101030
.
-
gajardot eddig csak jeremytol hallottam amcsiban szvsz mindenki gallardozik -
Ez a két dolog nincs összefüggésben.
Elég csak megnézni a komolyabb pályaverseny-autókat (Forma-1, Indy, Nascar stb), a te elméletedet követve azoknak is 4wd-nek kéne lenniük, pedig mind hátsókerekes. -
awdnek semmi köze ehhez. Sőt AWD nélkül még goyrsabb lenne a veyron. AWD csak a kanyarodás miatt van benne, meg az állórajt miatt.
Végsebesség gyorsulás, ezek mind az AWD ellenségei. Egy AWD rengeteg + áttételből áll, és minden áttétel veszteséggel jár. Hiába van 250 lóerős Subarud, ha abból a 250ből mondjuk 200 jut el a kerekegig. Több erő mind a fogaskerekek meghajtására megy el, illetve a fogaskereknél megcsúszás is fellép, ami szintén erőveszteség. Szóval míg a 250 lovas 4wd-s subaru 200 lovat ad le, addig ugyanaz a gép 2 wdvel mondjuk 220-at adna le. -
Bizonyára a veyront is csak viccből csinálták awdre. Szerintem amig a veyron az egyik leggyorsabb autó, addig az az állítás nem alaptalan -
Pont hogy nem. -
gyorsabban is megy mintha fwd lenne mondjuk ;) -
és? uaz is az. -
veyron is awd :P -
Discoveryn most volt egy autós műsor, és olyan félrefordítások voltak benne, hogy ihhaj.
Gájárdó helyett Gálárdó
műsorvezető szerint, ha alacsonyabban van a súlypont az aerodinamikailag előnyös :D
4 kerék hajtás szerintük nagyobb végsebességet eredményez :D
lol volt -
DJ BP #55224 Én tapasztalatból tudom, hogy egy kompresszorossal sokkal nyugisabban járok, mint egy Twingóval
Te lehet hogy nyugodt vagy, de attól még a tempo nagyobb :D -
hat a wiki szerint igy van ahogy irod..
l=1
s=2
pedig en emlexem hogy a legalso L a dodgeban nem csak egyesre volt.. mondjuk mentel 3 asban .. 5 ezres fordulatnal L ben!! elengedted a gazt es nem valtott fel hanem ugy maradt abban a fokozatban..
tehat nem vagom -
Nem az, hogy L-ben csak 1-esig vált, míg S-ben meg csak 2-esig. Pl hegymenetnél. -
parmedig.. lol...marpedig -
az L fokozat szerintem a LONG.... gondolom ezt parmedig azert mert a dodgeomban ha L be tettem a valtot akkor nem kapcsolt fel 6 ezer elott es nem valtott le 2 ezer alatt.. tegat ilyen... nem is tudom... versenyzos fokozat...
automatanal az 1-2 nel valtogatni kell ha jol emlexem ( mercibe volt olyan) de az L nem nem.. ott valt magatol csak minden kihuzat -
nem emlexem magyarorszagra de itt olyan KIBEBASZOTT sok ember vezet ugy hogy a csocseik/hasuk a kormanyt simogatjak!!!!!!! en szinte egyenes kezzel vezetek.. egy kicsit azert behajlitva.. nahde mikor atnezek a mellettem levo autoba es ott van egy nyanya aki a ket tenyerevel 12 nel fogja a kormanyt es a konyoke 6 oranal van... [IGEN!! az alkarja VEGIGFEKSZIK a kormanyon]
nah olyankor felmegy bennem a pumpa... idiota allatok! -
Ja, hogy attól férfi valaki.
Na akkor már le is írtad, miért vesz valaki ilyen, ekkora autót.
Én a múltkori élményautózással kapcs tc cikkel értek egyet.
Aki csapatni akar, nem kéttonnás verdákkal kapar. -
Aha.
Tehát egy 500LE-s Porsche ugyanazt a piacot célozza, mint a 600-as Merc, vagy az 500 lovas Cadillac.
Szvsz óriási különbség van egy sokszáz lovas luxuslimuzin, meg egy sokszáz lovas sportautó között. -
szerintem te is kinyomnád a szemét, nem igazi férfi aki egy 600 loerős autóval tötymörög, az autót sem arra csinálták :D -
Én tapasztalatból tudom, hogy egy kompresszorossal sokkal nyugisabban járok, mint egy Twingóval, magamból indultam ki.
