101030
.
  • I.C.ram
    Honnan lehet 114-es merci csillagot venni Mo-n?

Véletlen letörtem az enyémet :(
  • fifi
    eredetvizsga nincs új autóra
    műszaki is csak akkor, ha vonóhorog megy rá pl.

ha ma megjött, azt okmányirodától függően t.képpen holnap is át lehetne venni...
  • ZsirosKenyer
    be lehet csak kötekednek érte
  • autoszimulator
    Kösz a válaszokat, akkor majd ugy intézem, hogy garantálják :D
    RAdarzavarónál olyat mondtak, hogy egy kis készülék az is, és zavarja a lézeres radar által kibocsájtott jeleket 8 mp-n át...

Olyat énis láttam, ami csipog, mikor közeledünk egy ilyen mérőhöz.
  • SötétBarom
    Nope. Bármibe be lehet rakatni, Nyuszó nyomja ;)
    Az csak extra feature.
  • ZsirosKenyer
    a xenon automatikus magasság állítóval van? tudtommal csak úgy megy át műszakin.
  • desigo
    Létezik lézer zavaró.
    A rendszám helyett csak egy fehér foltot látnak a zsaruk.
    de ez kb 60.000 Ft / rendszám
  • I.C.ram
    Van simán olyna, ami baromi messzíről elkezd pittyegni, ha radar van a közelben.
  • Borg
    40 kb reális ár egy xenon szettért. Max adass velük garpapírt, hogy át fog menni műszakin vele.
  • autoszimulator
    kaptam egy linket, ahol azt állítják, 40 rongy körül megcsinálják a halogén lámpás autó világítását XENON fényszórósra... Nekem kicsit olcsónak tünik, de mind1, viszont ez elvileg egy esetleges müszaki előtt nem okozhat problémát, persze normális világítás beállítások mellett?

nah meg a "radar-jelző" szerkezetek, amik ugyanitt vannak :DDDD Elég érdekes, főleg miután utánanéztem, hogy sokan már tudták is használni ezeket... Állítólag van valami, ami 8mp-ig zavarja a radart, lehetőséget adva a sebességcsökkentésre :D Érdekes dolgok, de volt akinek bevált, tehát nem fiction elvileg...
  • Taranov
    Szerintem ez mindenhol így van, de senki nem megy évente 100 ezret vele, tehát 5 év km korlátozás nélküli gari van rá _gyakorlatilag_.
  • ZsirosKenyer
    ez a szerződés pontos megfogalmazásától függ.

pl. sok helyen a "3 év VAGY 100e km garancia" azt jelenti hogy ha 2 év alatt mész 100ezret akkor onnantól már bukta a gari.
  • DJ BP
    pontosítva 5 év VAGY 500e km gar.

úgy értem én is, 5 évig garanciás, bármennyit mész :)
  • DJ BP
    csak nincs olyan nagy sorbanállás egy kereskedőnek, mint magánszemélynek

Amúgy Porsche Szegedről van szó, kapcsolatuk csak van :)
  • ZsirosKenyer
    "Amúgymeg ez km korlátozás nélküli garancia magyarul :)"

pontosítva 5 év VAGY 500e km gar.

