101030
.
-
Borg #55033 Hydrogen 7 - a jövő? -
Lehet hogy lopta a motort :) -
DJ BP #55031 én ugyanezt hallottam ismerőstől, csak ő 730d-vel járt. A váltócserét mondta, neki is 2x :D, aztán lerohadt valahol határ mellett, fél napot várt, meg ilyenek :), és ezek 1 éves kora előtt történtek vele. De valami üzleti kapcsolat révén ezt kell vennie. Azt mondta Lexust venne inkább (középkorú koroszályba tartozik :). Most 1 éve 750-esre cserélte, azzal még nem volt gond :), legalábbis úgy tudom -
Szerintem inkább azt erősítik ezek a tapasztalatok, hogy nem érdemes általánosítani.
Ritka egyébként az ilyen őszínte BMW-s. -
csodálkozol nem segtett neki senki, az ilyen hülyék megérdemlik:D -
DJ BP #55028 látod azt nem tudom, megérdeklődöm :)
csak mert minimális szinten (mint pl. én :) sem ért hozzá :D -
DJ BP #55027 mondom ,,mintha" -
nah mit lattam ma... tudom auto mania.. de azert leirom ide is..
szal megyek az egyik utcan.. szembejovo savban feka csavo elkezd egykerekezni.
eljon mellettem, nezem vegig a visszapillantoban es a csavo rarant a fekre.. az elejet leteszi de a hatulja azonnal elkezdett csuszni.. eltaknyolt a csavo.
motor bukfencezett (meg szerencse hogy nem 20 meterrel alltam hatrebb mert az automba epult volna a motorja) a csavo meg kigurult a fure...
visszatolattam. segitettem neki felallitani az autot.. korulottem negy vagy 5 auto lehetett nem figyeltem.. senki nem allt meg.. mindenki kukerult minket..
ja amig visszatolattam lassan, addig se segitettek neki.. a csavo labraugrott mikor magahoz tert de a mocit nem tudta felemelni egyedul... mindegy odaertem segitettem.. mondtam hogy, kell-e neki amobilom, akar-e vkit hivni.. hivjak neki mentot vagy valami de aszonta semmi, koszi.. o lelecel... rault a mocira es indult volna, kerdeztem hogy tuti esznel van, tud-e vezetni de mar indult is...
ja amugy bukosisak meg minden nelkul.. trikobane s rovidgatyaban.. persze verzett a szemoldoke... mindket keze.. a laba.. vallarol hianyzott a bor... szep latvany volt..
:(
dehat ez van.. buzi amerikaiaknal nem kell vedofelszereles ha van biztositas amotorra.. -
NAgyon kemeny :) -
Borg #55024 Esetleg csapágyazás. Üresben is csinálja fordulaton, vagy csak menet közben? -
"felmart útfelületen súrlódik a gumi"
sztem kérdésben benne a válasz... auspuff miért süvítene csak felmart úton? -
DJ BP #55022 most jut eszembe, ismerős autója (100e km feletti) fura monoton zúgó hangot hallat, mint amikor felmart útfelületen súrlódik a gumi, szóval olyan picit süvítő jellegűt. Én kipufogórendszerre gyanakszom, ötlet ami még lehet. Ja ésa fordulatszám emelkedésével egyre hangosabb, ötlet? -
Ez csak egy dologra jó: Hátul szétmarják egymást a külykök, mert nem látnak ki, jobb elfoglaltságuk meg nincs -
erre tippeltem -
na így kell letesztelni az autókat -
nemtom, én ha már 3-asra vetemednék, keresnék egy jó GT-TDi-t! irgalmatlanul meg lehet húzni azokat az autókat... Ami VR6-ot környezetemben ismerek azzal különösebb gond nem volt, bár egy rétegvastagságmnérő nem árt mert a faszt & furulyát rajongó kemény tunerek számos ilyen autót szétcsuktak már... -
Az egy A4-es volt
link -
Többet már nem veszélyezteti az embereket... -
200nál szállt el. -
DJ BP #55014 8-asra tippelnék, a felni meg a C-oszlopnál lévő kis ablak miatt, talán a 6-osnál nem ilyen pontosan -
Borg #55013 Szerintem A6.