Egész nap arra kell figyelni egy drágább autóban, hogy a sok törleszteni vágyó szuzukis innen-onnan előz. -
Ja már megvan.
Jól gondoltam: L az 1-es, S a 2-es. -
Valaki vágja az autómata fokozatokat?
Van R, N, D, P ezek tiszták. De mi a franc az S meg az L? Azaz 1-2-nek a helyettesítése a németeknél? -
DJ BP #55212 ha tehetném vennék egy rinspeed porsche 911turbot v egy carrera gt-t és hát nem éppen 50el, 90el meg 130al mennék vele...
Na ennyit erről -
DJ BP #55211 Szerintem egy szizukis idióta veszélyesebb, mint egy kedilekkes.
A kedivel, vagy egy mercivel nem száguldozik az ember, mert éppen, hogy nem érez rá késztetést.
Azért az észrevehető, hogy a drága nagyobb dögökkel mennyivel nagyobb százalékban nyomják neki. Fura logikád van, aki alatt 300LE van kisebb késztetést érez, mint a 60LE-vel van :DD Épp ezaz, hogy mivel minél nagyobb autó, annál kevésbé érzed a sebességet, 120 már semmi tkp. -
...hanem gecigyorsan! -
hat ez valtozo.... van aki janizni vesz draga es eros kocsit, csajozni meg villogni, van aki viszont telleg azert veszi mert imad szaguldozni, és hát mivel még milliomos is, megteheti hogy kurvadrága autóval teszi ezt... én is ilyen lennék, ha tehetném vennék egy rinspeed porsche 911turbot v egy carrera gt-t és hát nem éppen 50el, 90el meg 130al mennék vele... -
DJ BP #55208 kinnt nem olyan drága autó ez, feleannyi kb. mint itt, ezért is ilyen a belseje, és ezért röhej, hogy mennyiért adják itt -
itt a példa,hogy az 500 LE-s autóval milyen lassan közlekednek... -
"k el frontális ütközést, ahol a szemben haladó járművek sebessége összeadódik - hacsak nem épp kilinccsel előre autózunk"
lol:D, 1ébként tényleg van egy szövege -
jah, nemtudom miért szálnak el a tulajok, felénk is van egy 300C szerintem gyári állapotban jól néz(ett) ki, de ő is rátett valami béna felnit. az egy elegáns autó nemtudom mit tunerkednek a tulajaik.
vagy a pénzel nem jár együtt az ízlés? ;)
pár "érdekes" 300C
szerintem az alap "kombi" a lőrés ablakival néz ki a legjobban...
-
Ja és aláírtuk az adásvételit :) Mehetek a szar okmányirodába bénulni. -
Láttam ma szétpimpelt Chrysler 300-at. Legalább 21-es kerek, krómfelni természetesen, akkor ilyen rollsroycos hűtőmaszk. Nagy kokány volt. -
Ez nagyon durvan volt megirva, végigröhögtem és közbe tök komoly a mondanivalója. -
egy M5-ös, az M7-esen -
Fater jött épp pestről, ezt látta =( -
Szerintem inkább az jelentene nagyobb biztonságot, ha kiszélesítenék az utakat, hogy 3 autó is elférjen egymás mellett. -
Borg #55198 K. József ugyanis - mindannyiunkhoz hasonlóan - szar anyagból van. Porból s hamuból. -
hű, de cinikusak vagyunk.
de annak azért örülök, hogy itt a topicban csak ilyen remek hozzáértő szakemberek vannak, mert ha esetleg ti hozzájutnátok egy erős autóhoz, akkor mindenki továbbra is biztonságban lenne az utakon.
annak is örülök, hogy felfedtétek, aki gyenge autót vezet, az egyátalán nem vezethet veszélyesen.
van olyan, aki a topicot nem csak e-peen növelésre használja, vagy mindenki csak a kicsinyes beszólogatások lehetősége miatt tartja a kedvencek között? -
Pl. E 500-al helyi milliomos szétdriftelte a várost.Mért azzal hogy drága kocsid van nő az iq-d?Vagy egy kompresszoros merci nem ösztönöz a hajtásra?Nem a kocsitól függ szerintem.De egy ámokfutó babettástól kevésbé tartanék! -
Szerintem egy szizukis idióta veszélyesebb, mint egy kedilekkes.
A kedivel, vagy egy mercivel nem száguldozik az ember, mert éppen, hogy nem érez rá késztetést. -
Szerintem csak a Hankook gumik tehetnek az egészről :D