Ettől függetlenül még mindig korrekt, kár hogy a fiat
    többi modelljére nincs ennyi gari mert ez az 500-as aranyos meg minden de nem túl férfias, magamat nem nagyon tudnám benne elképzelni. De egyik meleg munkatársamnak kifejezetten tetszik.
  • Punker
    nekünk tavaly a szalon előre sorszámot kért így volt 2 nap, ha bemész és az asztalra csapsz hogy ez a kék kell, tuti több :)
  • Borg
    Naja, de sorbanállás max vidéken nincs, és ott is ki kell fogni.
    Én nem hiszem, hogy ennyit gyorsult volna az ügyintézés, de úgylegyen.
  • Punker
    eredetvizsgálat, vizsgáztatás, meg abürokratikus papírmunkák kis szerencsével megvannak 2 nap alatt, ha nincs sorban állás.
  • DJ BP
    elvileg ha egy új autót ma hétfőn leszállítanak a szalonba, akkor péntekig valóban átvehető vajon? Mert azt állítják, de haver nem bízik benne :)
  • SötétBarom
    Kíváncsi vagyok akkora kerekekkel mennyit megy 0-100ra :DD
    23sec? >:)
  • Taranov
    :DDDD
  • Borg
    Jaja, póló egykettő 18-as krómfelnin, leültetve, meg vw club matricával... nem is képzavar. Akárcsak a gyíkTDI Leon, ami Cuprának van álcázva...
  • SötétBarom
    Itt sopronban érdemes próbálkozni, sok a wannabe VWclub arc :DDDDDD
  • Taranov
    Hát igazából a belső felszereltség majdnem mindegy lenne, csak légkondi kell.
    A külső esetében viszont mindenképp valamilyen rendhagyóbbra gondoltam, ha akár az 1.2-es motorral meglenne 3 milla alatt, akkor mindenképp áll az alku. (Anyámnak lenne egyébként, és a vásárlás előfeltétele, hogy a Golfunkat és a Luponkat sikerüljön eladni)
  • SötétBarom
    Ha 3 milla alatt megkapod 500km garival, akkor nincs is jobb vétel..
  • Taranov
    Én nagyon gondolkozom rajta, de a hazai megjelenésig (év vége, jövő év eleje) még van bőven időm :)
  • SötétBarom
    Muteromnak/csajomnak biztos vennék :) de nem mer nincs mibő
    Nekem a belseje teccik a legjobban, főleg a debil kerek fejtámlák :D
  • Taranov
    "Amúgymeg ez km korlátozás nélküli garancia magyarul :)"

Egyértelmű, csak az 5-ösökkel játszottak, mivel a típus az 500-as.
    Remélem, hogy Zsiroskenyér nem gondolja komolyan, amit ír.
  • DJ BP
    Ettől függetlenül az 5 év tisztelendő, csak nehogy ettől menjen csődbe a gyár.

Valószínűleeg nem viccelnek.
    Amúgymeg ez km korlátozás nélküli garancia magyarul :)
  • ZsirosKenyer
    lol jó a marketing: "500 ezer km gari", mindazonáltal hogy mivel nem az kifejezett beutazom a világot autó a legtöbb tulaj a közelében sem fog járni ennek az értéknek 5 év leteltével.
    Ettől függetlenül az 5 év tisztelendő, csak nehogy ettől menjen csődbe a gyár.
  • Borg
    Fiat500 @ Totalcar
  • SötétBarom
    Ha peched van, lehet h belekötnek..
  • Taranov
    Ja értem. És ezt is megkövetelik?
  • SötétBarom
    Én az elsőről beszéltem nyilván..
    Ami amúgy működik is, csak szerencsétlen lenyelt egy kavicsot, és az üveg fele megsemmisült :/
  • Taranov
    Ez abszolút így van, a hátsó ködlámpának működnie kell. Az más kérdés, hogy Magyarországon ritkán van rá szükség.
  • SötétBarom
    Meg fogom csináltatni, nincs ezzel semmi gáz, csak az elv zavar..
    :D

ez van én má csak ilyen lázadó típusu f*szkalap vagyok :)
  • Lteebee
    Én onnan közelíteném meg, hogy igénytelenség nem rendberakni a nem működő hátsó törlőt.
  • Borg
    Hátsó záróködfény szvsz minden autón van. És a szedánokon meg azért nincs hátsó ablaktörlő, mert a menetszél leviszi a vizet (aerodinamika), míg a hatch-en, kombin nem, sőt, még rá is hordja a koszt. Amelyik autón van, ott elvárják hogy működjön.
  • SötétBarom
    Milyen biztonság? Az alapfelszereltségű autókon nincs ködlámpa, a szedánokon meg nincs ablaktörlő hátul.. Ha pedig áruszállításra használnám, akár le is lehetnének falazva a hátsó ablakok.. -.-
    Az ok, hogy tompított, helyzetjelző meg az alap lámpák működjenek, de olyanér nem átengedni, ami más autón nincs sztem gyérség.. Kb mintha azért nem engednék át, mert nem működik a klíma ^^
  • Punker
    gyökérség??? biztonságról halottál már?