101030
.
  • Kit--Kat
    nem erre gondoltam, inkább hagyjuk....
  • DJ BP
    maradjunk annyiban, hogy ott is vannak normálisak és itt is vannak hülyék. Nem kell messzire menni, szted az átlag való világ néző, meg a játékba SMS-ező fel tud sorolni 10 államot?
  • robotnyk
    muhaha. igen, elképzelem, ahogy az amerikai átlagpolgár felkel, és minden reggel hálát ad európának az usába kivándorló tudósokért. de azt is elképzelem, ahogy az átlag magyar felkel reggelente, és hálát ad Szent-Györgyi Albertért, Kandó Kálmánért, meg a többi feltalálóért és tudósért, hogy most miattuk milyen baromi jó ebben az országban élni.
  • SötétBarom
    Az átlag magyar is műveletlen, max nem kövér, mer le van pattanva..
  • pszihopata
    Szóval ez csak sztereotípia,hogy az átlag amcsi műveletlen és kövér?
  • Kit--Kat
    ez hülyeség... sok óriási tirpákkal találkozom néha, de azért alapvetően ők is többet tudnak jóval mint 1 átlag amerikai
  • Borg
    Persze, Magyarországon pedig a többség szürkemarhát terelget a pustában, fekete kalapban, és báránybőr csuhában, ostorral meg bodrival.
  • pszihopata
    Amerikát,zsíros,műveletlen,arrogáns emberek lakják többségében.Ez a nagy birodalmak lakóinak sorsa.Aztán jönnek a sárgák,és ők is meghíznak.
  • DJ BP
    meglepődnél nálunk hány ember nem ismeri Európát se nemhogy USA-t :)
  • Kit--Kat
    Hát azért ez merőben más sztem. Nekik kéne tanulni minket, mert mi tettük azzá amcsit ami lett. És mi többet tudunk USAról mint ő alapvetően Európáról.
  • DJ BP
    meg ugye nálunk se mindenki autóbuzi, nem ismernek fel autókat, honnan tudnák honnan származik?
  • Borg
    Nézd, szüksége van arra a tudásra, hogy a Volvo gyár Svéd-e? Nincs.
    Az is max az alapműveltség része (illendő, elvárható stb), ha tudja hogy hol van Svédország, de semmiképp sincs szüksége rá, hogy tudja.
  • DJ BP
    mondjuk sztem hirtelen te sem tudod hol van Idaho vagy Nebraska állam, mert én biztos nem :) Meg Türkmenisztán :)
  • G_ArchAngel #54980
    sose volt az
  • pszihopata
    Azért úgy nehéz megjegyezni hogy a volvó svéd,hogy azt sem tudom hol van svédország.Az amerikaiak nem sok mindent tudnak a 'külvilágról'-pedig aztán milyen büszke nemzet.Na erre is büszkék lehetnek!Ezt a tudatlanságot nem lehet a jóléttel magyarázni!
  • Kit--Kat
    A Lego is amcsi:DDD
  • Borg
    Látszik mennyire más az értékrend arrafelé. Egyszerűen nincs szükségük rá, hogy ilyen dolgokkal tiszában legyenek. Ha nagyon őszinték akarunk lenni, egy normális megélhetéssel bíró ember számára ez a tudás valóban felesleges. Ha az autópiac kínálatának 90%-a felett nem csak a nyálad csorgathatod (mint egy hazai egyetemista), hanem lényegében mindegy melyiket veszed meg, vagy veszi meg neked apu, akkor ez mind irreleváns információ.
  • DJ BP
    azért a Lexusról nem tudják, hogy Toyota... Na ott működik a marketing, a hülyéknél beválik.
  • pszihopata
  • Kit--Kat
    Amcsi barátaink megint bizonyítottak. Német Volvo, japán Hyundai:DDDD
  • DJ BP
    a jövő lehetséges bérautói

vid

Mondjuk mi garantálja hogy mindenki ilyen pontosan áll be? :DD
  • DJ BP
    ezek a lőrés ablakok engem idegesítenek, már egy új A3-asban is túl kicsinek találtam az ablakokat, pedig hol van az a CLS-hez :D Pl. ablakon kikönyöklés lehetetlen :D
  • G_ArchAngel #54971
    amikor - 13-14 éve - a jogsimért küzdöttem, akkor minden hozzám hasonló srácnak a VW Golf volt az álma, most egy Skodával szemben semmi esélye nem lenne, ha 5-6 millából akarnék "német" autót...
  • pszihopata
    Ebből vihar lesz!Az biztos hogy ha valaki presztizsautóval akar járni magyarországon annak németet kell vennie.Ez a presztizs ára.Vagy lehetsz szürke egér egy nissanban,kinek mi éri meg?Én is ismerek olyat aki szerint a japán a tuti,de mindíg némettel jár.-érdekes!
  • G_ArchAngel #54969
    Hétvégén kipróbáltam egy barátom új 530 XD-jét...

