101030
.
  • Kit--Kat
    szép
  • I.C.ram
    Hobbiautó lesz :) Hétköznap marad a BKV :)
  • fifi
    benzinre is maradjon pénzed... :D
  • Tufa
    kereskedő ismerős nem tud jó állapotút, a coupe makulátlan viszont. (bár vr6ost jobban szeretnék)
  • I.C.ram
    1.35 millió.

Mercedes-Benz W114 280 CE

2.8-as einspritz-es, sor 6-os motor, 185 le.
    1973-as. Első szériás coupé, tehát még a hátsó lámpa nem recés.
    Nem olyan rossz, de van mit rajta csinálni bőven azért.
  • fifi
    mennyiért?
    motor?
    évjárat?
    állapot?
  • SötétBarom
    Gecijóóó :D
  • I.C.ram
    Jaja. Coupé.

Ő az:

• Kit--Kat
    állólámpás merci?
  • I.C.ram
    Na már jövőhéten készülni fog a zöldkártya/eredetvizsga az új ótómra :)
  • I.C.ram
    Abból épet nem fogsz találni az tuti.
  • Taranov
    Nem jó a VW? :)
  • Tufa
    audi 80 coupe (88-91) vélemény? :)
  • Kit--Kat
    sztem hagyjuk ezt mert nem erről van szó
  • Taranov
    Az egyfajta igényesség, ha nem elégedsz meg a szarral, márpedig a legtöbb magyarnál, és nálam is csupán erről van szó.
  • Taranov
    Szerintem ez az idézet nem erről a világról szól.
    Mindenki maga dönti el, hogyan él, bizonyos anyagi feltételek teljesülése szükséges, de onnantól kezdve a világon bárhol szinte bármivel foglalkozhatsz, ami kedvedre való. Nem muszáj egy kellemetlen főnök beosztottjaként dolgozni egész életedben csak a pénzért.

Az autókra inkább igaz ez, de a választékra senki sem panaszkodhat :)
  • Kit--Kat
    hát 1 magyarhoz képest tuti pozitívabban, legalább előrébb járok az átlagnál
  • Borg
    És ez mennyire igaz az autókra is.
  • I.C.ram
    Közben megtaláltam az idézetet:

"Kinek kell az a világ, amely az éhenhalás alternatívájaként az unalomba fulladást kínálja fel?"
  • Taranov
    Én megfigyeltem nálad, hogy mindig pozitívan látod a dolgokat, illetve optimista vagy, holott nagyon gyakran erre nem lenne okod. A magyarok gondolkodását inkább a realitások határozzák meg, illetve a realitások alakították ilyenné, amilyen ma.
  • Taranov
    Szerintem ez nincs így, a magyar emberek minden rosszból megkapták a részüket az idők során, ezért alakult ki ez a mentalitás. Az állam mindig túlságosan az emberek fejére nőtt, nem kérte ki a véleményüket, innen származik ez a szkeptikusság.
  • Kit--Kat
    A magyar 1 magának való népég, itt sosem lesznek elégedettek az emberek, akármi történik.
  • Lteebee
    Ja.
    Fura szembesülni vele, milyen sokba kerülök a cégnek és milyen kevés landol ebből nálam.
  • Borg
    Én speciel nem éppen depis lennék tőle, ha mondjuk egy 100-assal megugrana a netto fizetésem (pl az állam csak felét vinné el annak amit most), a mai kiadási szint mellett.
  • Lteebee
    Szvsz nem csak a szélsőségesen depi emberek száma hatványozódna, hanem az elégedetteké, a tervezni tudóké, a jövőképpel rendelkezőkké is.
    De ez nem csak pénz kérdése, hanem pozitív propagandával is elérhető lenne.
  • GregSB
    Igen, ez érdekes. Volt valami olyasmi kimutastás is, hogy a szegényebb országokban sokal több a boldog és életével elégedett ember mint a gazdag fejlett országokban...

Mindenesetre akkor most melyik lenne jobb? A mostani stresszes állapot, vagy ha több pénz lenne otthon, és meghatványozódna a mániákus-depressziósok, lelki betegek, öngyilkosok száma? (költői kérdés ;)
  • I.C.ram
    Az öngyilkosság más tészta.

A konstans jólét egyszerűen elkényelmesíti az embereket, és olyan dolgoktól is depresszióba esnek, amitől egy kelet-európai még csak a fejét sem csóválja.

Egy híres NSZK-s ifjú lázadó az 50-es 60-as években mondott erre egy nagyon találó mondatot. De most nem jut eszembe... :( Majd mekgeresem.
  • GregSB
    Ezt így nem lehet álrlánosságban kijelenteni. Ott van Norvégia, Svédország, Írország. Mindegyik országban jóval nagyobb a jólét mint nálunk (főleg íreknél, jelenleg Euban náluk a 2. legmagasabb az egy főre eső GDP), mégis sokkkkkal több ezekben az országokban az öngyilkosság mint nálunk. A pénz nem minden... Ott is ugyanúgy vannak köcsög főnökök, akik stresszessé teszik a hétköznapjaidat, undorítóan ronda nők, a jó melókat meg ugyanúgy a főnök rokonjai kapják mint otthon.

