101030
.
  • I.C.ram
    Amerikában azért veszi a sok barom a picköpöt, mert az a legolcsóbb "SUV". Semmi közze ennek az egésznek a kempinghez.
  • DJ BP
    lópikulát, annyi kempinghely nincs a földön, amennyi truck ott mászkál :DD
  • DJ BP
    szóval a te olvasatodban csak a pickup való földútra? És a Land Cruiser mi a rákra való? :D Mellesleg földúton még a sima autó is elmegy ha kell, szóval egy magasított kombi, egy allroad quattro pl. bőven elég terepre átlagembernek...
  • SötétBarom
    Szósem volt a bolygó megmentéséről, pusztán arról, hogy ne haljak meg valami csirke miatt, aki asziszi h a SUV raj..
  • ZsirosKenyer
    amcsiban mindenki el van kényelmesedve és pazarol össze-vissza aminek az árát aztán leverik a közel-keleti országokon. Az olcsó üzemanyag miatt mindenki megteheti hogy SUV-okkal rohangál miközben az esetek többségében teljesen felesleges.
  • GregSB
    "hogy aki picköp-öt suvot vesz az főleg azért veszi, mert ezzel tudja kompenzálni valamilyen fizikai hiányát, és nem azért mert piknikezni akar a tó szélén."

Olvass is, ne csak írj :)
  • Punker
    te még mindig az itthoni emberek 1 rétegéről beszélsz.....(sajna teljesen jogosan) de vannak kultúráltabb országok is a világon, valami furcsa okból egyetlen gyártó se a magyar piacra tervezi elsődlegesen a járműveit.
  • I.C.ram
    Mert ugye már nincsen eggyik autógyárnak sem Crosswagonja?? Magasított hasmagassággal. ugyanakkor mégis egy kombi fogyasztásával. Azt meg úgyis mindnyűjan tudjuk, hogy aki picköp-öt suvot vesz az főleg azért veszi, mert ezzel tudja kompenzálni valamilyen fizikai hiányát, és nem azért mert piknikezni akar a tó szélén.
  • Punker
    mert földútra az való bakker........
  • I.C.ram
    Hát ezaz! Mi a francnak pick-öp. Egy kombiban lazán elfér minden egy kempingezéshez.
  • GregSB
    Ilyenkor nem kell egyből arra gondolni, hogy csak bevásárlásra használja azt a pikáppot. Pl a hétvégéne lehet elmennek kempingezni vele az egyik tóhoz, és akkol bőségesen telepakolják a platóját, de bevásárláskor mi a francért pakoljon oda, egy piros lámpánál simén kiemelheti bárki az utcáról a 20incses plazmatévét ^.^
  • GregSB
    Nem csak Amerikában, Nyugat-EUban is leginkább 30-40 év közötti családanyákat látsz 2-3 gyerekkel meg rengeteg cuccal telepakolva X5-öt vagy ML-t vagy Range Rovert vezetni. Ez csak kelet-EU sajátottága hogy kopasz "vállalkozók" látsz benne dzsonizni.
  • DJ BP
    persze, ott szimplán csak pazarlók :)

Bírom családanya vezeti a batár 5 személyes pickupot, olyan Ford F350 méretűt, plató szépen letakarva, bevásárláskor meg hátsó ülésre pakol, láttam ilyet :DDD Van értelme
  • CSOCSO
    ha mar itt tartunk.. suv nak latom ertelmet mert jobban el lehet bennuk ferni mint egy sima kocsiban... attol fuggetlenul hogy barmelyik suv ra ramondhatnank hogy disznek suv.. hiszen inkabb varosi cirkalo minthogy terepet maszna.. ettol fuggetlenul egy fika suv is komolyabb helyeken elmegy mint egy trabi, vagy egy hetes bomos.....

