Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
ausztriában jártál már 1,4-es autóval? Mert a hegyes részeken még egy 1,6-os is csak erõlködött, 50-60 volt a max egyik helyen...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Taranov
Ez meg a Defenderre 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Viszonylag elegáns, csak jellegtelen. Mondjuk ha A4-et vennék, a motor érdekelne legkevésbé. A külsõ és a belsõ felszereltség sokkal fontosabb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hova sietsz? 😊
Nekem pl. abszolút megfelel a 75 LE-s 1.4-es, a 105 LE-s Alfával sem megyek gyorsabban vagy dinamikusabban.

ChevyG work
1 év múlva fogom lecserélni a paripámat. napi szinten követem a hasznaltauto.hu-n a kocsikat, kb mx 600-700e pénzt tudok szánni az ügyre. nekem valahogy a dizelek jönnek be (bár még erösen kondolkodom, hogy milyen legyen, mert agyon nem fogom használni az tuti) tehát német autot szeretnék, ami 96 utáni. az opel hamar kiesett a "tenderböl", mert amelyjik 10 évnél idösebb, és kb 2 éccakát nem garázsba állt, az tuti rohad. a vw-ek baromidrágák (föleg a golfok), ezen belül a jetták, és passátok levannak lakva mint állat, a golf 2esek (1est elvböl se veszek) kifejezetten drágák, ráadásul nehezek (kb 1400-1500kg), és null extrás az összes. golfokbol 2 fö tipust különböztethetünk meg (használt auto tekintetben): vagy "olcso" -kb 250-300e pénz, de tuti öreg, abszolut semmi plussz nincs benne, és valószinü 3ajtos mind. vagy pedig egy "tuning"ot vehetünk, ami azt jelenti, hogy nagy lökháritós, van rajta alufgelni, esetleg cd-s magno. na ezeket 450 alatt tuti nem kapom meg.
tehát marad az audi (80/90, 1996-1992, 1,6TD). és talán még egy megkimélt ford sierra 1,8TD sedan (a sednok 1200kgosak!!!)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

I.C.ram
Sõt ha megnézed még a motorheztetõ elején is ugyanott van az a lyuk 😊 Visszapillantó is hasonlít nagyon. Ja meg azok a lámpák... mintha láttam volna már valahol! Hol is?.... hmm.... áhh megvan! Egyértelmûen egy Alfa 155ös koppintása! 😛
I.C.ram
Jó, csak ezzel arra akartam rámutatni, hogy mindenben visszatérnek a gyökerekhez. Kb mint a régi mini-új mini párhúzam. Külsõre egybõl rálehet ismerni a hasonlóságokra. Nekem se véletlen ugrott be, pedig most látom elõször ezt a Toyota új terepjárót.
CSOCSO
en citromsargaban lattam... csak kek kepet talaltam rola
I.C.ram
Ha megnézed a sárvédõk vonala egy az egyben ugyanaz. A front is eléggé hasonlít, és a kétszínû fényezés is megegyezik. Fehér tetõ, stb. tuti ennek a retro változata.
CSOCSO
aha..nahja!!😄
I.C.ram
Na erre a Landcruiserre gondoltam. Erre hajaz erõsen.

CSOCSO
nahja.. igy mar latom
CSOCSO
nemtom.. de nekem bejon.. nem olyan feka dzsip.. nem olyan akarmit megmaszik.. hanem olyan tipikus kiallok vele a homokba.. leveszem rola a surfdeszkat es hurra😄
I.C.ram
Legalábbis hasonlít nagyon a régi landcruiserre. Ez lesz az új landcruiser esetleg?

erre gondolok:
DanielT
Nekem is, nagyon!
I.C.ram
Ez a régi Landcruiser retrováltozata
I.C.ram
A4 ettõl függetlenül bejön 😊
CSOCSO
kepzeljetek... nemtom miert meg hogyan de ez az auto mar ki van allitva a toyota kereskedes elott!!! sooot papiros is van rajta szal elvileg megveheto!!!! bar nemtom pontosan hisz kocsibol lattam ( ketszer is) de a lenyeg hogy nagyon faxan nez ki eloben.. tiszta fun auto!

bertino
ez sajnos, így van

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DanielT
Úgy, hogy szarrágó, sõt pofátlan a cég.
I.C.ram
Már a kisautókban is egyre gyakoribb a 12 és 16 szelepes megoldás, nem is értem ,hogy kerülhet egy 5-6 milliós kocsiba 8 szelepes motor.
DanielT
Jah, hihetetlenül nevetséges kõkorszaki teljesítmény. De ami az igazán durva, hogy még a legújabb A3-as Audiba is berakják a 8 szelepes matuzsálemet.
I.C.ram
Az lehet, de attól még a motor nem lesz gyengébb. Hiába raknak egy 1.6os motort egy biciklire vagy egy tanker hajóba, attól az még ugyanúgy 90 le... 😄
robotnyk
Volkswagen Golf IV 1.6 Edition+
Saját tömeg: 1140 kg

Volkswagen Golf V 1.4 16V
Saját tömeg: 1190 kg
Harly18
Hát igen, szerintem ez egyértelmû, mivel az V-ös Golf azért nagyobb és nehezebb is mint IV-es Golf...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

fifi
talán, mert kisebb/könnyebb???
<#fejvakaras>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
VW motorok köztudottan nagyon gyengék. Fogyasztásuk is borzalmas. Emlékszem mikor kijött az Auobildben, még az V-ös megjelenése elött egy IV vs V összehasonlítás. Ugyanakkora motorral a IVes Golf erõsebb volt, és kevesebbet is fogyasztott az Vösnél.
robotnyk
az egy dolog, hogy nem "dübörögnek a lóerõk", az meg egy másik, hogy bekapcsolod a klímát és leharapod a kormányt.
Harly18
Szerintem piac kérdése az egész, mivel Németországban a Golfokat és a Passatokat középkorúak szoktak többségben venni és azoknak meg nem az számit, hogy dübörögjenek a lóerõk a motortérben, s igy a VW hozzájuk idomult, s ezt csinálják már mindenhol, hogy az alap motor ilyen...

