101030
.
  • SötétBarom
    Áhh.. Már kb 2 hónapja folyamatosan ott parkol.. Csak most történt meg a tranzakció :)
  • Lteebee
    Valszeg nem ismerte az autót, nem gondolta, hogy szomszédé.
    Lehet, azt gondolja, minden lakó megelégedésére cselekedett, amikor összebaszta a köcsög outsider verdáját.
  • SötétBarom
    Hát igen.. De még ha lenne rajt valami orbitális sportkipufogó, vagy 1000 wattos hifi (az lesz ), de nem.. Pusztán nem teccett neki, ahol parkolt.. Biztos nem tudta lebrunyálni a kutyája a jól megszokott bokrot vagy nemtom..

Na mindegy, valami ismerőssel remélem helyre tudom rakni nem sokból.. =(
  • Kit--Kat
    De hihtetelen ezt nem értem, a por nép fiainak szokása az Audik meg a Mercik stb. megkarcolása megcsonkítása, de 1 átlagos hétköznapi autót nem tudom elképzelni milyen betag fasz tesz tönkre ráadásul szomszéd, hihetelen milyen emberek élnek itt...
  • SötétBarom
    99es Brava 1.6 16v
    103HP
    Megkímélt állapotban (amíg az a fasz ma reggel meg nem húzta)
  • Kit--Kat
    én Bravo I.re tippelek
  • robotnyk
    126?
  • Borg
    Multipla? :D
  • SötétBarom
  • Kit--Kat
    Olasztot? E' miről beszélel?:D
  • SötétBarom
    xDDDDD

Nem.
    Fiat.
  • desigo
    Lehet találgatni?

Lancia delta HF integrale?
    esetleg Grande Puntó?
  • SötétBarom
    Nem vagyok pesti, de má szervezem a tüntető jellegű fellépést. :)
    Páran összedobunk pénzt, odaparkolunk 1 autóval valami tilos placcre, megvárjuk amíg felhelyzik a ketyerét.. Ezután valaki elmegy befizetni a csekket, addig a többiek gondosan megpakolják a vasat (előzőleg gondosan összegyűjtött és meleg) kutyaszarral.. Majd videóra rügzítjuk, ahogy a lelkes emberke leműti a cuccot :)
  • SötétBarom
    Majd jönnek a képek, lehet fikázódni :)
    Olasztot :D
  • desigo
    Purhabot az órába nekije:)
  • Kit--Kat
    Milyen a verdát vettél??:)
  • SötétBarom
    :)
  • Borg
    "revenge is a dish best served cold"
  • SötétBarom
    Akkor is ezt mondanád, ha tarkólövés járna érte?

Amúgy a meghúzás idegesít jobban.. De őt elkapom, ha addig élek is!!!
  • Borg
    Vagy nem parkolsz tilosban :P
  • SötétBarom
    Ezzel tisztában vagyok, viszont rendszer semmenyire sem következetes.. Másfelől pedig egy fél órás parkolási szabálysértésért kicsit erős egy 15k-s bírság, hétfő este fél hétkor úgy, hogy vidéki vagyok.. Ha nincs nálam egy forint se, akkor mit csinálok? Összekoldulok pénzt vonatjegyre, hazajövök, megvárom amíg kapok fiztést, utána pedig visszamegyek a csajomér meg muteromér, vagy mi a fasz?
  • Borg
    Azért tegyük hozzá, hogy ahova te parkoltál, az már nem felfestett parkolóhely, ha a másik oldaladon nem volt csík. Szal a kerékbilincs ilyen formában jogos volt, még ha a magyarázatát elbaszták akkor is.
  • SötétBarom
    Ez is nagyonnn felb@szta az agyam.. A büntetés indoka: kereszteződésnél öt méteren belül parkolt.. Nagyon cseles.. Öt méteren belül van még két slot, ahová lehet parkolni.. Azt jól kifizetik az emberkék, az utolsó rész, ami szabad helynek néz ki, pedig ideális zsíros csekkek osztogatására.. Ha utánaszámolok, hogy a VII kerület kis utcáiban minden kreszteződésben 4db ilyen hely van, akkor az jelentős mennyiségű pénz.. És ehhez hozzáadódik a szabálytalanul elhelyezett parkolóhelyekből befolyó pénz. Remek.. Imádom ezt az országot!!! Juhhhúúú.