aminek nem latom ertelmet az a pick up truck..... annyi szart egy faszom kombiba is el lehet rakni amennyit neha hatulra raknak. ha valami nagy cucc van akkor az meg mehetne a kisbusz seggebe...
    plusz a hatulja fullosan nyitott.. szal hagyjal rajta mondjuk egy motoros fureszt vagy egy biciklit.. lol!!!! oke... neha latok egy olyan pickupot ami szinultig van pakolva cementtes zsakkal.. az mondjuk ok.. de ubersok ember nem csinal semmi hasonlot azokkal a kocsikkal...
  • CSOCSO
    magyarorszagon lehet sok kopasz kigyurt csavo vezeti a SUV okat de szvsz itt amcsiban ez tok mashogy van
  • öregember
    hát, ami tény az tény, oldalról elég x3-as feelinges

• GregSB
    *mit ne vegyek.
  • GregSB
    Jajmár, SUV fikázás lol. Járjatok Priussal és mentsétek meg a bolygót, de akkor se döntsétek már el én mit vegyek :/
  • Kit--Kat
    Jó persze... Egyre rosszabbak az utak igen...
  • I.C.ram
    Borgot akartam heccelni :D
  • ZsirosKenyer
    "ez valami dél-kóreai vagy indiai ocsmányság, erre látom, hogy az új Honda SUV"

de az emblémáját nem láttad.. Te sem vagy Honda gyűlölő ;DD
  • I.C.ram
    Most néztem meg, tuti nem. Emblémáját nem láttam.
  • ZsirosKenyer
    vmelyik Hyundai-nak van asszem x3-hoz hasonló lámpája.. A H betűt meg hondának nézted..
  • I.C.ram
    Hmm lehet mégsem az volt. Most nézem az új CR-Vt. Akkor nem tudom mi lehetett, de még nem nagyon láttam ilyet.
  • ZsirosKenyer
    Biztos Hondát láttál?
    tudtommal az egyik Honda SUV-nak sem hasonlít a lámpája az X3-aséhoz..
  • öregember
    nnna, ez egy undorítóan elb*szott sz*rf*s
  • öregember
    opppávigyáztammmmm
  • Punker
    olvass már vissza hány hozzászólás van hogy kinyírták az utak ezt azt a kocsin....
  • Kit--Kat
    Alapvetően milyen fars duma már, hogy ilyen szar utakra csak Suvot érdemes venni...
  • I.C.ram
    Láttam ma egy eszement ronda SUV-ot. Azt hittem ,hogy ez valami dél-kóreai vagy indiai ocsmányság, erre látom, hogy az új Honda SUV. Baromi ronda. Az eleje rosszabb mint a rodiusé, a hátsó lámpa tiszta bmw x3 kicsit megnyújtva. Nagyon ratyi.
  • SötétBarom
    Attól h nem te vagy a hibás, attól még lehet h nem kellene meghalniuk.. Csak ugye a tünci SUV-d apuci arcába megy befele -.-
  • I.C.ram
    Mindenki ezt mondja, aztán egy pillanatnyi figyelemkihagyás, és vége, ott a baj.
  • SötétBarom
    igzektli.
  • Punker
    miért okoznám? ha szabályosan közlekedsz akkor minimális az esélye hogy gond legyen .....
  • Kit--Kat
    Ez elég felejtős....
  • I.C.ram
    Csak aztán nehogy fordítva sűljön el az a puska, és te okozd egy 2 gyermekes család halálát...
  • I.C.ram
    én is szénné adóztatnám ezeket a szarokat.
  • Punker
    nincs autóm gyalog járok és alkoholt iszok :)
    de ha oda jutok hogy családom lesz gondolkodás nélkül 1 nagy dögöt fogok venni, ami megvédi a gyerekeket a 18 éves kis csicskáktól akik a suzukival versenypályának nézik a belvárost és hasonlóktól, egyszer nézzetek már meg 1 városi baleseti statot mielött hülyeségeket beszéltek.....
  • DJ BP
    A csilivili /45-ös gumijú SUV-ok marhára rossz utakra vannak... Nem lehet, lóf*szt nem lehet közlekedni ugyanmár... Akkor vegyél régi autót, azt nem sajnálod és kész
  • SötétBarom
    Ezt magyarázd meg annak, akinek az arcába mászott egy tuareg hűtőrácsa..
    Ez 40nél lehet h megöli, viszont ha egy átlagos autó teszi ugyan ezt, max eltörik a kulcscsontja..

Nemmind1.