101030
.
-
Jaja, elég durva:DD -
sok sikert!! meg sok sok kepet -
bazzzz murci mekkorat repul a vegen????????? nagyon durva -
nekem kene az S2000.. hogy eladjam.. ultem benne.. nekem kicsi es kisse kenyelmetlen...
tudtatok hogy SHAQ nek csinaltak egy olyan gallardot amit sztreccsingeltek par inchel? csak hogy beleferjen szegenykem... -
Ha minden jól megy, akkor már jövőhéten is meglehet a Mercim. Nagyon bevagyok sózva :) -
Meg mégegy.. =)
Az autózás igazi öröme -
Két jópofa cikk by: TC
A halálvágy halála
Fáradt új autók -
Fekvőrendőr LOL :D -
na ez derék...
volt mit szegelni rajta... -
Honda S2000 - 2006
Kéne - 514
Nem kéne - 38
pár műkörmös csaj és pár öltönyös szániboj is olvasta a cikket:) -
Borg #54703 S2000 használtteszt @ TC -
Borg #54702 Az már más kérdés. -
mennyiből? -
jah, de az újságból volt az egyik, nem a tvből
-
LOOOOOOOOOOOOOOL!!!
"Top Gear involved in crash of only Koenigsegg CCXR in existence"
"To refresh your memory, the CCXR runs on biofuel, B85 to be exact, which gives it more power than even the CCX. The CCXR is one of the few production cars in the world, as a matter of fact, that officially produces over 1,000bhp. It makes 1,018 bhp"
Koenigsegg's senior engineerje vezette a kocsit es anyos ulesen volt az egyik Top Geares csako.. egy olyan kanyart vettek be aminek a vege belathatatlan volt... vagy valami hasonlo -
Borg #54698 Nézzétek csak, ilyen volt:

Ilyen lett.
Csak mint adalék, a lentebbi videóhoz... -
:) -
"Monday to Friday" -
2003 feb. 17.-e óta a lenti térképen látható zónába csak úgy mehetsz be legálisan benzines / dízel autóval, ha fizetsz, egyébként megbüntetnek. Jeremy ezért mondta hogy a Toyota Prius csak 1 dologra jó: London Belvárosában furikézni, mert hibrid-motorú autótulajoknak nem kell fizetni. :) -
Akkor azért úsztátok meg :D
A zóna bejáratánál meg kijáratánál is térfigyelő kamerák vannak, amik lekapják az összes autónak a rendszámát, majd egy hosszabb procedúra után eldöntik hogy ki fizetett meg ki nem (amikor megveszed a jegyet / bérletet azt automatikusan beregelik a rendszámtábládhoz). Ez a feldolgozás sokáig tart, legtöbben csak 48 óra után kapák meg a büntit. Namost a külföldi autóval vagy nem kell fizetni, vagy csak rohadt nagy mákotok volt :D -
DJ BP #54693 itthoni autóval voltunk, de mondom, ott mondták, hogy nincs ilyen, vagy csak akkor nem volt, nem tudom. De városba behajtáskor sehol semmi nem jelezte -
Beszéltem a szerelővel. Nincsen nagy gáz. A vezérszíj feszítőjét kell utána állítani, mert meglazult, és emiatt nincs időben a gyújtás. Hatalmas kő esett le a szivemről... -
Fizetős zóna Londonban
Térkép
Nem tudom hogy úsztátok meg a fizetést... nem bérelt autóval voltatok? -
DJ BP #54690 ezért ilyen ismeretlen helyeken jobb még autópályán telepakolni, az a biztos -
matrica van, hogy merre, azt nem tudom. -
Borg #54688 Viszont azért fizethetsz keményen, ha kifogy a benzined a dugóban :)
Ott ez olyan gyakori, hogy egyetemisták marmonkannával járnak biciklin a dugóban, ha kifogyna. Ugyanis ha ottragadsz, a rendőr megbüntet egy tank benzin árára, plusz még az elszállíttatást is fizetheted. -
DJ BP #54687 nem kell fizetni a dugó-pénzt a belvárosban
Híradókban is mondják hogy ott van ilyen díj. Én tavaly voltam, Trafalgar téren parkoltunk, tehát ennyhén belváros :), és sehol egy tábla nem volt, semmi nem utalt arra, hogy fizetni kéne. Amikor kérdeztem több angoltól Londonba indulás előtt, kell-e fizetni, néztek hogy ezt honnan veszem, dehogy kell. Én meg meglepődtem, mert én is így tudtam.
Ja és k*rva nagy dugó volt ugyanúgy mint Pesten, másfél óra volt bejutni :) -
erről jutott eszembe, hogy a top gear megint kavart egy kis botrányt :)
az euro ncapnél leteszteltették a g-wizt, ez egy elektromos kisautó, ami azért népszerű főleg Londonban, mert pl ingyen parkolhatnak vele, és nem kell fizetni a dugó-pénzt a belvárosban. az eredmény katasztrófális lett persze.
-
Borg #54685 Tanulságos videó... -
DJ BP #54684 sztem 30000 -
hát, azért nem egy szépség, de a fifth gear teszt után én is jobban utánanéztem. ami komoly, hogy 7 év vagy 150000 km garanciát adnak rá. mondjuk azt nem tudom, milyen szervízperiódussal. -
DJ BP #54682 Nekem ez az autó már kívülről is kezd tetszeni, előző Corollánál azért jobban néz ki az eleje, sokkal
-
DJ BP #54681 ilyen volt egy Lagunával, beviszed, megcsinálják gyorsan, és kész, asszem fizetni nem kellett, de ez nem biztos -
Az a váltó hogy bírta ki épen azt a műveletet?! -
szegény nyomorék...
-
Mentol #54678 Egyszer nekem is átugrott a vezérlés Calibrában. Kellemetlen volt, és ismerősnél került 50rugóba... Szelepek, hengerfej, ékszíj stb. Szerencsére a dugók épek maradtak. -
nem olvastam végig, annyi jött le hogy vigyük be és majd bűvészkednek valamit :) -
Borg #54676 Kb hogy vidd be szervizbe, és csináltasd meg :)
Azt is odaírták, hogy "sry elbasztuk"? :) -
Borg #54675 A Hondában a D15B2 ilyen motor. De semelyik másik. -
jött levél a renault-tól (a franciától) "befecskendező számítógép újraprogramozása" hogy ezt meg kell csinálni, ez mit takar szerintetek?