101030
.
-
bal oldalon egy gödörbe ment bele? -
Borg #55432 hoppá :D -
szegény emberek autós találkozója...
-
Litvániában jók lehetnek az utak:(
-
:D! -
DJ BP #55428 csak ha TV-ben ilyen reklámok lennének, lehet hogy nem kapcsolnék el annyiszor, mint most :DD
Mert pl. Citroen reklámok ,,1 millió Ft kedvezménnyel" nem valami fantáziadúsak :D -
Borg #55427 Semmi banned nincs benne, vírusmarketingnek hívják.
Mint ahogy az XBOX-nál is csinálják. Ráirják, hogy betiltott, és úgy terjed neten mint a futótűz. -
DJ BP #55426 :DDD
de miért kell az ilyet betiltani, nem értem -
DJ BP #55425 Ha láttátok már, akkor bocs
Azért ez durva, csak minek :D -
Ez loálosabb :D -
videot tudsz? vidd ki te is a ringre:D:D -
Érdemes lenne nyilvánosságra hoznod a kereskedő nevét, hogy mások ne szívják meg. Már ha működik még. -
G_ArchAngel #55421 Megvan minden papír, de ettől még nem jutunk pénzhez csak elindul egy végeláthatatlan rendőrségi ügyintézés...
A dolog 2 napja történt, csodálkoznék, ha még egyben lenne az autó...:( -
Ennek a reklámnak azon kívül hogy látványos mi köze van a Hondához? :DD
-
De most nem értem. Te(ismerősöd) autód lopták el? Papír írtatok alá, hogy átvették az autót? Ez a kulcsa mindennek. Ha van papír, akkor csak rajtatok múlik, hogy mennyire szopatjátok meg a kereskedőt, ha nincs, akkor rajta áll az egész. De ha tényleg ilyen biztosításos kamu dolog van és nincs papír, akkor ne várjatok sok jót. -
Megjött az autóm! Nagyon tuti! :) Szép hangja van nagyon. Holnap el is viszem egy körre. -
G_ArchAngel #55417 na, közben kiderült, hogy a telepről csak olyan autók tűntek el, amelyeknek volt casco-ja...
érdekes:) -
Anyám, itt határeset, hogy melyik a rondább:DD -
#55406 hanyas hsz?
#55408 - nekem is van ismerösöm aki havonta vitte szervízbe de ő napi 500km-t tett bele(körzeti orvos vidéken) és gyilkolta rendesen.
#55411 - dísztárcsa
, egyébként bmw motoros.
-
Én úgy emlékszem.Kicsit keverem a scorpióval,abban meg a vm-dízel van.Az egy olasz cég,gyárt a range-roverbe,alfákba,voyager-be. -
valóban, nemtom miért írtam v-t.
ez van az 5-ösTDS-ekbenn is nem? -
Ha bmw akkor soros! -
jók ezek a felnik...
amúgy ez BMW v6 blokk ugyi? -
-
csajjal együtt féláron adja? :DDDD -
Az omegának nagyon rossz híre van,de bátraké a szerencse.Asszem bmw a dízelmotorja,ha jól tudom? -
Borg #55407 omg -
Borg #55406 Azért remélem elolvastad, amit haverom omegamániájáról irtam ide minap :) -
kieg: kicsit kényelmesebben elférek egy omegában :) (110kg/190cm) -
sokat kellett volna költeni azokra amikről én álmodoztam és a másik alternatíva egy hasonlóan nagy autó lett volna amugyis (525tds pl). 4 bravo gt-t néztem meg de sajna már mind megvan törve, punto gt, 205gt és r5gt meg havonta szervíz kb.
B-s omega egyébként, automata. szép állapotú: kép -
[Walaki]D`Lair #55403 Na most cseréltem ki a fékeket :D -
Hogyhogy nem hot hatch?
Melyik Omega? A B C? -
gondolom írtatok megbízási vagy bizományosi szerződést... abban ki kell hogy térjen az ilyen, ill. a vis major helyzetekre...
azt nézzétek át... -
én pénteken megyek az autóért :) opel omega 2.5td :) -
Ma jön a Mercim!! :D Bevagyok sózva :D -
Ha írtatok szerződést, hogy átvette az autót, onnantól az ő felelőssége minde, ha nem írtatok alá semmilyen papírt, akkor megszoptátok, mert akármit bekamuzhat a rendőröknek, hogy nem is votl nála a kulcs, stb. -
Borg #55397 Ez azért gumi típustól függ leginkább. Amúgy WEITEC ültetésem, és 195/50 gumik vannak rajta. -
[Walaki]D`Lair #55396 Igen, otthagynám :D Viccet félretéve külön mennek a 150Le alattiak és a 150Le felettiek...hála égnek :D:D:D
Volt most kint egy bordó Hamann M6....na annak a hangja bazz...atyaisten hát folyamatos orgazmusom volt tőle... -
[Walaki]D`Lair #55395 Nekem 30 liter volt a fogyasztásom, úgyhogy te is számolhatsz minimum ennyivel :D
A pálya baromi jó minőségű, és meglepő módon egyáltalán nem eszi a gumikat...nekem fél mm-t se koptak, miközben baromira tapadt...de ez futómű kérdése is, akinek nem peres a gumi és puha a rugózás, annak ledarálja az oldalfalat...:)
Az egyetlen dolog amit fogyaszt a pálya, az a fék...nekem szépen elfogyott 4 menet után a fékem :) -
Mennyi egyébként a beugró a nyílt napra?