101030
.
-
Csak nem létezik :( -
Formára szerintem kicsit brera-s.. De amúgy sztem atom. -
DJ BP #55672 hát inkább a 4 ajtós... -
Végreeee. Gyönyörű, -
Hiányolom róla a háromszög-alakú kipufogókat. -
-
Sejtettem, de csak erről volt jól áttekinthető ábra :D -
sztem az emberunknek nem egy duplakuplungos 7sebesseges valtoval kene kezdeni :D -
Mit nem értesz,a kuplungot,vagy a váltót?Vagy az egésszel gond van? -
be kene vezetni " az aki elobb er a stopptablahoz az megy elobb"
itt amcsiban tok jol megy minden idiotanak... az egy masik dolog ha nem erdekli hogy stopptabla es megy mint az okor.. azt az embert kokemenyen buntetni kell. aszem idekint a stop tabla es piroslampanal valo megallas elmulasztasat valami 200-300 dolcsival buntetik... ami olyan 50 ezer ft.. -
köszi, pont ilyenre gondoltam, bár még mindig nem értem hogy is működik pontosan:D -
Borg #55663 Múltkor nekem is intetett a falujáró sofőrje, mikor 100-al estem ki a 40-es S kanyarból az ő sávjába (szembe). Asszem nem természetes vidámság ösztönözte rá. -
-
Valaki nem tudna nekem belinkelni egy viszonylag nagy felbontású rajzot egy motorrol? Főleg a váltó fogaskerekeiről kéne, valamint, hogy a motor és a váltó "kapcsolatáról". Próbáétam gugliban, de akármit is írtam be, nem dobott ki használható dolgot... -
DJ BP #55660 Kijelölt gyalogos-átkelőhely, autóbuszöböl? Smafu!
Még ledudálnak, ha megállsz.
Azért szerencsére ez még a ritkábbik eset, hogy ledudálnak, de hogy nem állnak meg, az már igen persze -
Valahogy az elsőbbség megadása is olyasmi, mint a törvények: minden magyar próbálja elkerülni.
Kijelölt gyalogos-átkelőhely, autóbuszöböl? Smafu!
Még ledudálnak, ha megállsz. -
Kis utcákban én mindig konfliktusokba keveredek, mert minden egyes alkalommal valahogy nincs kedvem kitolatni, szembe meg jönnek keményen. Aztán kezdődik az anyázás, de nem látják át, hogy mivel ők kanyarodtak be később, ezért talán kitolatni is nekik kéne - kivéve, ha jó nőről van szó :)
A másik kedvencem meg a jobbkéz, azt szinte senkinek sem akaródzik megadni. -
nekem meg megállnak ha jövök kisutcában, nemférnek el :D -
Én meg intek a buszsofőröknek, mert index nélkül állnak meg. -
Nekem csak a buszsofőrök ha velük szembe jövök
-
Nekem meg integet a fél faúvé klub, pedig fiatom van.. Namost hovaszarjak?
-
Na látod, ezt nem tudtam. -
ZsirosKenyer #55652 hondásoknál viszont 90%-ban intenek, múltkor még egy s2000-essel is leálltunk pofázni pedig ő aztán lenézhetne ha akarna. -
Mo-n az alfásoknál is így megy, de biztos más márkáknál is. (pl. VW bogár - gondolom) -
O_o -
Nem hinném, hogy ő avatta volna fel... -
nem a kocsiban csinaltak...,szerencsere.. nem vagyok kivancsi ciponyomra a felso karpiton meg elszaggatott dolgokra meg kiegetett ulesre mert cigizni kellett a jo menet utan, stb.. -
Akkor felavatták a kocsidat:) -
ZsirosKenyer #55646 "este haver elvitte a sciont felvette a csajt hajnalban meg lekurta."
igazi barát vagy ecsém! -
-
tegnap elmentunk a publixba ( helyi ABC) es kovettunk egy csajt.. nekem tetszett, szep fenek, tanga, cicanadrag.. beszolok mogotte hogy jo segge van, haver is beszol erre hatrafordul hogy sziasztok!! ohh bazz.. magyar volt a csaj.. lol
besetalunk, eppen magyarazom havernak hogy milyen szerencsesek vagyunk hogy nem beszeltuk meg a csaj mogott magyarul hogy mikent basznank szet a lukat hogy verezne kozbe, mert az cikibb lett volna, erre a husos pult mellol a csaj: sziasztok magyarok vagytok???
lol masik magyar!!!
beszelgettunk veele fel orat, majd mennunk kellett.. telcsizam csere megvolt hurra.. este haver elvitte a sciont felvette a csajt hajnalban meg lekurta. hogy mennyire utaljak egymast ezek a magyarok kulfoldon!!!:D:D:D
tegyuk hozza hogy tenyleg szarnak egymasra a magyarok kulfoldon.. csak azert tartanak ossze mer nincs kihez beszelni.. ha tudnanak angolul akkor le se szarnak egymast.... -
nah ezt imadom a scionban... latok tuning hondasokat minden nap es a haverom is tuning hondas... nem integetnek egymasnak inkabb ellensegeknek tartjak magukat.. de ahogy talalkozom egy scionossal integet, vigyorog, villog, mellem all, happyseg van.. MINDEN nap! -
Igen, de azért jó poén volt. -
DJ BP #55641 jah, csak a magyar a magyart külföldön is lesz*rja :D általában -
Ez most gonosz volt :)
Ez szerintem inkább olyan, mintha egy idegen országban összefutsz a saját népeddel. :) -
Főleg 110V-tal számolva!
Ha jól sejtem, nálunk egy 3000-es SU a megfelelője. -
Vettél magadnak barátokat :) -
Voltam tegnap a mercivel veterán találkozón a városligetben. Jó volt nagyon. Baromi jó, hogy minden veterános integet, villant nekem :) Mintha már ezer vée ismernénk egymást :) -
Ők a rosszfiúk,az európaiak meg a jók?A világ ennél bonyolultabb szerintem!A németek is tudtak szép töréstesztet produkálni pl a faros TRANSZPORTERREL,amik most is ezrével közlekednek németországban.A gyárak nem emberiességből gyártanak biztonságosabb autókat,hanam mert a verseny rákényszerítí őket.Elcsábítanak egy-két mérnököt innen-onnan,a melósok meg tizedannyiért 12 órában összerakják,amit megspórolnak a béreken,azt költhetik FEJLESZTÉSRE,így előbb-utóbb jobb autót fognak gyártani.Mikor ott a jobb kocsi,akkor emelkedik a presztizs. -
azért Csocso 1500-öse nem semmi :)