Inkább az a durva, hogy a srác egy ismert motoros volt, fellépései voltak, bemutatókat csinált. A weboldalán az utolsó bejegyzése az, hogy abbahagyja a motorozást, és áttér az autósportra. Aztán jött ez... hát igen. Nem utcán kellett volna gyakorolni.. Mondjuk látszik a romon, hogy jókis E-s slick gumik voltak az autón, azzal csak egy homok vagy kavicsfoltra futsz, már csúszik az autó. Közútra életveszély, arról nem is beszélve, hogy vizen marha könnyen felúszik. Gondolom lassan se ment... -
G_ArchAngel #55012 Ez A6 vagy A8? -
JA te nem, el is felejtettem
-
Borg #55010 Amerikai SZUPER Tudósok féléves gyűlésén:
--Mint elnök a gyűlést megnyitom!
--Hans itt van??
--Nincs!!
--Bernard??
--Nincs!
--oké akkor megtartjuk magyarul! -
Borg #55009 Mind a hatan? -
Igen... ISmerjük, szomorú, ha te nem. -
énis kaptam egy kedvező ajánlatot, és csak ilyen e.ablak, e.tető gondja van csak, ami ismerös által kb 15-20rongyból meglenne. ilyen árban jelenleg a vr6os a befutó, néztem már 205gtit, r5 gt-t, punto gt-t, de mindegyik baromira szervizigényes. -
DJ BP #55006 Európa tette azzá Ami-t ami lett, innen pumpálták bele a pénzeket a kezdetek kezdetén, 60%ban európai emberek élnek ott. Ennyi erre gondoltam, hogy illene ismerniük EU-t.
Tojnak bele, hát mi ismerjük az Urál hegység földrajzát és történelmét? Pedig itt van közel :DD -
Az európai kultúra kihalt abból az országból a 40-es évekre kb. Ma már olyan, mintha nem is európából jött volna. -
Nekem nincs semmi, de az feltünt, hogy baromi olcsón lehet őket kapni, tehát óvatosan bánnék a dologgal. Nehezen lehet eladni, gondolom. Tehát valami bökkenő tuti van vele. Fifi, ha jól tudom meghajtot már pár golfot. Tőled kérdezz, szerintem.
Amúgy hanyadik generációs? Mert a 3-asokat baromi olcsón dobálják. 3-as volt a legszarabb széria szerintem, és gyanítom, hogy a vr6os is ultraszar belőle. A 4-es meg meg még rohadtúl drága.
Ja közben látom, hogy 3-asra gondoltál. Hááát jól gondold meg szerintem, és játj utána alaposan. Indexen mintha lenne Golf klubb fórum, talán még külön VR6os klub is. Kérdezd meg ott is, ott vannak nagy szakik. -
GOLF III Vr6 mennyire megbizható, mennyire szervízigényes? Van valakinek tapasztalata vele? -
Amúgy nemtom melyik okos mondta már, hogy nem érdeklik őket milyen tudósok honnan mentek oda, de nem is erre gondoltam visszatérve megint. Alapvetően Európa tette azzá Ami-t ami lett, innen pumpálták bele a pénzeket a kezdetek kezdetén, 60%ban európai emberek élnek ott. Ennyi erre gondoltam, hogy illene ismerniük EU-t. -
De legalább szerepelnek. Államok viszont SOHA. -
Nehogy azt hidd hogy a tengeren túlon olyan sokat szerepelnek az ottani sajtóban a közép- és keleteurópai országok nevei. Magyarország most kivétel volt a botrányok miatt, biztos szerepeltünk az ottani 15. oldalakon valahol egy kis sarokban :D -
Az államok ismerése teljesen más. Nagyon ritkán, sőt szinte soha nem hallani az államok nevét, mindig USA. Míg az európai országokat mindig külön említik, és ez nagyon nagy különbség. Ez inkább olyan, hogy Oroszország "oblast"-jait se nagyon tudja felsorolni senki. -
DJ BP #54998 mert? Észak-Amerikában 3 ország van, úgy könnyű, Európában meg mennyi? Így sportszerű sztem, ha az államokat nézzük.
Te csukott szemmel tudod-e Wyoming hol van? :) Én iscsak térképről tudtam most meg, vagy Alabama :) -
Borg #54997 Most akkor fontos, vagy nem fontos? -
De azok államok, nem országok, nagy különbség. Mind1 nem fontos az egész... -
Tuti lesz hülyebiztos parkolóradar az elejében :) -
Borg #54994 És azt google, meg wiki nélkül...