mivel Nekem nem volt hasonlítási alapom ezért persze majdnem elélveztem a Megane után, de Tőle furcsa volt hallani, hogy 2 hét után már nagyon bánja a megvételét...

eddig is 5-ös BMW-i voltak, de mondta, hogy ennek az összeszerelési és anyagminősége kezdte igazán csak megközelíteni a Suzukikat - magunk között már papírBMW-nek hívja, mert olyan vacak a karosszéria, hogy nagyobb esőben nem meri utcán hagyni...

A másik poén: az előző 530-as dízelében 4 év alatt 2× cseréltek váltót - a kereskedésbe pedig 4 milláért tették ki...
    Sok érdekes dolgot tudtam meg Tőle a BMW-kről, így azóta nem irigykedéssel, hanem szánalommal nézek a tulajdonosaikra...:)

A srác elégé németautó párti, de szerinte a normális ember csak japánt vesz, aki mazohista, az olaszt vagy franciát, aki hülye és pénzt akar szórni, az németet:)
  • GregSB
    Enyhe S-max utánérzést látok az elején. Összességében nem néz ki rosszul, de ez szerintem csak egy összePS-elt fantáziakép.
  • I.C.ram
    De nyomi. Mintha az 1-es BMWre ráejtettek volna egy mozdonyt.
  • robotnyk
    jön a bmw f3. igazából utálni akartam, de így elsőre nem tűnik olyan rossznak.

• I.C.ram
    Kicsit túl nagy lett a gyűrődészóna :D
  • SötétBarom
    Csatlakozom.
  • I.C.ram
    Ez egy baromság. Aki hot hatchet vesz soha nem fogja érdekelni, hogy a 15 lovat most 1 vagy 2 literből hozza ki. Számára sokkal fontosabb lesz az, hogy 1 vagy 2 lóreő az autó.
  • I.C.ram
    Najó ennyi erővel ma már egy Ford Transitban is több erő van, mint a 10-es években a legmenőbb luxusautókban :P
  • DJ BP
    Szerintem van benne igazság. Minek pumpolják tovább az utcai hatcheket pl, amikor már így is annyi ló van bennük mint 20-30 éve egy Ferrariban? Teljesen felesleges.

Ez igaz
  • robotnyk
    egyszerűen nem tudok egyetérteni ezzel a felfogással, és kész.
  • GregSB
    Azért olvassátok el az eredeti cikket amit Tiff írt, ne csak a fikázó kivonatot.

Egyáltalán nem arról szól hogy tövig benyal a zöldeknek, épp az ellenkezője: fél tőlük. Attól fél hogy nekik köszönhetően el fognak tűnni a sokszáz lovas sportkocsil az utakról. Ezért azt javasolja, hogy a nagy gyártók ahelyett amit most csinálnak (minden egyes generációváltással belepréselnek plusz 50-60 lóerőt az aktuális típusba) inkább egyezzenek meg agy maximális lóerő limitben, és utánna arra koncentráljanak hogy a motor sokkal takarékosabban és környezetkímélőbben égesse el az üzemanyagot, és akkor a ződeknek nem lesz miért pampogniuk.

Szerintem van benne igazság. Minek pumpolják tovább az utcai hatcheket pl, amikor már így is annyi ló van bennük mint 20-30 éve egy Ferrariban? Teljesen felesleges.
  • DJ BP
    mostmár mindegy, 100 év múlva már nagy gáz lesz, 300 év múlva meg tuti kihalunk... Lehet most ez nagyon negatív, de ez van, nem vigyázunk a környezetünkre mi emberek (én sem :) nem errő van szó), és előbb-utóbb annyi
  • SötétBarom
    :|

Inkább szélerőműveket kellene építeni :|
    Ja nem, mer "belerepülnek a vándormadarak"
    Szégyen -.-
  • robotnyk
    Tiff Needell mélyen benyal a zöldeknek
  • DJ BP
    nem is kell messzire menni, ezt a Spidert Pesten lőtték :D
  • robotnyk
    lehet, hogy még mindig változtatgatnak rajta, és nem akarják nagy dobra verni, hogy pontosan micsodán.