• SötétBarom
    Azt a mocskos centrumot is megbosszúlom valahogy.. Még nemtom hogy, de "I'll find a way".. =D
  • robotnyk
    részvét :C
  • SötétBarom
    Huhh.. Átéltem az elmúlt néhány év legkellemesebb napját.. Nagyon jó volt.. Kifizettem az első tütümet, minekútán lendületből kapott egy kerékbilincset pesten :|

Ezekután (kb 800km vezetés után) hazaestem éjjel egykor.. Reggel fél 8kor viszem a barátnőmet dolgozni, a két ajtót kb 110cm hosszan egy kedves aranyos polgártárs végighúzta kulccsal.. Hát nem szívbemarkoló???

Hozzáteszem "jó" környéken, zárt udvarú társasházban.. Otthon édes otthon...

Ha rájövök ki volt, darabokra tépem.. Kiszedem a veséjét, a tüdejét, és csinálok szalontüdős velőspacalt a testrészeiből. amit megetetek valami állattal...

:@@@@@@
  • Taranov
    Citroen C6 + Ford Mondeo = sedan
    Citroen C6 + Peugeot 407 SW = kombi? :)
    Nagyon hasonlók ezek az autók mostmár.
  • CSOCSO
    17 hibapont..... mondjuk az ilyen centrifugalis eros kerdestol hirtelen leesett a pofam... nem is emlekszem fizikiai kerdesekre
  • Borg
    Azta k.... per pillanat külsőre nem tudnék rondább autót mondani. Na jó, az előző multipla nem volt egy szépség :D Ja meg a sangjongok, ok. De akkor is, hogy képzelte ezt a rönó? Ráadásul nem kevés C5-ös hasonlóság fedezhető fel. Ami megintcsak nem pozitiv a kinézet szempontjából...

Belülről nem rossz. A bmw belsőt nem is hoznám összefüggésbe ezzel, fényévekkel jobban néz ki a rönóé.
  • I.C.ram
    Én annó elsőre megbuktam 17-tel :D Úgy mentem be, hogy mi a francnak könyv, ez tiszta logika, akárki kitalálja, aztán nagyot koppantám, mikor kiderült, hogy mégsem olyan rohadt logikus :D 2. már 3 ponttal átmentem.

Volt egy csaj, aki rengeteg tanult rá, és 29 hpja lett :D
  • I.C.ram
    belseje kicsit bmw-s.

Amúgy Arch alatt szart be a laguna? :D Miért akarnak mégegyszer ugyanilyen szart venni?
  • GregSB
    Dzsí árk éndzsöl te érdeklődtél itt nemrég új Laguna-val kapcsolatban:

Itt van, bejelentették.

Belseje nagyon tetszik, de az orrával nem vagyok kibékülve :S
  • GregSB
    Uhh én csúnyán megbuktam. Pedig anno elsőre átmentem 5 v 6 hibapontal.
  • pszihopata
    Elektromos autó fúziós erőművi árammal /tokamak/töltve,egész jó megoldás lenne.De még mindíg ott az a sok szar akksi.Meg az a 30 év mire összejön a mutatvány,ha egyátalán sikerül.tokamak
  • Count Adyn
    Igen, néha a szövegértéshez több köze van a dolognak mint a kreszhez.D
  • neevous
    @Borg: Igen, erre gondoltam.

Elektrolízissel inkább csak laboratóriumi mennyiségű hidrogént lehet előállítani. A szélerőművek hatékonysága is eléggé megkérdőjelezhető, ha figyelembe veszed az erőművek előállításnál befektetett nyersanyagot és energiát. Elektromos ellátást meg nem lehet szélerőművekre építeni, hiszen az áramtermelésük nem konstans. Szumma szummárum: egyelőre tökéletes megoldás nincsen a jövő energiaellátásával kapcsolatban.
  • I.C.ram
    Ja és a legprimitívebb módját el is felejtettem. Az elektrolízis, amihez csak víz és áram kell. Igaz az áramot meg kell termelni, ami lehet szénből, kőolajból, maghasadásból, de lehet akár szélerőműből is.
  • Borg
    Nem így értette.

Ahhoz, hogy te pl vízből, vagy metánból hidrogént állíts elő, elektromos áram kell. És az áram az, amit szénből termelsz meg, mert a fejlődő országok (sőt, még a modernebbek is) áramtermelésének még mindig a legnagyobb részét a szénerőművek adják.
  • I.C.ram
    Nem csak szénből lehet előállítani, sőt szénből előállítani még költségesebb is talán. Mindenféle szénhidrogén alapú gázból lehet előállítani, amibe beletartozik a methán is, amig elég könnyen lehet produkálni pl gyümölcs rohasztással. Olyanról nem is nagyon hallottam, hogy pl kőszénből állítanak elő hidrogént.
  • neevous
    Szerintem addig biztosan nem, ameddig a hidrogén előállítása közben szenet égetnek.