101030
.
  • CSOCSO
    OMG...
  • Borg
    Mert mennyivel szebben hangzott volna a cikkben igaz, hogy "kikanyarodáskor félgázt nyomunk egy több száz lóerős sportautónak". Maradjmá...
  • CSOCSO
    szvsz nem kell padlogaz egy keresztbefordulashoz.. de majd egy hondas megmondja...
  • Borg
    Jah, a tükörjégen állt keresztbe valszeg...
  • CSOCSO
    "kikanyarodáskor padlógázt nyomunk egy több száz lóerős sportautónak"
    kurvara nem nyomott padlogazt.. de ezt egy kibaszott suket is hallana...
  • CSOCSO
    ennyi.. akkor szerintem egy FIAT os volt mert TOYOTA-S jel van az auton.. egyertelmu, nem???
  • DJ BP
    de ennek kanyarban odalépsz, már ki is ment a segged alól :)

De gondolj már bele, 500 lóerőnél mi a frásznak több? Már a 400 is hülyeség... 300 LE-nek sztem elégnek kéne lennie
  • Borg
    Meg hogy ifjú pistike alá egyből hothatch-et tol apuci...
  • GregSB
    Szerintem be kéne vezetni hogy csak külön jogsival lehessen vezetni supercarokat meg bármilyen izmosabb autót... és akkor nem lenne az hogy N+1-edik tehetős angol megvesz egy Porschet, benebez a gumballra és kinyír egy családot kelet-eu-ban :)
  • I.C.ram
    Ja, csak míg a Suzukiban nem érzel késztetést, hogy nyomjad neki, addig egy 600 lovas autóval a segged alatt, már te is kicsit máshogy fogsz bánni a gázzal.

Persze kanállal is lehet embert ölni, de valahogy a géppiszollyal könnyebb.
  • GregSB
    Lol, és melyikkel fogod nagyobb valószínűséggel kinyírni magadat vagy egy másik autóst az úton, a 60 lovast stiftel vagy az 500 lovas BMW-vel? :D

Én totál feleslegesnek tartom ezt a kicsinyes lóeró-presztízs háborút 500 lóerő felett a szedán kategóriában. Fejlesszenek rendes sportautókat, ott lenne értelme.

De szerintem ne vitatkozzunk ezen tovább, a múltkor is kiderült hogy más véleményen vagyunk ebben a témában és sztem soha nem fogjuk egymást megyőzni.

• robotnyk
    egy 60 lóerős suzuki is lehet veszélyes, ha idióta a sofőr, szal -.-
  • GregSB
    Szerintem az 500 lovas BMW v Merci is veszélyes ha idióta, vezetni nem tudó emberek kezébe kerül (lásd Borg által belinkelt kínos videót).
  • robotnyk
    ez nem azért veszélyes, mert 600 lóerős, hanem mert szarul van összerakva, szar anyagokból -.-
  • GregSB
    Az mellékes lesz hogy a Caddy egy nyolcezer köbcentis teherautómotorból éri el ezt, akkor is nekik lesz több lovuk, nekik lesz nagyobb a f@szuk :D
  • I.C.ram
    Abból is látszik, hoyg ez presztizs kérdés, hogy míg a BMWnek, mondok egy számot, 500ból 400 jut el a hátsó tengelyekre, addig a Cadillacnek 600ból jut el ugyanennyi, de mégis a Cadillac lesz a menőbb, mert annak nagyobb a névleges teljesítménye :P
  • GregSB
    600 lóerős sportszedán a Cadillactől?

"A jelenleg kínált sportszedánok teljesítménye 500 lóerő körül mozog. Eddig úgy nézett ki, hogy ennél tovább nem is nagyon megy majd senki, hiszen már így is kihasználhatatlannak és veszélyesnek látszanak ezek a típusok. A lóerők száma ugyanakkor presztízskérdés is, a Mercedes vagy a BMW aligha nyugodna bele, ha a Cadillac ezen a téren átvenné a vezetést."

