101030
.
  • Lteebee
    ~5000/db áron dugózzák le a zárakat ilyen saválló, mittoménmilyen fémmel.
  • Tufa
    nyilván nem olyan mint egy 40ezres, és a rejtett kapcsolós nyitás sem tetszik, igy valószinü megvárom még mit ajánl az olcsóbb zárcserés arc, megcsináltatom azt és ha úgyalakul akkor veszek bele egy komolyabb riasztót.
  • Borg
    Riasztó is belekerül, és 19k?
    Szerintem gyorsan felejtsd el... rendes riasztó nincs 40 rugó alatt, és akkor a beszerelést, záreltüntetést stb még nem is számoltuk.
  • Tufa
    egy 1milliós autónál sztem nagyon már nemsokat lehet alkudni, igyis ismerősnek köszönhetően alkudtunk 100ezret belőle.
    közben találtam egy elméletileg olcsóbb megoldást, komplett zárcsere, a 60ezres ár töredékéért, viszont akkor pl a távirányítóról lehet lekéne mondani(riasztót nem vezérel). Szóval jelenleg ez a két lehetőség van. vagy központizár távkapcs csere és kulcstalanítás aminél a bibi az lehet ha vki megtalálja a rejtett kapcsolót, simán viszi a gépet viszont lesz riasztó. Illetve teljes zárcsere, távkapcs eltünik és riasztó sem lesz, de legalább új kulcsok+utólag belehet építeni majd a riasztót.
  • DJ BP
    de nem értem, hogy adhatta így el? Nem lehetett volna ezen költséget lealkudni az árból? Biztosító sem fizet sztem, ha nincs 2 kulcs és ellopják
  • Tufa
    közben megkérdeztem mit lehetne. Eltüntetik az összes zárat, kulcslyuk helyére egy fekete vagy króm vagy amilyen izét akarok, berakják vagy beragasztják, riasztó is bekerül és a távirányító is új lesz. 19ezer forintért+a zár eltüntetése amire azt mondták hogy kb 5ezer forint. Erre akkor szerezném kéne egy új gyujtáskapcsolót, bontóból vagy újonan+beszerelés, szerintem még igyis bőven a 60ezres ár alatt leszek.
  • Borg
    A legolcsóbb megoldás a bontott zárszett lesz.
    A lefalazása (fényezés stb) még drágább lesz, mint a 62 ezres márkaszervizes zárcsere...
  • DJ BP
    rendszámcsere nem egyszerűbb?
  • Tufa
    igazából ha már "zártalanítanám" a kocsit akkor aztis lehet kéne, de mondjuk azt simán találhatok bontóban. kérdés az hogy megéri-e egyáltalán ezzel tökölni, van-e arra lehetőség hogy olcsón zártalanítva legyen az autó...
    Vagy csak simán belefúrok egyet-egyet és kész :D
  • desigo
    Ha a csomagtartó kulccsal nyitható akkor onnan be tudsz mászni ha le is merült az akksi.
  • Tufa
    még azon gondolkozom, nem-e olcsóbb inkább eltünteni teljesen a zárakat és csak távirányítossá alakítani, gyujtáskapcsolót leszámítva(azt tuti találok bontóban). Mondjuk akkor aksira kell majd figyelni nagyon de talán olcsóbb lenne a dolog igy.
  • Tufa
    hát még a bontó marad esetleg, aztán ha mástnem, 2 kulcsom lesz, külön zár és külön gyujtás, de nemtudom egy ilyen zárcsere mennyire körülményes..
  • Borg
    És nem is fogsz más lehetőséget találni.
    Ez az egyetlen épkézláb megoldás, ha nem kaptál meg minden kulcsot az autódhoz.
  • Tufa
    Köszönjük,hogy megkeresett minket, mi a következőkben tudunk segiteni Önnek.
