101030
.
  • bardocz
    BMW-s.
  • Csabesz6
    Utálod a japán autókat, de mi vagyunk az elfogultak. Grat.
  • R0zs0máK
    Vagy fűrészpor+brigéciol
  • R0zs0máK
    Féktisztító
  • Szabi #96475
    ismerős a dizájn... :D
  • Stockbauer33 #96474
    police :)
  • Szabi #96473

• Falkon
    Jól mondod! :) Mindenkinek más az ízlése. Én speciel utálom a japán kocsikat :D Bmw-m van, imádom, nem hagy cserben. És hiába 21 éves, nagyon megnézik mindenhol. Sok helyen hallom vissza, hogy mennyire szép az autóm. Megtisztelő :D
  • Falkon
    Kiakasztanak a sok toyotás fasszsággal :DDD
    Már csak a technikum van :D
  • SötétBarom
    Tétjét = retket
  • SötétBarom
    Garázs padlojárol el lehet valahogy távolítani az olajat meg a tétjét? Sima aszfalt azt hiszem.
  • tipitmi
    mosogépgártók az első helyeken :DD
    vicc ez a statisztika
  • Ams
    Ezen fuss át egyszer, meg ezen is.
  • Csabesz6
    F@sznak jársz Te a Fáyba?:D
  • tipitmi
    nekem volt japán autóm, a kuplung is beszart a munkahenger is meg a váltó is csapágyas lett.
    felesleges az alapján autót venni hogy ez megbízató japán nem fog elromlani, minden autó elromlik egyszer.
    szerintem a BMW jó autó, alkatrész meg nem drágább hozzá, nekem pl 50% kedvezményem van a bárdinál, de jó minőségű használt alkatrészeket nagyon olcsón meg lehet venni a BMW-hez.
  • Blum
    Nem vagyok elvakult,pusztan ez a racionalis dontes szamomra. Ennyi erobol en is hivhatnalak BMW prolinak,merthogy annak neve van. Tiszteletben tartom a velemenyed,nem fogok semmi sztereotipias hulyeseget a nyakadba aggatni. Te BMW-t venned meg,en a Toyotat..ennyi.
  • Falkon
    Ennyire nem kell elvakultnak lenni :D
    "váááá csak a japán...áááá"
    Hagyjuk, ez fasszág.
    Ha a bömösnek normális tulaja volt, és karbantartotta, akkor még egy jó pár évig szolgálni fog hűségesen. Ha csapták, szartak bele, akkor ne várj csodát. És a másik hogy egy bmw-nek neve van! Corolla... heee :/
  • Szabi #96462
  • Lteebee
    Nekem 86-os volt.
    Akkor még textilkárpit volt az ajtókon!!!
  • SötétBarom
    Annyira nem vagyok vastag, hogy két autóm legyen, ezért a járósat szeretném szeretni is :)
  • R0zs0máK
    +1

Amúgy járósnak én is a Corollát mondanám, pedig rühellem a '87 utániakat, mint a szart :D :D :D
  • desigo
    Többségünk elfogult nem kicsit.
    Értetlenül is álltam az olyan racionális autóvásárló ismerősöm előtt aki hahun beírta a max árösszeget majd bepipálgatta az extrákat amire neki szüksége volt majd a kiadott találatok közül random megvette a neki tetszőt.
    Fullos Micu Colt.Évek óta gond nélkül kiszolgálja.
    Én el nem tudom képzelni,hogy ne a márka legyen az első amit kiválasztok.
  • Ams
    Királyak ezek a "ez az autó objektíven a legjobb/legszerethetőbb, mert szerintem" hozzászólások...
  • icetihi
    E36, vagy E46? E36-ost 99-est nyugodt szívvel, E46-nál akadhat pár probléma, mivel onnantól kezdték gyártani. Alkatrész ellátottsággal nincs probléma, rengeteget hoznak be bontásra mindkét típusból, ráadásul van minimum 2 weboldal is, amelyik komolyan foglalkozik velük (árakkal/képekkel stb.) Nekem 92-es 320i-m van, elvileg 260k km-el de szebben jár, mint akármelyik másik autóm, ami eddig volt. Egyébként meg nem utolsó sorban, ezek olyan autók, amit szeretni lehet. Egy corolla, vagy akármilyen egyéb hétköznapi típus... hááát...
  • SötétBarom
    Fityó sem hagyott ott egyszer sem :D
  • Blum
    Majd cseszheted a boros-klimas bimmeredet,amikor az utszelen acsorogsz a szerelore varva es nezed ahogy a taho paraszt szorcsog a Corollaval melletted :D
  • SötétBarom
    Azért komoly kényelmi szempontok is játszanak, nagyon nem mindegy, hogy egy 1.6os egy tonnás corollával szörcsögök nap mint nap, vagy 3 ezres fordulaton benyomott tempomattal kilibbenek egy bőrős klímás bimmerrel..

