101030
.
-
OMG... -
Borg #55192 Mert mennyivel szebben hangzott volna a cikkben igaz, hogy "kikanyarodáskor félgázt nyomunk egy több száz lóerős sportautónak". Maradjmá... -
szvsz nem kell padlogaz egy keresztbefordulashoz.. de majd egy hondas megmondja... -
Borg #55190 Jah, a tükörjégen állt keresztbe valszeg... -
"kikanyarodáskor padlógázt nyomunk egy több száz lóerős sportautónak"
kurvara nem nyomott padlogazt.. de ezt egy kibaszott suket is hallana... -
ennyi.. akkor szerintem egy FIAT os volt mert TOYOTA-S jel van az auton.. egyertelmu, nem??? -
DJ BP #55187 de ennek kanyarban odalépsz, már ki is ment a segged alól :)
De gondolj már bele, 500 lóerőnél mi a frásznak több? Már a 400 is hülyeség... 300 LE-nek sztem elégnek kéne lennie -
Borg #55186 Meg hogy ifjú pistike alá egyből hothatch-et tol apuci... -
Szerintem be kéne vezetni hogy csak külön jogsival lehessen vezetni supercarokat meg bármilyen izmosabb autót... és akkor nem lenne az hogy N+1-edik tehetős angol megvesz egy Porschet, benebez a gumballra és kinyír egy családot kelet-eu-ban :) -
Ja, csak míg a Suzukiban nem érzel késztetést, hogy nyomjad neki, addig egy 600 lovas autóval a segged alatt, már te is kicsit máshogy fogsz bánni a gázzal.
Persze kanállal is lehet embert ölni, de valahogy a géppiszollyal könnyebb. -
Lol, és melyikkel fogod nagyobb valószínűséggel kinyírni magadat vagy egy másik autóst az úton, a 60 lovast stiftel vagy az 500 lovas BMW-vel? :D
Én totál feleslegesnek tartom ezt a kicsinyes lóeró-presztízs háborút 500 lóerő felett a szedán kategóriában. Fejlesszenek rendes sportautókat, ott lenne értelme.
De szerintem ne vitatkozzunk ezen tovább, a múltkor is kiderült hogy más véleményen vagyunk ebben a témában és sztem soha nem fogjuk egymást megyőzni.
-
egy 60 lóerős suzuki is lehet veszélyes, ha idióta a sofőr, szal -.- -
Szerintem az 500 lovas BMW v Merci is veszélyes ha idióta, vezetni nem tudó emberek kezébe kerül (lásd Borg által belinkelt kínos videót). -
ez nem azért veszélyes, mert 600 lóerős, hanem mert szarul van összerakva, szar anyagokból -.- -
Az mellékes lesz hogy a Caddy egy nyolcezer köbcentis teherautómotorból éri el ezt, akkor is nekik lesz több lovuk, nekik lesz nagyobb a f@szuk :D -
Abból is látszik, hoyg ez presztizs kérdés, hogy míg a BMWnek, mondok egy számot, 500ból 400 jut el a hátsó tengelyekre, addig a Cadillacnek 600ból jut el ugyanennyi, de mégis a Cadillac lesz a menőbb, mert annak nagyobb a névleges teljesítménye :P -
600 lóerős sportszedán a Cadillactől?
"A jelenleg kínált sportszedánok teljesítménye 500 lóerő körül mozog. Eddig úgy nézett ki, hogy ennél tovább nem is nagyon megy majd senki, hiszen már így is kihasználhatatlannak és veszélyesnek látszanak ezek a típusok. A lóerők száma ugyanakkor presztízskérdés is, a Mercedes vagy a BMW aligha nyugodna bele, ha a Cadillac ezen a téren átvenné a vezetést."
Pont erről beszélt Tiff a lehurrogott cikében. Értelem = 0. -
-
Borg #55175 [URL=http://www.origo.hu/auto/20070606kinos.html]"picit" kínos...[/URL] -
DJ BP #55174 akkor már csak embereket kell toborozni hozzá :DDDD -
-
És az a poén, hogy ezeket a bírságokat sosem a rendőrség szabja ki, hanem a közterület-felügyelet. -
akimeg igy meghuzta, azt orrba szájba rugdosnám.merre laksz sötét?:P hivom a genget bazze 
-
"Az autó minőségbiztosítása:"
lol:D! -
Pics:
Nem a legjobb a minőség, de most ennyire futotta.. Majd egyszer csinálok még párat, ha valahogy lesz végre időm valamire -.-
Az autó minőségbiztosítása:
És a mai kedvesség:
-
Jól látom hogy a csaj is festve van? O.o -
Múltkor láttam egy elhagyatott polákot. Ki volt rakva egy irodaház üves részére, erre rávágtak egy kerékbilincset... -
olyasmi
-
hogy másokra is reárőltesd a tuccot?:DD -
Ha csak a légkondi a szar akkor nemgond, nagyhifi a terv ahoz meg a leengedett ablak a jó :) -
Jogosnak akkor érezném, ha a csekken a számlatulajdonos nem kft-re, hanem főkapitányságra végződne -.- -
A büntetés jogos, de abban igazad van, hogy ezzel nagyon meg tudnak szivatni egy viszonylag messze élő embert.
Sokszor vitatták már a kerékbilincs értelmét, hiszen a tilosban, azaz alkalmatlan helyen parkoló autóst miért jó maradásra kényszeríteni? -
Borg #55161 Tudod ez tipikus eset arra, hogy kivesz 1-2 filléres alkatrészt belőle azért, hogy ne tudd kipróbálni a helyszínen, de elmondhassa hogy hugyérszarér meg tudod javíttatni úgyis. Aztán mikor tényleg arra kerül a sor, kiderül hogy még ezer sebből vérzik... -
LOL!!!! -
leinfoztam közben, egy cső hiányzik meg egy szürő, a kompresszor müködik rajta. -
Attól függ mi a baja.. Egy csere az bőven hatjegyű, és nem egyessel kezdődik.. (szerintem)
Persze bontó a barátod :) -
Marci-Merci (hahaha) eredetvizsga OK :) -
Hihetetlen.. Sok szerencsétlen gyík, asziszik, ha nem panelban laknak, akkor már nagykirályok.. Görcsösen védik minden apró kis szánalmas négyzetcentjüket.. 20 évig laktam lakótelepen (sok volt a sötétbőrű, ill. alulképzett & alkoholista úriember), mégsem fordult elő ilyen egyszer sem..
Btw. a szomszédok színvonaláről tökéletes képet ad néhány lakosgyűlésen elhangzott okosság, mint például az "este 11kor ne verje a csaphoz a bortvát, mer az zavar" ill. "nemtom ki járkál haza éjjel 11kor magassarkúban!?"..
LoL :D -
Tudja vki hogy egy fiat bravoban(96) kb milyen árban lehet egy klíma javítás vagy cserélés? Legkevesebbtől a max értékig érdekelne -
Társasház powa :D
Régebben unokabratyeszom parkolt úgy hogy kicsit belelógott a kocsija orra a gyalogos kijáróba, reggel teli volt tojással a teteje :S