101030
.
-
Nem volt nehéz, de szándékos sem.
Mindenesetre a reakciók érdekesek. -
Úgy, ahogy az elektronikai ipar is. -
Ronny #55632 azért ez már bőven az a kategória, amikor a rövid távú érdekek oltárán föláldozzuk a hosszúakat. A kínaiakon és a rajtuk meggazdagodó szűk rétegen kívűl senkinek nem lehet az az érdeke, hogy ezt is tőlük vegyük. -
kossze meg is talaltam amit kerestem -
Típusra pontosan nem ismerem őket :) -
tudom az van nekem is
XS1500 -
lassan összerakjátok
LTB kissé összezavarta a népet :) -
Az az egyik legjobb márka. Szóval az APC gyárt UPS-eket. Szerintem. -
az APC.. nem? -
mobile.de
autoscout24.de (én ezt szoktam nézegetni) -
Szünetmentes tápegység? -
lama keres de par nyugateuropai hasznaltauto oldalt linkeljetek mar ha ismertek... nemet, svajci, olasz, osztrak, holland... lusta vok keresni :( kosz elore is -
United Parcel Service? Vagy most mii van? -
Hogy jön id a UPS? -
Az UPS-eknek egész jó piac Magyarország.
Persze a vevőik nem maguknak veszik, hanem viszonteladják. -
persze...
biztos gyurmából van készítve... -
Azért 1 Japánt vagy Dél Koreait ne keverjünk össze 1 kínaival.
Mindemellett az elektronikai iparban sem veszem észre, hogya kínaiak tarolnának. -
Hát egy német márkának még mindig nagyobb a presztizse szerintem, mint a Lexusnak. -
DJ BP #55616 amúgymeg az autók lökhárítója baromi vékony műanyagból van, nem külső számít, hanem az alatta lévő vasak. Jelen esetben sztem ilyen vasak nincsenek :D
-
Huh ezert ilyet nem kellett volna mondani.
Mar az elso generacios A8-as is ASF aluminium karosszerias volt es nem igy nezett ki a torestesztje. -
Idővel kínában is kiemelkedhetnek presztizsmárkák,a samsung is olcsó gagyiként indult,most már simán beérte a piacvezetőket.Vagy ott a hyundai 15 éve öreg mitsubishi kópia /pony/,most már a legmodernebb dízel-eket gyártja.Dél-kóreát egy két megrekedt ember még mindíg a gagyi hazájának mondja,igaz a japán kocsik magyarországi megitélése is csak pár éve kezd a helyére kerülni.A helyzet az szerintem hogy egy feltörekvő márkának mindíg sokkal jobbnak kell lennie,mire lassan rájön a tömeg,hogy megváltozott a helyzet.Sok németautós például alapból lenézi az ázsiai kocsikat,igaz hogy sosem volt neki,de határozott véleménye azért van róla.Én azt mondom,hogy lehetőség szerint mindent ki kell próbálni!Ha jobb lesz a kínai,én biztos azt fogom venni! -
Ezért tart több ideig lemásolni őket.
Megoldják, semmi kétség, persze csak ha akarják.
A tescos módszert követik: bejönnek az olcsó szarjaikkal, hazavágják a helyieket, aztán később árat emelnek és kaszálnak. -
ezt mondták a lexus-ra is :) -
Van egy dolog, ami az ócskai kínai szaroknak soha nem lesz. Presztizs. -
Hát azért az autók összetettebb dolgok mint 1 kenyérpirító. -
Ez van.
Először csak a szarrágók veszik majd a silány, ám olcsó kínai termékeket, aztán a jó menedzsmenttel rendelkező gyártók visszaforgatnak és fejlesztenek, majd felnőnek minőségben is.
Ez nemcsak autóknál, mindenhol így van. -
A bmw-t amerikában is ugyanúgy visszavetheti a kínai nyomulás.Azt se gondolta volna senki,hogy a német prémium kategóriát majd egy átkeresztelt toyota szorongatja egyszer. -
Ez volt Top Gearba valamikor régebben.. -
DJ BP #55606 3 gázturbina, 17 ezer LE 95 tonna, 36m hosszú, max. 120km/h, 5 milliárd Ft, mi az? :)
WallyPower 118
-
De az is igaz, hogy a Bmw több autót ad el amerkiában, mint egész európában! ezt most olvstam. -
Nyilván, de ha normális autót adnának olcsóbban, akkor én is megérteném, ha valaki ilyet vesz, ha valaki nem autóbuzi.
De így inkább járjon tömegközlekedéssel, mint ezekkel, az legalább Németországban kultúrált. -
Így kezdődött amerikában a 70-es években,'meghaltok a japán kocsikban,meg a négyhengeres motorok nem bírják stb."-és most mi van,a legtöbb amerikai japán vagy koreai autóval jár.Persze hogy védik a német autóipart,3-4 év múlva tuti megfelel a teszten,amilyen spórolósak a németek veszik majd mint a cukrot,csak az jár majd szerintem vw-el akinek a márkanév fontos. -
DJ BP #55602 mert a japánok még nem fűtöttek be? :) Mindentől függetlenü úgyis fennmaradnak -
Előbb-utóbb úgyis befűtenek a német autóiparnak,csak idő kérdése. -
DJ BP #55600 64 km/h frontálisan falnak menni, azért az nem semmi :) (videón látni más a tempó, hát még élőben), pl. 100-zal leesel az útról, akkor sem ütközöl már többel sztem
Mondjuk jobban kéne bírnia nem azt mondom -
beszarás... aluból van az egész vagy mi? ráadául 64km/h-nál ami majdnem semmi... -
Borg #55598 1 csillagos kínai csoda -
tegnap lattam egy bentley continental gt-t, tréleren, hm. vagy bekrepalt ami nem elkepzelhetetlen ismerve a szuperjarganyok megbizhatatlansagat vagy nemtom csak ugy vittek :D -
ausztral... minta a monaro -
Nekem anno az ablakemelővezérlős, emelésérzékelős riasztó + construct váltózár együtt volt 70-80k között.
Ha olcsó riasztót tennél, inkább ne is tegyél!