101030
.
  • SötétBarom
    Mert reklám..

Mondjuk itt szerintem bőven elfér az ilyesmi..
  • leon1303
    Merci topicban ott van a hírdetésem!!! Nemtom miért törölték...
  • SötétBarom
    Elég sokba.. =(

Nekem is kellene két új kulcs, elég leharcoltak a régiek, de iszonyatos áron adják..
  • I.C.ram
    Amennyiért a bontóban adják :)
  • I.C.ram
    Gondolom. Bár fogalmam sincs, hogy miért...
  • Tufa
    tudja esetleg valaki hogy egy zár és inditókulcs csere mennyibe kerül?
  • DJ BP
    eltűnt a hsz :), törölték?
  • leon1303
    Sajna 75-nél olcsóbban nem tudom adni.
  • I.C.ram
    Mercimre pont jók lennének, és szinben is egyeznek :D De ez nekem kurvadrága.
  • DJ BP
    Állandóan? Ne haragudj már, most egyszer tettem egy megjegyzést, szmájlival a végén... Veled viccelni nem lehet, épp azért, mert keresed a balhét sztem, de tőlem nem kapod meg

• pszihopata
    Nem.Dj Bp állandóan minősítí a hozzászólásaimat,neki írtam.
  • fifi
    sztem ezt 55538-ra akartad nem?
  • pszihopata
    Látom te a többséghez tartozol,és sértve érzed magad!Már vártalak,tudtam hogy lesz mit hozzáfűznöd!Ínkább írd azt hogy nem értesz egyet,akkor lenne értelme hozzászólnod!
  • DJ BP
    de azért mintha keresné a konfliktust :)
  • fifi
    "emberek többsége "
    érted, TÖBBSÉGE... ezek szerint te a nem vagy része a többségnek.
    igaz amít írt...
  • Smuge
    "Az emberek többsége igazi csőlátással csak a mában él,73-ban úgyanígy lelkesedett volna,most meg rá se néz."

Mond már el nekem honnan szülsz te ilyen következtetéseket, honnan tudod hogy rá se nézek ? Nevetséges . Amugy meg 2007-et irunk .
  • I.C.ram
    Én tökéletesen elégedett vagyok az autómmal. Mindig egy öreg vasra vágytam, arra meg álmomban sem gondoltam, volna, hogy egyszer lesz egy 280CE-m, amiben rengeteg olyan dolog teljesül egyszerre, amitől ma is döglik a légy:

-6 hengeres, dupla vezérműtengelyes motor, elektromos injektorral 185 Le 1973ban!
    -2 ajtós coupé.
    -Nincs B-oszlop, nincs kerete az ablaknak, illetve nem nyílik az ajtóval.
    -Dupla kipufogó hátul.
    -Hátsókerekes
    -elektromos tolótető
    -és még rengeteg más dolog, amit egy autóban ma nem nagyon lehet megtalálni, csak iszonyatos árak mellett.

Jojó hát nem túl versenyképes a fogyasztás, de könyörgöm melyik mai autó fogyaszt 12 alatt 2.8as motorral ilyen kategóriában? Kötelezőn meg kb évente 50ezret spórolok, abból meg kijön 2 teli tank a 74 literes tankba. Úgyse használom olyan sokat.

Szóval nekem az álmom teljesült ezzel az autóval :)
  • pszihopata
    Az emberek többsége igazi csőlátással csak a mában él,73-ban úgyanígy lelkesedett volna,most meg rá se néz.Két személykocsim van 26 és 27 évesek,de jobb velük utazni mint faterom egy éves kocsijával.A mostani kasznik hol vannak eleganciában azokhoz,pláne mondjuk egy hitler-mercihez.
  • I.C.ram
    Az én járgányom 34 éves, és mikor kijött, tényleg a megtestesült erő volt, most meg szimplán az egyik legszebb autó, amit valaha csináltak :)
  • pszihopata
    25 év múlva ugyanez?Akkor is ez lenne a főcím?-'a megtestesült erő"-inkább szánakozva néznéd milyen csúnya mi?
  • Taranov
    Micsoda változatosság... de legalább már tudjuk, mi a trend.
  • Smuge
    a megtestesült erő

• Tufa
    egy bizonyos fordulatszámtól(talán 1500körül) kilő mint a rakéta, ennél kétlem hogy gyorsabban tudna gyorsulni (gyári adat is 10mp fölötti 100ra)
  • CSOCSO
    nekem az automata mercimnel meg kellett huzni a gaz bovdent.. nah azutan mar gyorsult
  • I.C.ram
    Ért itt valaki az autó fejegységekhez? Szeretnék venni egyet, max 45ezer bruttóért.