zico87
Már én is mentem volna megvenni már összejött a zsebpénzembõl és erre ezt a hírt kapom 😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

ChevyG work
pits@ba<#falbav>

már majnem megvot a lóvé

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

GregSB
Drágább lesz a Bugatti Veyron

Egyszerûen túl népszerû a több mint egymillió eurós szörnyeteg, ezért a Bugatti 10%-os áremeléssel próbálja elkedvetleníteni a vásárlókat. A Veyronból összesen évi 50 példány készül, de már most 70 megrendelés futott be a több mint 400 km/h-s csúcssebességre képes típusra. Az áremelés hatása persze kérdéses, hiszen annak, aki az 1,16 millió eurós vételárat ki tudja fizetni, valószínûleg nem okoz problémát elõteremteni további egy-két százezer eurót. Ugyanakkor a plusz bevétel nyilván jól jön a Bugatti számára, már csak azért is, mert a híresztelések szerint egy kedvezõbb árú, és nagyobb példányszámban gyártható autón dolgoznak, és egy ilyen típus kifejlesztése bizony cseppet sem olcsó.

(Totalcar)

LOL 😊

DJ Bee18
csak a motorpolitikájuk miatt nem értem a VW-t. Olyan mintha minden más márka eggyel nagyobb motorral indítana. Ugye Golf V alap, 1,4 75 LE, corolla 95 LE, astra 90 LE, megane 98 LE, stb. Passat 1,6 102 LE, mazda 6 1,8 stb. És épp ezért sokkal drágább egy dízel modell, mint a konkurenseknél, mert az árkülönbség nagyobb egy 75 lovas alapmotor esetén. ha a golfba a 100 lovas 1,4-est tennék alapból, vagy 100e rrel drágábban is akár, így is éppen a legdrágább lenne, de megérné a pénzét. De így úgy tûnik, hogy a VW kaszálni akar a szinte semmiért. Presztízs számomra nem azt jelentené, hogy megveszem a kategória egyik legdrágább alapmodelljét, és az a leglomhább.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ChevyG work
lemerném fogadni, hogy angol kocsi lett az elsõ 8vagyis utolsó....)

Le merném fogadni hogy angol autó nem nagyon van a listán, holott azok töltöttek heti egy napot szerelõnél, és azok a gyárak tûntek el nyom nélkül, vagy vették meg õket kilóra. De olyan autókat mint pl. a Polonez (ami rövid élete alatt elképesztõ bravúrokat hajtott végre rallye-ban) meg lefikáz, meg úgy általában minden valaha konkurens országból talál valami típust amirõl eddig azt hitte a világ hogy sikeresnek mondható. Nem lehet hogy tisztelt angol barátunkat bántja kicsit hogy a hazai palettáról nem nagyon tud tesztelgetni, míg pl. a lefikázott Lada évtizedek óta létezik (még ha nem is megy jól mostanában a szekér)?😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

I.C.ram
Mintha már a Golf XII nél tartanánk 😛
CSOCSO
fuck.. valamit alakitani is kell azon a kocsin...
Harly18
Ja, az egész városban ey Golf V van, és azt látom naponta vagy 6000-szer... 😊

Magnumrolcsi
Mindig ugyanazokat látod. 😄

DanielT
Pedig én is Pesten 😊
GregSB
nem tudom te merre jársz, de én Pesten rohadt sok V Golfot látok...

Taranov
Nekem a IV-es után már egyik Golf sem tetszik 😞

Harly18
Ha Pesten járok én is több Passatot szoktam látni, mint Golfot, bár nekem tetszik a Golf Plus, s ha az V-ös Golf és a Golf Plus közül kellene választanom, akkor valószinû, hogy a Plust választanám......

Taranov
Budapesten nem ennyire divatos a Golf, de az új Passat annál inkább.

Taranov
Az V-ös és Golf Plusz a fekete bárány szerintem, mégpedig a túlságosan lekerekített forma miatt. (Ez az V-ösre különösen igaz)

Harly18
Ez átlag volt, van hogy többet és van, hogy kevesebbet, de nem szoktam számolgatni, de lényegesen több Golfot látok, mint Astra-t, Mégane-t és Focus-t.

MikX
Ez tényleg sok, de csak akkor ha naponta 10 autót látsz... 😛

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Harly18
Én sok változást látok, de lehet hogy csak nekem van ilyen sas szemem 😊
Én nem tudom, de nem élek nagy városban, de naponta vagy 5-6-ot mindig látok, vagy többet...

DanielT
Mert formailag alig hozott változást. 5-ös Golfot pedig nem is látok az utcán.
Harly18
Nem tudom mért mondják mindig a 4-es Golfra, hogy az a fekete bárány a Golfok között. Szerintem nincsen semmi baj vele, s az hogy néhány embernek mûszaki problémái voltak vele, az elõfordulhat, minden márkánál és tipusnál van olyan, hogy egy-egy autó nagyon elromlik, akár a túlzott megerõltetéstõl vagy eleve gyárilag valami nem volt 100-as vele, ez pech.........