101030
.
  • Borg
    Hát valahova azért rá szokták írni ezeket a felnikre. De ha nem, akkor max leméred :)
  • I.C.ram
    Áh nem.. :D csak kell új gumi rá mindenképpen, mert most téli van rajta, és csak 4évszakos van nekem, ami szar ugye. 185ös, ami a gyári lenne, meg nagyon virsli :) 205-öst szeretnék ráaplikálni, azzal már jól nézne ki, és nem is túlzás szerintem.
  • I.C.ram
    Már csak azt kéne kitalálni, hogy mekkora van a mercimen... :/
  • GregSB
    Kezded Pimpelni a mercit? :DD

Pár hónap és úgy fog kinézni mint a krajzlerek a #55205-ben :P
  • I.C.ram
    Kösz!
  • Borg
    Ebből :)

• I.C.ram
    Valaki vágja, hogy honnan lehet megállípitani, hogy egy felnire mekkora a legszélesebb gumi, ami rámegy? Ezt miből lehet tudni?
  • CSOCSO
    tok jo mert a dodgeomban meg az L volt ilyen fokozat es nem az S..
  • CSOCSO
    sok ember van aki elfelejti felkapcsolni a vilagitast!! naponta latok.. nem egyet.
  • öregember
    ahha
  • DJ BP
    ő egy régi Merciről beszélt :)
  • I.C.ram
    Ja csak a merciben 4 sebsség van.
  • öregember
    ez hülyeség, én vezettem A6-os audit Sopron-Bp között nem is egyszer és 3., 4. seb.fokozatba dobta vissza néha, hangsúlyozom előzéskor főleg
  • I.C.ram
    Közben már rájöttem. De nem is vált fel 2-esnél feljebb.
  • öregember
    azé meglesném belül is egyikmásikat .... meg pl az a Hummer sem gyári fényezés a vége felé azzala nemistudom milyen kékkel
  • öregember
    s az olyan mint a D csak magasabb fordulatszámig hagyja felpörögni a motort pl egy előzéskor sokkal jobb S-be dobni mint D-be
  • I.C.ram
    Legtöbb autón csak felnit cseréltek.
  • öregember
    pár hulladék vas
  • Taranov
    Hát az Alfában ilyen probléma nincs :)
  • I.C.ram
    Mercin. Mostmár mondhatom, hogy Mercimen :D pl a rendszámtábla mellett van a tankbetöltő :) Ez akkor jó dolog, ha olyan helyre mséz tankolni, ahol rövid a cső, és nem érne el a másik odlalra.
  • I.C.ram
    Nincs annyi. 320 forint kwonként. Kb 60ezer/év. 2 év után már csak 260 forint/kw.
  • Borg
    Én a múltkor fél órát kolbászoltam a városban este, mire rájöttem miért villogtatnak rám :D
  • DJ BP
    mondjuk én falun lakom város mellett, úgyhogy ha autóba ülök, akkor tuti biztos, hogy országutat érintek :D Nálam is úgy működik, amint elindulok, felkapcsolom :)
    Egyébként Opeloknál van olyan ,,extra" hogy automatikus menetfény, 15e-ért :DD
  • SötétBarom
  • DJ BP
    celicankba fenyerzekelo van.. igy meg az sincs hogy este elfelejted felkapcsolni a vilagitast. ahogy sotetedik magatol felkapcsolja..

Ez sztem nálunk felesleges extra, mivel országúton nappal is kötelező :). Meg nem értem, azt a rohadt a kapcsolót elfordítani olyan nehéz? :) Esőérzékelőt talán megértem, többször kell hadonászni a bajuszkapcsolóval.
  • CSOCSO
    lol ennyi baromsagot!!!:
    tanknyilas mindket oldalrol. LOL...
    vegulis annyira nem zavarna. .de akkor is lolsag

klimavezerles kormanyon....
    hat... ha emiatt lesz az auto plusz 100 ezer akkor fuck it......
    amugy szvsz felesleges... bmw 750 be oke.. az en automba nem kene...

fenyvalto a kormanyon: hulyeseg......

feny elalszik gyujtas nelkul... ez nagyon zsir dolog.. celicankba fenyerzekelo van.. igy meg az sincs hogy este elfelejted felkapcsolni a vilagitast. ahogy sotetedik magatol felkapcsolja.. scionom is es a scion is lekapcsolja a vilagitast de nem akkor mikor kiveszem a kulcsot. hanem amikor kulcsot kiveszem es kiszallok az autobol. cool dolog. szal kapcsoljon fel magatol es aludjon ki magatol

sebessegfuggo spricceles.. lol

feketedoboz jo otlet

holanc mindenkeppen cool otlet.. lehetne mondjuk potkereken vagy alatta..

