101030
.
-
DJ BP #54913 hogy Alfás a belső? Nem tudom mit zagyvált most Winkler, de sztem nem az, csőben van az óra, amúgy semmi. Hogy bedöntött a műszerfal, pl. 156-ban függőleges, 159 meg később jött ki :). Szóval ezt most nem értem miért Alfás ettől :) -
Borg #54912 Volt olyan is? :DD -
Alfa Romeo-s részt bezzeg nem ídézted :P -
Borg #54910 [URL=http://totalcar.hu/tesztek/vwpassatdsg/]"Illetve egyik se hiába olyan amilyen, ezek mind nagyszerű dolgok, csak aki ugyanilyen paraméterek (teljeítmény, méret, erő, stb.) mellett audis, de főleg BMW-s vezetési élményre vágyik, vegyen Audit és BMW-t. Vagy Skodát. A japánokat azért nem emlegetem, mert már én is unom."[/URL] -
Fifth Geart lekenyerezte a VW, a Golf GTi-t hozták ki a legjobb hot hatchnek :D -
Borg #54908 Ismerős vitte volna el valakihez, asszem Fertődre. -
Ki és hol műveli eztet? -
Borg #54906 Tavalyi árajánlat szerint 12 rugó, és ebben benne van, ha valahol kavicsfelverődést, vagy kisebb sérülést (mélyebb karc a záraknál, rozsdapontok, stb) kell javítania. Gondolom lesz minimum 15. -
Wieviel kostet? -
Borg #54904 Az enyém 15 éves, de azért messze nem matt még :) Bár idén nyárra van betervezve már egy teljes körbepolír, mert a port nagyon megfogja már. -
Sima fekete fényezés, aztán kiraknám a napra pár évig :D -
Borg #54902 Azt aztán lehetne dédelgetni :) Még a gyöngyház fekete is egy ápolási rémálom... -
Szerintem eredeti ötlet ez a két szín,sosem láttam azelőtt ilyet.A tükröt azért meghagytam volna feketének. -
Nekem matt feketében kéne, matt fekete 5 küllős felnikkel :) -
elolrol morbid de hatulrol nagyon tetszik... de en is inkabb fogadnam el piros feketeben mint igy narancs/feketeben... -
Borg #54898 Nem kell ennyit kihozni belőle, csak fasság volt amit írtál, ennyire egyszerű. Az életkorod meg csak a kép alapján ítéltem, sry ha nem találtam el. -
Jahh boccs a Japán autókat azokat nem szabad szidni, mert bann jár érte...
Én lehet 12nek tűnök neked, de az a vicces, te meg 8nak pedig alapvetően felnőtt ember vagy, ez a szomorú.
Sokan elmentek már innen miattad, mert vicc amiylen diktatúrát csinálsz itt, lehet tényleg jobb rád hagyni a dolgaid. -
A matt fekete fényezés jó, de ez a gumimaci narancs nem jó :( -
Borg #54895 Ne bizonyítgasd már ennyire folyton, hogy nem értesz az autókhoz. Vagy legalább ne ekkora meggyőződéssel. 12 éves fejjel azért még nem szégyen, ha nem vagy tisztában a dolgokkal. -
Ez nem Japán csoda, ezeket kézzel rakják össze, mindennek meg van azoka miért és kifinomultak, kiforrottak, mind 1edi darab, persze, hogy kiakasztó ha összebarmolják. -
karomat ra mertem volna tenni hogy nekialltok fikazni azt a ferrarit..... -
Borg #54892 Nem volt annak motorikusan semmi baja.
A fekete füst + traktorhang meg széria tartozék :D -
"megboldogult passat tdi is többet futott az osztrák benzinnel, amikor éppen úgy jött ki,"
biztos a benzintől hullott be, ha tdi... :D
ezt nem lehetett kihagyni! -
Borg #54890 És ráadásul minek mind a két topikba? -
DJ BP #54889 én voltam de nem én vezettem :). Hát van egy stílusuk, de őnáluk nem k*rvaanyáddal ér fel a dudálás, hanem egyszerűen ilyenek kész :). Nem egyenlő feltétlenül a szűk helyen tolongás (amiből a karcolás fakad) a kultúrálatlansággal, Párizs is ilyen, jobban figyelnek a másikra arrafelé, nem akar mindenki letolni az útról, egyszer sem éreztem azt, hogy szándékosan nem akarnak egy sávba beengedni pl. -
Hát ez undorító és Isten káromlás is mindemellett.
-
Hát jó-jó Ferrari, de ezzel a színösszeállítással undorítóan szar....
-
OMG, voltál te már Romában kocsival? Ha lettél volna nem mondtál volna ilyen hülyeséget. Az autók 2/3-ada meg van húzva, be van horpadva, több tucat robogós szlalomozik az autók között, mindenki siet, dudál, mutigat stb...
Buzdapeti csúcs pics@fasz ahhoz képest -
A világ legdrágább Ferrarija! -
A hummerosra értettem a lökhárítót,az bagdad. -
öregember #54883 és így kell gallyra vágni egy új bömit
arab drift 2 -
kevertem islamabad-dal. -
khm india -
Ez hyderebad, pakisztán. -
Ha visszalassítanánk eredeti sebességre a filmet,már nem is lenne olyan hajmeresztő,ez így csalás!Bagdadban a pokolban meg kit érdekel a lökhárító?
-
öregember #54878 arab drift -
öregember #54877 ez se rossz :D -
öregember #54876
közlekedési stílus -
öregember #54875 ott nem MOL van hanem ÖMV -
Nekem nem kell mondani. Én mértem is oktánszámot oktánmérő 1hengeres motorral. Olajokat is mértem.