    Uj záraink nincsenek hanem a most meglévő zárakat alakitjuk át másik kulcs
    alapján. Tehát a gyujtáskapcsoló+ 3db ajtózár átalakitás 2db kulccsal 62200
    ft.
    omg
  • Joey_The_Man
    Konkrétan erről a példányról van szó:

• Joey_The_Man
    A héten láttam Dunaújvárosban egy Koeninsegg CCX -et :) Végigment a "fő" utcán, akik észrevették a halk duruzsolást, le se vették ról a szemüket( mint pl. én). De van aki oda se bígózott rá. Pedig a hétköznapi szürkeségbe elmegy az ember előtt egy narancssárga, iszonytosan feltűnő és gyönyörű autó,ki az aki nem veszi észre ? :S
  • DJ BP
    sztem USA-ban is kapható :)
  • LionTR
    Ez miez?? o_O
    Ilyet is csak japóknál lehet kapni?
  • DJ BP
    számomra épp ezért ronda is
  • CSOCSO
    ja es tegnap lattam egy maserati MC12-t.. pont az Enzo mellett allt.... baszott nagy darab az az auto!! ( marmint a maserati) olyan majdnem mint a le mans-i autok
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    gyonyoru
  • DJ BP
    a szabályt nem ő írja mondjuk
  • Borg
    Mucika ne játszd a hülyét... az nem magáncélú apróhirdetés volt.
  • Borg
    Ja, azt hívják burkolt hirdetésnek, amiért én nem szoktam adni, de más egyből 5-öt is, szal hajrá :D
  • leon1303
    Látszik a mentalitás...
    55407-es hozzászólásodban a használtautó.hu-ról linkeltél egy hírdetést!
    Kérem,hogy adj magadnak is egy ilyen szép kis felkiáltójelet, a vigyorgó korona és a két csillag mellé!

• Taranov
    Ezért kellett volna beírni, hogy "szerintetek megérik ezek a felnik? most 75-ért árulja az illető" :)
  • Borg
    Felesleges ennyit ragoznotok a témát, a magáncélú apróhirdetés sosem volt megengedett a fórumon, és nem is lesz. További akadékoskodásra max lesz még egy pár felkiáltójel.
    Téma vége.
  • leon1303
    dejóóóó :-) az összes hozzászólásomat törli a moderátor :-)))
    pedig mostmár tényleg nem írtam semmi hírdetést...
    Jó ez a fórum :-)
    Gratula hozzá...
  • I.C.ram
    Borg, most mit gecizel ilyenekkel... Csak egy linket rakott be, ami kb ugyanaz, mintha egy haszaltauto.hu hírdetést rakott volna be, amit kb mindannyian raktunk már be vagy 5x... Ráadásul én kértem, hogy mutassa meg újra, bár nem gondoltam, hogy ide fogja berakni megint, szóval, ha úgy vesszük miattam kapta. Ne csináljuk már ezt...
  • I.C.ram
    Ja de látom, hogy van már rá bőven vevő :)
  • I.C.ram
    Nagyon szép felnik, és pont ugyanilyen szinű az autóm is. De sajna ennyit nem tudok adni érte, amennyit adnék érte, azért meg úgysem adod :)
  • I.C.ram
    Nem sok logikát látok ebben. Azt megérteném, ha kereskedő lenne, de magányszemély.... na mindegy, sok furcsa szabály van itt.
  • Borg
    Lényegtelen, a fórumban akkor sem megengedett a bolhapiacolás. Sosem volt az. + csak javasolni tudom, hogy ne rakja be még 5 topikba, mert akkor bünti is lesz...
  • I.C.ram
    Nem találom :( Letudod írni a pontos típusjelzést?
  • I.C.ram
    Soha nem néztem be az apróhírdetsé rovatba, és nem is nagyon fogok. Simán elfért volna ez a felni itt. Ha olcósbb még talán meg is vettem volna.
  • Borg
    A fórum nem bolhapiac, erre van fent az apróhirdetés rovat.
  • I.C.ram
    Szerintem is simán elfért volna, hisz magányszemély, nem pedig kereskedő...
  • DJ BP
    hát 1 kulccsal tényleg necces átvenni autót, bár ha két kulcsot kapsz, akkor sincs biztosíték, hogy a kereskedő nem csináltatott harmadikat :)
  • Tufa
    nekem meg mindenféleképpen kéne egy új kulcs szett, egy kulcsot kaptam csak vásárlásnál éshát... autókereskedőtől vettem, éshát sztem mindenki hallott már az egykulcsos vásárlásos dolgokról