Pont erről beszélt Tiff a lehurrogott cikében. Értelem = 0.
  • SötétBarom
  • Borg
    [URL=http://www.origo.hu/auto/20070606kinos.html]"picit" kínos...[/URL]
  • DJ BP
    akkor már csak embereket kell toborozni hozzá :DDDD
  • SötétBarom
  • Taranov
    És az a poén, hogy ezeket a bírságokat sosem a rendőrség szabja ki, hanem a közterület-felügyelet.
  • Csabesz6
    akimeg igy meghuzta, azt orrba szájba rugdosnám.merre laksz sötét?:P hivom a genget bazze
  • Csabesz6
    "Az autó minőségbiztosítása:"
    lol:D!
  • SötétBarom
    Pics:

Nem a legjobb a minőség, de most ennyire futotta.. Majd egyszer csinálok még párat, ha valahogy lesz végre időm valamire -.-

Az autó minőségbiztosítása:

És a mai kedvesség:

• GregSB
    Jól látom hogy a csaj is festve van? O.o
  • I.C.ram
    Múltkor láttam egy elhagyatott polákot. Ki volt rakva egy irodaház üves részére, erre rávágtak egy kerékbilincset...
  • Tufa
    olyasmi
  • Kit--Kat
    hogy másokra is reárőltesd a tuccot?:DD
  • Tufa
    Ha csak a légkondi a szar akkor nemgond, nagyhifi a terv ahoz meg a leengedett ablak a jó :)
  • SötétBarom
    Jogosnak akkor érezném, ha a csekken a számlatulajdonos nem kft-re, hanem főkapitányságra végződne -.-
  • Taranov
    A büntetés jogos, de abban igazad van, hogy ezzel nagyon meg tudnak szivatni egy viszonylag messze élő embert.
    Sokszor vitatták már a kerékbilincs értelmét, hiszen a tilosban, azaz alkalmatlan helyen parkoló autóst miért jó maradásra kényszeríteni?
  • Borg
    Tudod ez tipikus eset arra, hogy kivesz 1-2 filléres alkatrészt belőle azért, hogy ne tudd kipróbálni a helyszínen, de elmondhassa hogy hugyérszarér meg tudod javíttatni úgyis. Aztán mikor tényleg arra kerül a sor, kiderül hogy még ezer sebből vérzik...
  • CSOCSO

LOL!!!!
  • Tufa
    leinfoztam közben, egy cső hiányzik meg egy szürő, a kompresszor müködik rajta.
  • SötétBarom
    Attól függ mi a baja.. Egy csere az bőven hatjegyű, és nem egyessel kezdődik.. (szerintem)
    Persze bontó a barátod :)
  • I.C.ram
    Marci-Merci (hahaha) eredetvizsga OK :)
  • SötétBarom
    Hihetetlen.. Sok szerencsétlen gyík, asziszik, ha nem panelban laknak, akkor már nagykirályok.. Görcsösen védik minden apró kis szánalmas négyzetcentjüket.. 20 évig laktam lakótelepen (sok volt a sötétbőrű, ill. alulképzett & alkoholista úriember), mégsem fordult elő ilyen egyszer sem..

Btw. a szomszédok színvonaláről tökéletes képet ad néhány lakosgyűlésen elhangzott okosság, mint például az "este 11kor ne verje a csaphoz a bortvát, mer az zavar" ill. "nemtom ki járkál haza éjjel 11kor magassarkúban!?"..

LoL :D
  • Tufa
    Tudja vki hogy egy fiat bravoban(96) kb milyen árban lehet egy klíma javítás vagy cserélés? Legkevesebbtől a max értékig érdekelne
  • GregSB
    Társasház powa :D

Régebben unokabratyeszom parkolt úgy hogy kicsit belelógott a kocsija orra a gyalogos kijáróba, reggel teli volt tojással a teteje :S