Egy dologban mások ezek az országok a több pénzen kívül: az emberek többsége nem sír annyit "hogy jajj de szar nekünk" mint otthon. De ez már elég durván off, sry :D
  • I.C.ram
    De alapjában véve sokkal stresszmentesebb az élet. Nem azért kell izgulni, hogy jövőhónapban vajon telik-e már egy hétvégi kiruccanásra, hanem azon, hogy a tengerpartra menjenek vagy pedig a hegyekbe.
  • GregSB
    Minden csak felfogás kérdése. Tőlünk fejlettebb országokban sem csak kedves és megértő főnökök, szép gondos feleségek meg álommelók léteznek :D
  • Lteebee
    Szerintem nem a nép a balhés, hanem a gerjesztett közhangulat és a tudatlanságban tartás okozza.
    Mindenki törleszteni akar valahol.
    Ezért a rengeteg előzgetős szuzukis, meg a gagyituningos csírák esténként az utakon.
    Szar a meló, szemét a főnök, ronda a feleség, kevés a pénz...
  • DJ BP
    ez eszméletlen, micsoda balhés nép vagyunk, ezek alig várják sztem... De mégha hibás is valaki, és elismeri, mit kell rászállni, ezt nem tudom megérteni. Jobb lesz attól? Persze ha még neki áll följebb megértem.
    Az elütéseknél, sztem ez az emberek irigységéből fakad, akinek nincs autója, az tuti az autóst tartja hibásnak, és az ilyenek akik odacsődülnek nagy valószínűséggel nem gazdag értelmiségiek :)
  • cement
    anyam egyszer egy reszeg cigany embert baszott el aki epp a kocsmabol tantorgott ki es beesett szerencsetlen muter ele aki 40el ment... a csavokam megstukkolta a szelvedot utana leesett a foldre es a fejet betorte de szerencsere nem lett nagyobb baja mert akkor anyamat tuti kinyirjak a geci dzsipok, igy is 5 perc alatt lettek vagy 50en es ha nincsenek ott a zsernyakok akkor meglincselik....
    egyik nalunk dolgozo mukso meg elbaszott egy ciganyt aki epp egy lopott kocsiradioval szaladt menekult a rendorok elol es kifutott az utra... asszem azota el is koltozott onnan ahol lakott mer a ciganygyerek meghalt es halalosan megfenyegettek a csaladtagjai.. aaa szegyen ez a sok geci cigany
  • Kit--Kat
    örülj hogy nem cigusok voltak
  • desigo
    Elém egy kb 80 éves öreg néni biciklizett ki az örökzöldek mögül.
    5 percen belül több tucat ember akart kinyírni mert elütöttem.
    Nem mintha lett volna esélyem megállni.
    Lincshangulat sux:(
  • I.C.ram
    Ja most utaztam én is a villamoson 18-ason. és telibe kapott egy fiat pandát oldalról. Nyugdíjasok rögtön le a villamosról, és neki estek a szerencsétlen nőnek (aki amúgy a hibás is volt), aki úgy remegett az ijedtségtől, hogy a telefont nem bírta használni, és a sok turbónyugdíjas rögtön neki estek, hogy "hogy lehet így vezetni" "meghogy körbe kéne nézni stb". Már-már lincshangulat volt a villamoson. Vártam, hogy mikor mennek és verik agyon a nőt a harciszekerükkel.
  • pszihopata
    Elém is kitolatott egy kocsi a parkolóból,600-as suzukival voltam 40-el mentem,mást sem hallottam a tömegből mint hogy-'mennek mint az állat".A vértől nem láttam a billentyűket a telefonomon,de a mentőt nekem kellett kihívnom,néztek mint borjú az újkapura,meg osztották az észt.
  • I.C.ram
    Én Hollandiában láttam egy elég durva balesetet.

Csávó baszomnagy BMW túramotorral, de azzal a hatalmassal, amin van légkondi minden szar. Megy-megy, erre kitolat egy autó egy kis utcából a motoros meg nem bírt már megállni és beleszállt a kocsiba. Viszont, amin meglepődtem, hogy minden rohant oda segíteni, rögtön telefonáltak, amíg én csak lestem, hogy mi a franc van, addig már 3 ember hívta a mentőket. Itthon ilyen nincs az is tuti.
  • cement
    hat igen, ez rendes volt toled. sajnos en is lattam mar tobb balesetes videot is amelyiken motoros esik esik el, vagy basszák el az usában és senki nem áll meg, mindenki kikerüli a törmelékeket és megy tovább... sajnos ez már kezd magyarországon is divat lenni, az utóbbi pár honapban láttam pár balesetet és az emberek közömbösségét
  • desigo
    Nem túl bizalomgerjesztő a csomagtartóban a hordó...
    Sorozatgyártás ebből sose lesz