101030
.
-
zk nekem augusztusig jó, müszaki az viszont juli 15.én lejár -
Zöldkártyát nem egyszerre lehet csak csinálni a műszakival. Nekem novemberben jár le a műszaki. ZK meg 2008-ban. -
Nekem 7000 volt a zöldkártya múlthéten. Műszaki nem tudom mennyi. -
nem lehetséges...
műszaki annyi amennyi, zk. olyan 8-9 körül lehet egyolyan motorra... -
az lehetséges hogy friss zöldkártyát csak 2 hónapra adjanak? az omegának 1hónap mulva lejár a müszakija, 2hónap mulva meg a zöldkártya. milyen költségekel lehet számolni egy ilyen hosszabbításnál? -
oké, köszi -
A soroksári út lágymányosi híd felőli végén van egy bontó ahol van Opel,VW,Audi bontó
Soroksári út 110-112
itt is nézz szét -
Nem tudja valaki hol van bpn opel bontó? -
DJ BP #55505 Mekkora ötlet, új X-Trail belső, nézzétek a pohártartót, közvetlenül kapja a klímát
-
Borg #55504 Nem szoktam mindenféle linket végigkattintgatni, főleg ha nincs odairva mi az :) -
DJ BP #55503 ez enyhe célzás akart lenni, hogy tojsz a fejemre? :DD -
Borg #55502 Nem néztem meg mit takar a linked. Neve meg ugye nem volt :) -
DJ BP #55501 ilyen közút sehol nincs, ahol kipróbálhatnád :)
Mondjuk minek lenne? Minek a 400 km/h? :) -
nálunk út sincs ahol ki lehetne próbálni:( -
DJ BP #55499 #55425
De ez tényleg durva, újra megnézve is :D
Eleve érdekes, hogy ekkora pályát építettek régebben, ki gondolta volna, hogy kell majd, 20-30 km-t megtett ezalatt a 3 perc alatt :D -
Borg #55498 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=NMBCw6fJfEA&mode=related&search=]"@400kmph: the tires will only last for about 15 minutes, but that's ok because the fuel will run out in 12 minutes"[/URL]
Eszméletlen mit megy ez az autó :D -
110-es motor van benne. Azaz a 2.8-as soros 6 henger + D-Jetronic injektor.
Dupla lökhárítós az enyém is. -
A merciken atom fék van,ha csak félig dolgozik a rásegítő,azt észre sem veszed.Melyik motor van a tiédben?Nekem mindíg a dupla lökhárítos w116-ra fájt a fogam,de mire meglett rá a pénzem,a közterhek,meg a fogyasztás miatt nem mertem bevállalni.Nekem csak eredeti felnikkel,gyári állapotban kéne írhabundával az ülésen,csakis soros hathengeressel az tartósabb mint a v8. -
Lehet az lesz, mert néha hallani ilyen sziszegést. Fék viszont úgy fog mint az állat. -
Ez a lefulladás dolog érdekes,esetleg a fékszervó vákumdoboza nem jukas valahol?Alapjáraton fékezve meg kellene hallgatni,nem sziszeg-e!Nem szabadna ezt csinálnia.55488-as mernyóval kiegyeznék,gyönyörű kaszni. -
nekem volt eggyel régebbi omegám, négyhengeres TD, én abba Castrol GTX-et tettem, ha jól emléxem 15W40-est... bár a számokra máre nem esküdnék meg, a márka tuti. -
Borg #55492 Inkább ez :)
-
nem, diesel :) -
Neked nem benzines az omegád? Vagy én vagyo ka hülye? -
milyen motorolajat érdemes omega b 2.5 td-be rakatni és hol végzik el bpn a legkorrektebbül-leggyorsabban-legjobb áron a cseréjét? -
Nem vágyom egy ilyenre sem :(
Köv coupém már ilyen lesz :D -
öregember #55487 -
egy ket szornyeteg tesztje...
amugy bugatti helyett johetne a superlaggera meg a gt3 rs... -
semmi baj nincs a kocsival.. ezekben a lampakban ket olyan kis drotocska van belul.. szal csak elszallt mindkettoben az egyik..
az indexet mar kicsereltem.. a fekhez meg szet kell csavarozni a hatuljat ( buzi pick up truck) -
Arra gondoltam, hogy ez egy ilyen biztonsági dolog, hogy ne ugorjon meg az autó, mert ha felengedem a gázt, akkoris simán lehet vele menni olyan 30-cal. -
Az szerintetek normális, hogy néha, ha hírtelen engedem fel a féket, akkor lefullad az autómatás kocsi? -
relé ment gatyára... -
én meg egy harcedzett 2107-en...
tudnék mesélni... :D -
Borg #55480 Szerintem valami kontakthiba lesz, lehet valami testkábel kidörzsölődött. -
Én egy szakadt Renault 19-esen tanultam vezetni.
Alapjárat fel-le mászkált sokszor le is állt.
De az poén volt,hogy a rutin vizsga végén nagy izgalmamban jobbra tekertem a kulcsot ahelyett,hogy leállítottam volna.
A vizsgabiztos meg csak mosolygott pedig nem gyengén kerregett az önindító :) -
baratnom szaros chevije elkezdett szarakodni...
elol az indexlampa egyfolytaban eg kozepes erossegen es ha felkapcsolod az indexet akkor full fenyesseggel villog.. nahmarmost.. ha bekapcsolom az indexet akkor baromi gyorsan villog ergo kiegett.. de a lampa muxik.. vilagit kozepes erosseggen de ha indexelni probalnek akkor semmi nem tortenik!!!
es az egyik hatso lampaval is ugyan ez van!!! vilagit mint helyzetjelzo de ha rataposok akkor nem erosodik fel a feny mint fek!!!
en ilyet meg nem lattam... vagy kieg valami vagy nem.. nahde igy? -
Na hát én egy kb 1983as Audi 80 szívódízelen tanultam/vizsgáztam.. Brutális erőgép volt, nagyon megküzdött közúton a 100as tempóért ;DDD
Egyszer menet közben lefulladt olyan 90 körül.. :D
Ja igen, mindez kb 2 éve :) -
én egy 190D mercin vizsgázok, 2.0 szerencsére szervós de nincs légkondi :( -
A teherautójogsit egy 40 éves lejárt műszakis fék,és indexnélküli ZIL-en tettem le.50 km/h-nál úgy rángattam a kormányt mint a hoolywood-i fekete-fehér filmeken.Igazi adrenalinbomba volt! -
96-ban az még 10 éves se volt. De én 2004 körül mentem egy 8X-es autóval :P