Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
ja meg egy pöpec banner is elkélne már...
desigo
Új X5-röl rakhatnátok képet ha tudtok..
[Walaki]D`Lair
1 bar kétlem hogy 5-6 lovat csinál...ott valami nagyon nem smakkol...kamu szagú tesco gazdaságos tuningnak tûnik...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
a cucc 10 ezer ft.... ezt a manit egy atlagamerikai osszefikazza par ora munkaval... 5-6 lo.. par ora munkaert... egy normalis turbo?? nem par ora hanem hetekbe kerul...

CSOCSO
belefer a maradek 4 millaba, nem???
DJ Bee18
:DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
nálunk sem mindenki jár 60-120 LE-s kocsival... bocsi

[Walaki]D`Lair
Ja, azzal kezdeni, hogy a 4 sebességes automatát sikítva kidobni belõle rituális hamuváégetés elõtt...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
igen... ezt mondjuk 5 millaert.. utanna elvinni az iszt koszt kusztomhoz es pimpelni:D:D:D
[Walaki]D`Lair
4-5 lovat? pfff...:DDD

CSOCSO
nahja ezt el is hiszem... mondjuk nem mindenkinek van ilyen fogyasztasa.. pl a 150 lovas celica megtesz tobb mint 300 merfoldet eghy tankkal...
desigo
DJ Bee18
A ,,ti" 20 literes fogyasztásotok is érzésre kib@szott soknak tûnik a magyar nagyátlag 6-8 literjéhez képest <#mf1><#mf1><#mf1>

CSOCSO
amugy valaki hallott mar valamit az elektronikus turborol???

a lenyeg hogy az aksikra van rakotve a "legszuro" es az elektronikusan 1bar levegot tud nyomni.. allilag akarmilyen autora fel lehet szerelni es atlagosan 4-5 lovat tud elocsalni a levegobol...
CSOCSO
mazda 6.. 9 millaert... szep...
en meg suprat vennek 5 millaert... rakoltenek felujitaskent masik 3-4 millat es uber autom lenne

( itt a felujitast komolyan gondoltam..szal nem 1000 loero lenne a cel.. hanem mindent szetszedni es mindenbol venni erosebb, jobb, ujabb, utangyartottat)
CSOCSO
haverom 4 eve egy zsir uj suzuki swiftet vett 3.2 millaert................

nem is tudom hogy fejezzem ki magam....
CSOCSO
250 ra csakot mondani?:) az a 250 lo kibaszott nagynak tunik erzesre a szokasos 60-120 loeros autoitok utan..
DJ Bee18
vagy alfa 159 V6 még az is olcsóbb, jobban néz ki, elférek benne, belül is sportosabb jóval. Tudom más kategória, de ha sportolni akarok, 13 misibõl SLK 350, 272 LE, és mégse egy konzervatív VW...

DJ Bee18
De csak egy Golf :DDDD, inkább TT-t vennék annyiból akkor már... De én is inkább A6 3,0 TDI, mondjuk az még nincs úgy felszerelve, mint egy R32, de az extrák + 2-3 milliót inkább megérné :). Vagy egy sokkal olcsóbb Mazda 6 MPS, 260 lóval 9 millió....

Taranov
Aki egy Golfért 3-4 milliónál többet ad ki, az már klinikai eset.
Ennyiért használtan marha jót lehet venni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tufa
(mondjuk az más kérdés hogy annyiért valószinüleg én is mást vennék)

Tufa
Azért az az R32 nagyon tud menni, hiába "csak" 250 ló. Volt osztálytársamnak van olyana, nemegyszer ültem már benne..

Kit--Kat
szerintem meg a 3 légbefúvó néz ki idiótán.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MikX
Nem az a tipikus "egyen" design, ezt pozitívumként mondom, de akkor sem tudnak olyant alkotni audiéknál ami nekem bejönne... :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
SZEp!!!!!
robotnyk
egy nagyon kicsit focusos az elsõ lámpája, de jól néz ki az egész
Falconer
Jó, mondjuk az biztos nem megy annyira. A3 3.2FSI Sportback is annyiba kerül. Akkor inkább talán azt venném.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Ennyiért van A6 3.0TDI 225 Lóval :DDDD

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DJ Bee18
két motor lesz, 2,0 TFSI, meg a 3,2 FSI

DJ Bee18
igen, most mutatták be. Ezt is itthon gyártják majd

GregSB
Elsõ lámpája enyhén Focusos :)

DanielT
Na ez hibátlanul néz ki!
DJ Bee18
Ha lenne egy 115-120 lovas 1,6-os Civic, biztos lenne sikere sztem

DJ Bee18
a Civic, na az a menõ :DD, és 140 LE-vel is annyi, mint az 1,6 FSI :)

ChevyG work
itt "menõ autó"

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DJ Bee18
épp ezért sztem drága, egy egyszerû autó. Második autó, meg bevásárlóautó?? Nem nálunk, az biztos...

ChevyG work
haveroméknak volt a szénikjük. beszart a váltója és 3-4 napra kaptak 1 golf 5öst. FULL átlagos. sima, német bevásárló autó, ideális auto családnak második kocsinak (pl feleségnek)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DJ Bee18
Csak érdekesség, nem fikázás: konfigurátor:
Golf R32

3.2 l V6 Benzin 184 KW / 250 LE / összkerékhajtás / DSG váltó / 4 ajtós
Bruttó ár:
12.206.000,- Ft

Összesen:
13.124.000,- Ft
nincs benne Navi !!

DJ Bee18
honlapról: Az új Golf egyben ötvözi a modern vonalvezetést, a fölényes menetdinamikai tulajdonságokat és az innovatív technológiát. :DDDDDD
Aha, 6 millió felett :DDD

DJ Bee18
meg akkor azt mond meg, hogy a Golf V a 75 lovas motorjával mitõl sokkal drágább egy Focusnál?? A felszereltsége miben több? Sztem semmiben...

DJ Bee18
copy: nem érted, csak az Audi meg VW a marhanagy presztízsével hogy képzeli ezt?

DJ Bee18
Csak van akinek inkább számít a korszerûbb, kicsit erõsebb motor, ami ráadásul nem fogyaszt annyit, mint a hátsó ablakemelõ pl. Mit jelent nálad egy üzleti autó?

Taranov
Az elsõ fényszóró nem nagyon tetszik, de egyébként jól néz ki szerintem is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát egy A4-esnél szerintem fontosabb, ami alapvetõen egy üzleti autó.

Taranov
Anyám pl. napi 100-120 km-t megy városban és országúton egyaránt az 1.4-es Golffal, és egyáltalán nem használja ki a teljesítményt. Tudod, fordulatszám 2-3 ezer között, és ennyi.
Õ akkor igénytelen? Vagy buta? Esetleg nem tud vezetni?

desigo
szép! ez már végleges?
DJ Bee18
új TT:

DJ Bee18
A külsõ és a belsõ felszereltség sokkal fontosabb.

Már akinek az...

DJ Bee18
nem érted, csak az Audi meg VW a marhanagy presztízsével hogy képzeli ezt. Meg tényleg azok az 1,6-os Passatok, Octaviák 9-10 litereket zabálnak....

DJ Bee18
annak nem, akik csak városba használják, és max 10 km-t mennek átlagnaponta... Meg akik csak villognak vele...