cégbíróságnál felszámolási eljárást kezdeményez az Il Ferróval szemben - közölte Menyhért Mészáros László, az alvállalkozó társaság média-tanácsadója.

Mint a szakember elárulta, az Il Ferro ellehetetlenítette a kapcsolattartást, nem vesznek át küldeményeket, számlákat, megszüntették a fax elérhetőséget, nem veszik fel a telefonokat sem. Menyhért Mészáros László utalt arra, hogy a cég két hónapja van üzleti kapcsolatban az Il Ferróval, ez alatt csaknem 900 reklámmatricát helyeztek el a szerződött személyautókon.

Az Il Ferróval kapcsolatban februárban jelentek meg olyan hírek, hogy nem tud fizetni ügyfeleinek, ezt a társaság vezetése is megerősítette. A cég már február vége óta nem tudott utalni mintegy 8 ezer ügyfelének, ezért - a szerződésekben is biztosított lehetőséggel élve - három hónapra felfüggesztette a kifizetéseket.

Körmendi Ákos, aki február óta a társaság tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, korábban közölte: az Il Ferro Kft. június elején kifizeti autós ügyfeleinek a májusra esedékes, reklámozásért járó pénzt, ám a februárra, márciusra és áprilisra járó összeget csak később teljesítik, illetve ennyivel meghosszabbodik a reklámszerződés. Június elején mintegy 300 millió forintot kell kifizetniük.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) május 2-án csalás megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen nyomozás rendelt el az Il Ferro Kft. ügyében.

A játéknak vége... 5 milliót se fizet ki, nemhogy 300-at, a mély zsebűek már messze járnak, de számíthattak rá, hogy ez lesz
  • robotnyk
    kb én is így vagyok, én is jó ideje nem néztem be, de hihetetlen ez a topik. -.-
  • DanielT
    Hosszú hónapok után benézve a topikba, kevéssé sem meglepődve tapasztalom, hogy a helyzet változatlan.

Egyetlen nagyon-nagyon okos ember szemben a sok-sok dilettáns hülyével.

Hajrá!
  • DJ BP
    Vége a csúnya szedánok idejének. A Linea szép. Nemcsak a kisautókból faragott szörnyszülöttekhez képest, hanema Focus, Astra, Mazda3, Corolla lépcsőshátúi között is. A Linea az utóbbiak közt versenyez, mert az Albeánál bő fél méterrel hosszabb Fiat szedánt méretben és sajnos árban is feljebb pozícionálták.

A Linea nem egy kiskategóriás autó lépcsőshátú változata lesz, ez egy alsó középkategóriás versenyző. Nem olcsó kisautóra kell tehát gondolni, inkább egy tágasabb és kicsivel drágább családi autóra.

A lököttek igaz hogy 3 millióról dumálnak, de a Totalcaron ez a szám 3,5 millió, és inkább nekik hiszek, meg sztem is az a reális.

• DJ BP
    mi van??? Ha egy kategória, az azt jelenti, hogy vásárláskor vacillálnak hogy 5-ös BMW-t vagy Superbet vegyen? Ez az abszurd.

Komolyan nem értelek most. Azért mert 3. világba szánják, már Thalia konkurens? Köze nincs hozzá méretben, motorokban, kinézetben, és köze nem lesz hozzá árban sem, felszereltségben sem, minőségben sem. Miről beszélünk? Civic 5 ajtós Civic 4 ajtós ugyanaz a helyzet.
    Vagy olcsó lesz azt hiszitek? 3,5 alatt nem kapod meg :)
  • DJ BP
    alacsonyabb? 15 centivel szélesebb a Bravonal ember :) Milyen belső konkurencia? Ez egy 5 ajtós modell 4 ajtós változata, ahogy van most az Auris és a Corolla, ez a legjobb hasonlat. Ugyanaz, csináltak egy sportos modellt meg egy családi modellt. Logannak ehhez semmi köze, ennyi erővel egy Suzuki Swift-hez kéne mérni a Kia Ceedet :)
  • Borg
    Akkor gondolkozz picit.
    Mi is a rendeltetési célja a logannak pl? Az hogy OLCSÓ.
    Akkor most ide tartozik a Linea, vagy nem?
  • Kit--Kat
    Mind1, én értem mit mondassz:)
  • I.C.ram
    A kategóriákat nem ár szerint különböztetjük meg, hanem rendeltetési cél szerint.

Vannak ugyanarra a célre drágább, illetve olcsóbb autók.

Minek csinálna a Fiat a Bravonak belső konkurenciát? Ez abszurd.
  • Borg
    Mégis kinek egy kategória?
  • I.C.ram
    Nem éppen.

Ott a Superb és az 5-ös bimmer. Baromira nincsenek egy árban, mégis egy kategória.
  • Borg
    Vetélytárs akkor lenne, ha egy árban lenne velük.
  • I.C.ram
    Haladni kell a korral. A mai legprimkóbb autó is jobban felszerelt, mint a T-model, akkor most nem is ugyanaz a kategória? A célközönség számít. Ha ezt a harmadik világba tervezték, az egyet jelent azzal, hogy kelet-európában a Thalia és társaik vetélytársa.
  • Borg
    Miért lenne ez alacsonyabb kategória? Felszereltség, ár, netán motor alapján? Hát egyikse...
  • SötétBarom
    Akkor el vagyok tájolva..

Megan/Focus-nál sztem szebb, Astra viszont veri.. A civicet meg még mindig nemtom hova rakni /teccik-nemteccik :) /.. Golf pedig ugye
  • Kit--Kat
    Áhhh ugyanmár azok ellen a Bravot indítja a Fiat, ez olyan lett mint a Clio megtoldva a puttonnyal, csak mindezt igényesebben és szebben csinálták olaszéknál. (Punto szedán verzió)
  • I.C.ram
    Inkább a focus és a thalia közt van félúton.
  • I.C.ram
    Az Astra Focus ellen a Bravo van. Ez alacsonyabb kat.
  • Borg
    Nem értem miért az alsó szegmens autóihoz hasonlítjátok, főleg 120 lovas turbómotor van benne, és árban is messze drágább lesz azoknál.
    Ez sosem volt a thalia/logan/city ellenfele, sokkal inkább focus/astra/megan sedan, stb.
  • SötétBarom
    A hasonszőrű autóknál sztem pofásabb.. Gondolok itt a Logan/Thalia/City.. stb szerű förmedvényekre..
  • Borg
    Ja, tegyél rá acélfelnit virsligumival, meg le a fóliát az ablakokról, és máris ottvan kinézetbe ahol a helye van.
  • DJ BP
    el tudom képzelni hány ilyen kerekűt vesznek majd Brazilíában :DD
  • I.C.ram
  • I.C.ram
    De a formája ugyanaz.
  • Borg
    Ez valami photoshoppolt pr anyag, nem élő fénykép, mint a többi.
  • I.C.ram
    Akkor ez mi? Totalcar-ról van.