Km annyira nem extrém, egy héten mondjuk 4-500 között alakul..

• cement
    bazdmeg... az 5573 autó/nap az USA-ban. más kérdés hogy 15-20%-uk nem fogja majd tudni rendesen törleszteni
  • cement
    csak mivel SB-nek napi szinten át kell járnia ausztriába dolgozni (ha jól tudom) így menne bele kilométer rendesen. ebben az esetben már nagyon nem mindegy h mennyire megbízható autót választ. inkább vegyen egy csúnya, de jó corollát, és a pénzt amit megspórol a szervizen tegye félre h egy nap vehessen magának egy hobbi élményautót amit szívből szeret. nekem ez a véleményem.
  • pszihopata
    egy autóvásárlás lehet érzelmi döntés is,hiába tudom én is hogy egy corolla jobb választás mint egy 26 éves merci mégis az utóbbival járok mert az tetszik
  • Blum
    Hagyd a banatba azt a BMW-t,plane ha van egy olyan jo alternativa helyette mint a Corolla. Ha en lennek ebben a helyzetben akkor 1 percig sem gondolkodnek hogy melyiket vegyem meg :)
  • SötétBarom
    100 rongyért viheti bárki, még megy is. Csak olyanokat csattan, hogy öröm hallgatni :DDD
  • tipitmi
    amúgy a BMW jó döntés
  • tipitmi
    ha gondolod átveszem tőled, mással nem bassz ki, hogy szopjon vele, meg úgy is addig árulnád, hogy rá kéne költeni sokat.
  • SötétBarom
    Fityó absz. ész döntés volt, mivel a családé volt új kora óta (gyakorlatilag per pillanat is első tulajos). Motor a mai napig érintetlen, egyszerűen lelakódott keményen. :DD (Tipikus első autós ökörségek - randa hifi beépítés, törések, aztán ahogy halmozódtak az esztétikai bugok, úgy lett hatványozottan ocsmányabb).
  • Borg
    Nézd, amikor a fiatod vetted, akkor is nyilvánvalóan nem az eszed után mentél, szóval eléggé valószínű, hogy most is ez lesz a helyzet :)
    Magyarán a BMW eléggé eldöntött kérdés :)
    Nem azt mondom, hogy nem jársz jól vele, csak azért tévhitekbe ne ringasd magad... abból is ki fog hullani ez-az, és annál is nagyra nyithatod a tárcád, ha rendben akarod tartani. Sőt.
  • Borg
    Ha 200 ezernél még bejáratósak, akkor honnan a sok felújított alkatrész? :D
    Biztos egy másik dimenzióból érkeznek, ahol meg ugyanúgy elkopnak mint bármi más.
  • SötétBarom
    A fenntartási költségek annyira nem feltétlenül basznak földhöz, ami a legnagyobb bajom a fityóval, hogy ocsmány (5ször volt törve, fényezés több helyen szar, meg van húzva, lóg az eleje, szakadt a kárpit, stbstb.), és értéktelen. A bömi gyönyörű, ha költeni kell rá nem érezném úgy, hogy szart keverek fakanállal.
  • Falkon
    El ne hidd. Bmw 200ezer km-nél még bejàratós. Bonotottan, felújìtottan halom szàmra van alkatrész. Ne egy fiathoz mérd azért! Nyomàba se ér a bajornak :)) Nekem is bmw-m van, 400ezer km-rel, de gyönyörűen teszi a dolgàt :)
  • cement
    ez a kerella még nem is olyan csúnya, ugyanebből a szedán vagy liftback, na az az igazán rút :D a hatchback egy jó kis felnivel pofásan tud kinézni sztem