DIN es autoradio rulez.. nagy parasztsag az integralt fejegyseg... soot.. dupla DIN rulez!

lekoptato radar! uberkiralysag!!! pl legyen kotelezo a 3.feklampa ( ami kozepen van) es az kezdjen el villogni ha nem tartod be a legkisebb kovetesi tavolsagot!!!

sebessegfuggo kodlampa: rohadtul utalom hogy minden masodik kocsinak szarul all a lampaja es vakit mint atom.. sok buzernyak kodlampaval autozik es vakit... ki kene talalni ellene valamit.. hogy mit nemtom.. sebessegkorlatozas egy dolog de a varosban 40-50 melett semmi nem er a 60 as korlatozas...

informativ feklampa...
    ez kicsit erdekes lenne.. de nagyon eros fekezeskor tenyleg vibralhatna a fek.. meg akkor is odakapnam a fejem ha nagyon massal lennek elfoglalva... olyan zsaru szindroma.. ( piros feny ami gyorsan villog)

HUD os cucc is jo lenne.. valtot mutassa meg a sebesseget...
  • SötétBarom
    Lehet hogy tüsszentett :)
  • CSOCSO
    a ferraris eset ertelmesen leirva:

"The driver of the Italian supercar needed only to turn left and drive slowly down the street, but the slightest punch of the accelerator lead to oversteer and an expensive fender bender."

slightest punch of the accelerator es a padlogaz kozott aze van kulonbseg..
  • DJ BP
    78.000 :), de most aki 9 millióért vesz autót, akkor havi 6.500-at már nem bír el? :) Talán inkább a fogyi lehet, ami miatt inkább mást vennék
  • Borg
    Van egykét jó ötlet
  • Lteebee
    Az adó se lesz kevés 260 pacira.
  • DJ BP
    márciustól lehet rendelni elvileg
    De a Nissan compact-ját is csak most hozták (Versa?), meg pl. a Honda Legend is 2 év csúszással jött (kinnt Acura)

• Lteebee
    Szoktam azért a km-órát is figyelni :D
  • CSOCSO
    ez meg nincs ott???
  • DJ BP
    9 milla lesz a CX-7, annyiért 260 lóval sztem a legjobb vétel kis SUV-ok közt, csak az a fránya fogyasztás nem lesz kevés :), bár később ha dízelt bele tudnának teenni, 8 alá is lemehet az ára
  • SötétBarom
  • CSOCSO
    nem mindegy neki??
    kepzeld ahol en dolgoztam ott egy macska szult 4 gyonyoru kismacskat.. minden nap lattam oket hetekig, lattam oket ahogy jatszanak, sokat rohogtem a kis hulyeken.. volt hogy aludtak es hatulrol csendben megsimogattam oket...
    a fonokom.. marmint volt fonokom aki gazdag volt ( ove volt a bar) volt egy zsir uj corvetteje... o etette a macskakat.. es mindig hesegette oket mert vki el fogja utni oket.. nah ki volt az elso aki elutotte? hat o!! atment az egyik kiscican... odamentem a macskahoz miert nem rohangal es.. hat.. ahol volt a testen luk ott minden kijott.... nem volt szep latvany...
  • SötétBarom
    PLusz tegnap láttam a világ egyik legpechesebb macskáját.. Szegényt elb@szta egy olyan kamion, ami egy buszt vontatott maga után, aztán meg egy vw bogár is.. =(((
  • CSOCSO
    meg murcsie'la'go'
  • SötétBarom
    Felrakták a képeket a peresztegi csattról... Közben kiderült, hogy ismertem is az arcot :|