101030
.
-
azért ehhez kell tehetség,hogy lakott területen belül ezt tetőre rakják...
-
DJ BP #55392 Egyszer mehettem egy kört ismerős jóvoltából, amikor üres volt, de más autójával és lötyögős tempóban :) -
Borg #55391 Én is ezért nem voltam még ringen. Arról nem is beszélve, hogy a fogyim is inkább 16-20 literhez konvergálna, ami nem olcsó azért :) De ez még önmagában megérné az élményt, viszont az is biztos, hogy Michelin Pilot Exalto PE2-ket kukázhatnám a futam után... Na majd talán ha már úgyis csereérettek :) -
DJ BP #55390 valahogy én nem szívesen hajtanám meg pályatempóban az autómat, sajnálnám :) Meg hiába jó futómű, 1.6-os Focusom otthagynák :) -
[Walaki]D`Lair #55389 Ja én is vigyorogtam ott magamban :D:D Csak az a hülye hondás olyan tetü lassan ment, muszáj voltam megelőzni...:D:D -
10mps Stop and Go mert átmentél a vonalon! -
[Walaki]D`Lair #55387 Hát gyárilag 75, az elektronikához nincs nyúlva (eddig:D) de ki lett cserélve benne az összes levegővel kapcsolatos cső nagyobb átmérőjűre, meg kapott egy jófajta direktszűrőt is...őszintén szólva nem tudom hogy hány lóerő lehet, még nem mértem...én szerény vagyok, aszondom 80 egynéhány...(bár a videóban kérdezte a srác, hogy nem 100 lovas -e :D:D) -
DJ BP #55386 tényleg hány LE is van a Brabus Smartban? 80-90? -
[Walaki]D`Lair #55385 komolyan :D Gyengusz a vas, úgyhogy sokat számított... -
DJ BP #55384 ha kiszáll a mitfahrer az a legjobb :DD -
Feltételezem, hogy ezek az esetleges jogi problémák csak bérbeadott és lízingelt autók esetén állhatnak fenn, mivel egy szlovák cég a tulajdonosi kör nemzetiségétől függetlenül használhat szlovák rendszámú cégautót, és azt sem tilthatják meg, hogy az ember Magyarországra utazzon vele. -
Ez költői kérdés, nem?
Nyilván azért lopatta el, mert egyébként is tartozása van, nem hiszem, hogy egy tök ismeretlen autótolvaj pont egy ilyen telepre törne be. Szóval vagy maga a kereskedő lehet a tettes, vagy az ellenséges maffia. -
Akkor lehet, hogy mégiscsak tud valamit a Thesis. Vagy én értettem félre a weboldalt. -
[Walaki]D`Lair #55380 Szóltam az elején, fel is húzta...;) De úgyis feltartott végig az Almera, szal mind1, énis lehúztam már, mer megdöglöttem a melegtől...végig maxon ment a fűtés...:))) -
DJ BP #55379 Mert a kereskedő szerint nem az Ő felelősége
Hát kié lenne? Ez röhej. Magyarul én minden autót így ellopathatnék? Nyitnék egy telepet, és mindegyiket ellopatnám? :DD -
G_ArchAngel #55378 Kérdés:
Ha leadsz egy BMW-t egy autókereskedésbe eladás céljára és azt ellopják saját kulcsával (ami az irodában volt), akkor mit lehet tenni?
Mert a kereskedő szerint nem az Ő felelősége - de hát akkor kivolt az a marha, aki otthagyta az őrízetlen telepen a kulcsot?
Mondjuk a kereskedő ellen 40 millás eljárása van az APEH-nak... -
Zsír.
Legközelebb azért szólj rá a mitfahrerre hogy húzza fel az ablakát, ha csak pár tizeddel is de gyorsabbak lettetek volna :D -
Borg #55376 Ő volt az. :) -
[Walaki]D`Lair #55375 Nem kizárt...akkor mégse b18a, hanem "csak" b16a :))) -
Borg #55374 Nem véletlen CXL volt a rendszáma?
Mert ő kint volt a ringen akkor.
Abban egy 1.6 VTI motor van, 166LE-vel. 6.9-et megy 100-ra :) -
[Walaki]D`Lair #55373 Nemtom, hogy az-e, de ITR motoros volt :):) -
Fasza :D
Más. -
Borg #55371 Hangja alapján az egy sima 1.5 is lehet akár, de méginkább 1.6 vti. Persze lehet hogy az ITR motoros volt. -
5:20nál pedig ők aláznak be egy civicet :D
Amúgy a pirosnak elég vad hangja volt, az nem véletlenül az az ITR motoros, ami ide is volt linkelve használtautóróL? -
Cool :) -
DJ BP #55368 Audi A6, Passat
Így írják:
Elektromos, SOLAR toló- / billenőtető
előválasztó automatikával,
komfortzárással, állandó
áramszolgáltatással az utastér
szellőztetéséhez
Szóval lehet pszihopatának lesz igaza :) -
Borg #55367 "Cuore sportivo basza meg" :DDD
Azért amikor ott küzdöttetek az Alfa mögött, a piros civic elég szépen bealázott titeket belső íven :D
Az almera gondolom a 2 lityis benzines lehet, a súlya miatt szarabbul gyorsul mint a smart, de végsebességben aztán jobban megy. Mondjuk ha rendes futóműve lenne (vagy legakább annyira kemény mint a brabus smartnak), akkor kanyarban is jobban ereszthetné. -
coooool:D beszaras hogy 80 loerovel miket nyomsz le... en is akarok menni oda racingolni!!!!!!! -
Aha, szóval nehezebb javítani. -
[Walaki]D`Lair #55364 és a folytatása -
Vad. :D -
[Walaki]D`Lair #55362 Na mivel már régóta ígérgetem itt egy link a smartról meg a lefújószelepről :)
folytatása minnyá' -
Előtte opelos volt,csak megborított egy verdát.Azokat sokkal könnyebb volt javítani,és egyszerűbbek is voltak szerinte. -
A vw-szervizesek ugyanilyen sztorikat mondanak a vw-ekről, ésatöbbi...
Ha csak renault-t lát, nyilván csak renault-król van sztorija. -
Én elégedett renault-s vagyok.
De Twingonál drágább Renault-t tutira nem vennék :D -
'Ahhoz bőven elég lenne az aksi is'-elmész horgászni,induláskor aztán ha van sporrtárs még be is bikázza neked! -
Csak azért értetlenkedek mert a kocsin fel kell emelni az alapjáratot,különben lefulladna a motor-mindezt napelemből ellátni álló motornál számomra vadul hangzik.Itt valami másról lesz szó szerintem. -
Hát itt a weboldalon csak ezt a Thermotronicot látom, ami a nap sugarait érzékeli, a beesési szögüket, és aszerint állítja be az utastér 4 zónájában a légkondit. -
Mercinél is van... -
Én még ezt istenbizony csak a Thesisnél hallottam, kivételesen nem az olasz autók iránti tiszteletem folytán említettem pont ezt.