Szempontok: Legyen rajta direkt iPod csatlakozás (NE IPOD READY!!), AUX in az előlapon, szépen szóljon, esetleg USB csatlakozás, bár gondolom az ipoddal az együtt jár.
  • fifi
    ha olyan felépítésű a váltója, mint gondolom, akkor a citromkuplungban lévő olajjal/minőségével, sűrűségével/ lehet játszani, de kérdezz szerelőt azért...
  • Tufa
    10-15km/hig gondoltam a 10-15ot :) kb 1-2mp amugy amig nem indul meg
  • DJ BP
    olyan van, hogy mittudomén 1-2 mp-ig nem indul el mikor lenyomod a gázt, de hogy 10-15 mp-ig nehezen gyorsuljon, ilyenről nem hallottam
  • I.C.ram
    Nekem rendesen megindul. Ágaskodik az eleje rendesen :) Padlógázzal még nem indultam vele :)

Mondjuk ez egy 34 éves autó, jó nagy motorral :)
  • I.C.ram
    Ez az úgy kalkulálnak lefordítva azt jelenti, hogy "Adjatok pénzt, és akkor meglátjuk".
  • Tufa
    automata váltósokhoz lenne kérdésem. nektek is kicsit lassan indul meg az autó álló helyből? nemszámit hogy fél gáz vagy padló, kb 10-15ig ugyanugy gyorsul. (utánna minden oké, kilő mint egy rakéta, máramennyire egy omega lehet rakéta :) ) piszkosabb, porosabb úton pörgeti is a kereket állóhelyből...
    nem volt még automata váltos autóm, nem is zavaró végülis, csak kiváncsi vagyok.
  • fifi
    "a Nevis úgy kalkulál, hogy egy kéthengeres, egyliteres egység végleges formájában körülbelül 250 lóerőt fog teljesíteni 2000-es percenkénti fordulatszám mellett"

úgy kalkuláltak, tehát messze van még a kézzelfogható 250LE-s 1 literes blokk...
  • Borg
    Na ez a nem semmi - 1 literes 2 hengeres motorból 250LE :)
  • pszihopata
    Futómű rázópadra,fék eltérés max 20%,elektromos cuccok,már azért megvághatják ha a két rendszámvilágítás /ha 2 van/közül az egyik nem ég.co-t mérnek,lengéscsillapító szar-e,nem lehet megpattanva a szélvédő és a lámpák sem,gumikopás, és még 1000 dolog.
  • Punker
    szombaton anyámat megállították a yardok, forgalmi az természetesen itthon apám táskájában, a jogsija márciusban lejárt, mondták neki legközelebb feljelentik és elküldték :)

ja és ez tőlünk 50 méterre volt nem sok kellett volna hogy haza érjen :)
  • Tufa
    és ha pl csak egy gyári omegám van?
  • Borg
    Mindent amivel megszopathatnak.

Mondjuk egyik ismerőst a múltkor azért küldték el, mert úgy le volt ültetve az autója, hogy nem bírt felállni vele a vizsgaállomás emelőjére :DDD
  • Tufa
    mi az amit a müszakin figyelnek pontosan?
  • Borg
    Én tudok neked kölcsönadni egyet arra az időre...
  • ZsirosKenyer
    rájt!

de ha minden igaz már bevezették a kombinált műszaki vizsgát(műszaki+zk.) tehát mostantól együtt jár a kettő. Viszont régebbi autóknál 1 évre adják a zk-t műszakit meg 2-re szóval műszaki érvényesség felénél mégegyszer el kell menni zöldk. vizsgázni.

ezzel az egész kombinált vizsgával csak az a gond hogy aki katalizátor nélkül nyomja pl. én, rákényszerül a korrupcióra :( :)